Hvilke håndverk å lage for å dekorere en leilighet og et hus

nyttig håndverk for hjemmet

Hver moderne person drømmer om å bo i et komfortabelt hjem. Selvfølgelig er alle hus i dag utstyrt med moderne systemer. Men du kan gjøre hjemmet ditt enda mer behagelig. For eksempel kan du lage interessante produkter med egne hender som kan bli en vakker dekorasjon for ham. Og i denne artikkelen vil vi fortelle deg om hvordan du lager håndverk for hjemmekomfort med egne hender. Spesielt for deg vil vi gi interessante ideer for håndverk, som vil være veldig enkle og enkle å lage..

Hva håndverk å lage for hjemmet ditt

Kreativ lampe.

Nyttår er en fantastisk tid. Jeg vil imidlertid forlenge denne tiden så lenge som mulig. Så hvorfor ikke prøve å gjøre det på den måten? Vi tilbyr å dekorere hjemmet ditt med en uvanlig lampe. For det trenger du en krans og enkle plater..

Framgang:

 1. Bruk skrapebånd til å lime kransen. Det er verdt å danne en ball ut av den.
 2. Etter det limes disker til kransen ved hjelp av lim.
 3. Det er også verdt å ta et standpunkt..

DIY -håndverk for hjemmekomfort

Kaffebønneklokke.

Interiøret i hjemmet ditt kan alltid gjøres kreativt. For å gjøre dette trenger du bare å lage en klokke av kaffebønner. Denne typen håndverk vil se stilig og veldig vakker ut. Å lage en klokke er veldig enkelt. Du trenger tung papp, lim, kaffebønner og piler.

Framgang:

 1. En sirkel kuttes ut av papp. Den skal være flat.
 2. Kaffebønner limes til overflaten av sirkelen.
 3. Da er det verdt å montere et urverk i denne sirkelen..
 4. Det er også verdt å lage tallene. De kan også lages på tykk papp. Disse tallene limes på toppen av kaffebønnene..

DIY -håndverk for hjemmekomfort

Vakker lysestake

Det er verdt å si at håndverk til hjemmet kan gjøres for hånd. Ta en titt på neste bilde. Se hvordan et vanlig glass kan gjøres om til en vakker lysestake. For å lage et slikt produkt trenger du:

 • vakkert glass,
 • parafin, veke.

Framgang:

 1. Ved hjelp av en sushi -pinne legges veken på bunnen av glasset.
 2. Parafin smeltes separat i beholderen.
 3. Det helles i et glass og får avkjøles.

interessant DIY -håndverk for hjemmet

På en lapp! Det kan være flere slike lysestaker i huset ditt..

Lyse tepper og tepper laget av garn.

Den enkleste måten å dekorere hjemmet på er med fargerike tepper. Det er nok å strikke dem med egne hender. Hvis du har disse ferdighetene, vil du raskt takle en slik jobb. Bli inspirert av ideene våre! Prøv å lage et vakkert stykke.håndverk for interiøret i huset

nyttig håndverk for hjemmet

vakkert DIY -håndverk for hjemmet

På samme måte kan du lage et unikt teppe til en sofa eller seng. Det kan lages av mange motiver, eller være et stort lerret med et vakkert mønster..

håndverk for interiøret i huset

interessant DIY -håndverk for hjemmet

Interessante vev fra gamle CDer.

Hvis du er en kreativ person, vil følgende håndverk ta sin rettmessige plass i ditt hjem. Du har sannsynligvis gamle plater hjemme. Så du bør ikke kaste dem. De kan komme godt med for å lage et vakkert stykke. For håndverk må du også forberede:

 • Underlegg og lim,
 • Lange metallpinner og plasticine,
 • Gamle yoghurtflasker og wire.

Framgang:

 1. Lag først en base for pinnene av plasticine. Det kan være et lite lysbilde av plasticine. Sett en pinne inn i den og fest den på et stativ, som kan være et stykke plast.
 2. Fest plastskivene på disse pinnene med plastelina og legg de små mennene oppå dem.
 3. Du kan dekorere de små menneskene etter eget skjønn og gjøre dem til hender av wire. Du kan også lage plasticineører som er morsomme i formen..

DIY hjemmelaget bilde

Liten gardin laget av: glass, rhinestones og steiner.

Unikt håndverk som vil gjøre hjemmet ditt magisk eksisterer i dag. Vil du bo i et palass? Så ta en titt på den neste ideen. For å lage en slik dekorasjon, ta:

 • små glassbiter,
 • tykk silketråd,
 • saks, lys og lighter.

Framgang:

 1. Før du begynner å lage et produkt, må du måle døråpningen. Dette bør gjøres i høyden. Disse verdiene vil være lik lengden på den fremtidige ferdige tråden.
 2. Nå er det verdt å bestemme seg for antall slike smykker. Det kan være en tråd per 2 cm eller noen andre alternativer. Alt avhenger av din preferanse.
 3. Klipp deretter trådene i lengde og legg til ytterligere 5 cm.
 4. Endene på trådene må brennes med en lysflamme..
 5. Fest den ene enden av tråden til en knute. Det må være stort.
 6. Etter det kan glassstykker spennes på en tråd. Dette må imidlertid gjøres som følger: det første glasset går ned til bunnen til knuten, bind den andre knuten i en avstand på 5-7 cm fra glasset. Etter det kan du snøre det andre glasset.
 7. Trinnene ovenfor bør gjentas til tråden din går tom..

nyttig håndverk for hjemmet

På en lapp! Avstandene mellom glassbitene kan være forskjellige. Hver tråd kan heller ikke være lik den forrige. I tillegg til glass kan du bruke: rhinestones, figurer eller perler.

Så snart alle elementene er klare, kan trådene med glass festes til døråpningen.

Vaseinnredning.

Hvis det er lite vakre vaser i huset ditt, bør du ikke fortvile. Og alt fordi du alltid kan dekorere dem, mens du bruker vanlige knehøyder som du ikke lenger liker.

Framgang:

 1. Avskåret fra en golfbane med noe pryd, tåen.
 2. Delen som gjenstår settes på vasen og gummibåndet skal være på toppen.
 3. Skjær en liten sirkel fra tåen. Den er limt til bunnen av en vase..

DIY hjemmeinnredning

Håndverk fra plastskjeer.

Hvis du har mange plastskjeer igjen etter en piknik, trenger du ikke kaste dem. De kan alltid brukes til stor nytte. Et håndtak blir ganske enkelt kuttet av dem og selve skjeene limes til en gjenstand. For eksempel kan du på denne måten dekorere en blomsterpotte eller lage en unik lampe..vakkert DIY -håndverk for hjemmet

DIY hjemmelaget bilde

Frøplanter eller blomsterpotter fra plastflasker.

Hvis du liker interessant håndverk som du kan lage med egne hender til hjemmet ditt, bør følgende idé være for deg. Gamle plastflasker og unødvendige CD -er kan brukes til å lage søte frøplanter. De vil se bra ut på vinduskarmen din. Dessuten vil de ikke kunne ta mye plass på det..DIY hjemmelaget bilde

Lampe til hjemmet.

Vakre håndverk som du lager med egne hender til hjemmet ditt, kan gjøre hjemmet ditt vakkert. Ved ikke vanskelige bevegelser ved hjelp av hendige materialer kan du lage en original lampe til hjemmet ditt. For å lage en lampe trenger du garn og en ballong. Lagre også på lim. Blås opp ballen og suge tråden i limet. Vri den deretter rundt ballen og vent til den tørker helt. Ballongen er gjennomboret, men du har fremdeles ballongen med tråder. Så dette er hva du trenger å sette på en lyspære. nyttig håndverk for hjemmet

Dekorasjon laget av gamle toalettpapirruller og tørkepapir.

Selv gamle ermer kan fritt brukes til å dekorere din leiligheter eller hjemme. Du kan lage søte snøfnugg av dem som skal limes på veggen..

 • Å lage et slikt smykke er utrolig enkelt. Først kuttes gjennomføringene i ringer.
 • Etter det limes disse ringene sammen med klesklyper..
 • Ferdige snøfnugg er spikret på veggen med små nelliker..

vakkert DIY -håndverk for hjemmet

Vakkert dekorativt element fra jernbokser.

Jernbokser kan gi hjemmet en sjarmerende atmosfære. Bare lim over dem med lyst papir, heng dem i snorer til en henger og sett lys inn i dem..DIY -håndverk for hjemmekomfort

Dekorer rommet med en krans.

Selv en vanlig krans kan brukes til å dekorere et rom. De magiske lysene vil gjøre henne veldig søt. For å dekorere rommet trenger du selvfølgelig en lang krans. Du kan lage forskjellige former av det, som vil bli kombinert med stilen på ditt boareal..håndverk for interiøret i huset

Endelig

Som du kan se, er det i dag mange forskjellige håndverk for hjemmekomfort. Det er veldig enkelt å dekorere huset eller leiligheten din med disse hjemmelagde produktene. I dette tilfellet vil hjemmet ditt bli fylt med varme og komfort. Og dette betyr at det å bo i det vil bli dobbelt så hyggelig..