Hvilke interessante håndverk kan lages av plastflasker til nyttår

håndverk fra plastflasker for det nye året

Utvilsomt er nyttår en fantastisk høytid, som ikke bare er avventet av barn, men også av voksne. For at forventningen til ferien skal skje raskere og mer interessant, er det verdt å lage håndverk. Du kan tiltrekke barn til denne aktiviteten. Sikkert, de små tingene de lager alene i huset ditt, vil kunne ta stolthet. Håndverk for nyttår 2018 kan lages av helt andre materialer. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å kjøpe noe dyrt. For eksempel kan til og med de vanligste plastflasker i mange tilfeller brukes. I denne publikasjonen bestemte vi oss for å liste flaskehåndverk på nyttårstemaet for deg. Vi er sikre på at artikkelen vår vil være interessant for deg, og du kan lære mye interessant selv..

Ideer til julehåndverk fra plastflasker

Mirakel sildben.

Hvorfor ikke erstatte den vanlige granen med noe ekstraordinært i hjemmet ditt? Hvis du har et slikt ønske, vil det være lett å realisere det. Først av alt, forberede:

 • Et papprør 140 cm høyt. Dette røret er tilgjengelig i jernvarehandel. Den gjenstår etter salget av oljeklut.
 • Selve flaskene er laget av plast, som må ha et volum på 2, 1,5, 0,5, 0,33 liter.
 • Små treskruer og skrutrekker.
 • Sirkel laget av papp med en diameter på 40 cm.
 • Saks, syl, polyuretanskum.
 • Lakk aerosol og grønn emalje aerosol, matt hvit emalje aerosol.
 • Gouache eller akrylmaling, paljetter og paljetter til dekorasjon.

Framgang:

 1. Ved hjelp av en syl er flaskehettene gjennomboret i midten. De er festet til et papprør som er forhåndsinstallert vertikalt. For den første raden kreves 7 stykker. Bruk i så fall en 2 liters flaske. For neste rad er flasker med et volum på 0,5 liter egnet..
 2. For å styrke basen, legg den på en pappsirkel. Deretter helles det med polyuretanskum. I dette tilfellet er det verdt å helle mellomrommet mellom flaskene. Skummet vil øke i volum og vil være en etterligning av snø under sildebeinet. Etter at skummet har tørket, skru på de resterende rader med hetter. Designet vil ha 18 rader, som består av 7 flasker.
 3. For å få flasketreet til å se naturlig ut, må du bytte volumet på flaskene. Den første raden bør bestå av store flasker, og den andre raden med mindre flasker. Ved å gjøre dette må du opprettholde en konisk form..
 4. Basen med flaskene skal males. Og før du maler, anbefales det å strø flasker med lakk. Det anbefales å påføre grønn maling to ganger. I dette tilfellet er det verdt å vente på at det første laget tørker, og deretter påføre det andre.
 5. For å simulere snø påføres hvit emalje på flaskespissene.
 6. Så kan du begynne å pynte juletreet. Samtidig kan flasken skrues av og dekoreres som du ønsker. Imidlertid må tegningen som ble påført flaskene med gouache fikses med lakk..

flaskehåndverk nyttår

Morsomme pingviner fra plastflasker.

Plastflasker er tilgjengelig materiale. Du kan bygge mye av det. For eksempel ser pingviner ganske interessant ut. For å lage som trenger plastflasker, så vel som lyse farger.

Framgang:

 1. En plastflaske av hvilken som helst størrelse kan deles i to. Ved hjelp av maling blir flasken malt. Og også trekkene i pingvinens ansikt er tegnet.
 2. På neste trinn blir bunnen kuttet fra en annen flaske. Den er også dekorert med maling, og en pompon laget av tråder er også festet til den..
 3. For å fullføre bildet av en pingvin, er det verdt å lage et skjerf av et lyst stoff, som brukes til å knytte figuren.

plastflasker diy nyttår

Flaskehåndverk med juletema.

Håndverk til nyttår kan se uvanlig og fantastisk ut. I tillegg kan plastflasker brukes i dette tilfellet. Mye kan gjøres med dette materialet. For eksempel kan du til og med lage en ortodoks kirke. Bruk plasticine til å forme kuplene. For kryss brukes vanlig ledning. For et presentabelt utseende er de pakket inn i gyldent papir. Vinduer skal kuttes i flasker, og et slag skal trekkes over kontoret deres. Du kan også utføre dem ved hjelp av en tynn stripe med hvit plasticine..

plastflasker diy nyttår

Klokker.

Hvis du kutter av toppen av flaskene og fester dem på riktig måte, får du stilige bjeller. I tillegg er de dekorert med glitter og et rødt satengbånd..

flaskehåndverk nyttår

Snøfnugg.

Snøfnugg er en integrert del av vinteren. Derfor bør de på nyttår være til stede i store mengder. Transparente og blå flasker er egnet for å lage snøfnugg. Spesielt benyttes bunner. De er malt med hvite malinger. Det er verdt å tegne vakre mønstre på dem. Disse snøfnuggene er trukket på en fiskelinje og vakre gardiner er konstruert av dem..

håndverk fra plastflasker for det nye året

Julenissen fra en plastflaske.

Hvis du bruker en plastflaske, kan det være en ramme for julenissen. I dette tilfellet brukes et serviett eller farget papir i ansiktet. Men for å lage skjegg og hår.

flaskehåndverk nyttår

Uvanlig fiskebein.

Ikke bare plastflasker kan brukes til å lage julehåndverk. Det viser seg at glassflasker også kan brukes. Ved å lage det neste håndverket. Flasken vil fungere som en base. Og for å lage et juletre anbefales det å bruke:

 • Tinsel og lim.
 • Store perler i forskjellige farger.
 • Lite juletrehjul.
 • Noe bomull og tråd.

Framgang:

 1. Hvis flasken virker ustabil og lett, er den fylt med sand..
 2. Åpne lokket og legg kanten på glitteren og tråden under den. Etter det lukkes flasken med et lokk. Elementene må alle maskeres. På dette stadiet er tråden fortsatt trukket tilbake til siden..
 3. På neste trinn begynner de å danne kronen til den fremtidige granen. I dette tilfellet er flasken ganske enkelt pakket inn i glitter. I dette tilfellet skal ikke glasset være synlig. Og slik at glitteren ikke faller av, festes den med lim.
 4. Deretter bør perler være strengt på tråden. I dette tilfellet bør avstanden mellom dem være liten.
 5. En stjerne er plassert på toppen av granen. Det festes med lim..
 6. Bomullet skal brukes som snø. Den er festet flere steder. Som et resultat av dette vil et vakkert juletre stå klart..

flaskehåndverk nyttår

Originale kuler til juletreet.

Er du usikker på hva du skal gjøre med gamle plastflasker? Du bør prøve å lage juletrekuler av dem. De ser veldig attraktive ut. I dette arbeidet kan du trenge:

 • Flere plastflasker.
 • Akrylmaling i forskjellige farger og lim.
 • Saks og tråd.
 • Dekorerende elementer: paljetter, paljetter og rhinestones.

Framgang:

 1. Flasker må tas uten bøyninger – rett. De nedre og øvre delene er avskåret fra dem. Som et resultat vil røret forbli. Den skjæres i små ringer..
 2. Hver ring er malt med akrylmaling. Deretter limes det over med gnister eller paljetter. Generelt må du dekorere produktet på en original måte..
 3. I neste trinn begynner du å forme ballene. Koble den ene ringen til den andre, og vri den andre litt. Ved kontaktpunktene er delene fikset.
 4. Ta deretter en ring til. Det er limt til leddene til de to første. Den bør også roteres litt..
 5. Dermed limes disse ringene sammen. Som et resultat får du en ball i forskjellige farger..
 6. Nå gjenstår det å tre tråden inn i et av festepunktene. En nål brukes i arbeidet. Og løkken er festet med en knute.

flaskehåndverk nyttår

En annen versjon av juletreet.

Ovenfor tilbød vi et alternativ for å lage en uvanlig gran. Nå er vi klare til å tilby deg et annet fantastisk håndverk. For å lage det trenger du:

 • Plast flasker,
 • Saks og sandpapir,
 • Scotch.

Framgang:

 1. Klipp av bunnen og halsen på hver flaske. Deretter forbereder du emner fra grenene. Grenene må ha forskjellige størrelser. For at granballen skal være kjegleformet.
 2. Deretter kuttes plastflaskene på langs i 3 deler. Påfølgende nivåer bør være mindre enn de forrige. Det må dannes nåler på hvert emne. For dette formålet blir de kuttet med saks, men ikke helt. Lag en flaskeholder ved å bruke bunnen av en plastflaske.
 3. Ta et stykke papp. Rull det sammen til et rør og legg det i halsen på flasken. Fest den med tape. Etter det er hvert grenenivå festet på juletreet. Et leketøy plasseres på toppen av produktet. For at granen skal bli luftig, blir nålene laget så tynne som mulig.

På en lapp! For et slikt håndverk anbefales det å bruke gjennomsiktige eller blå flasker..

plastflasker diy nyttår

Gylne bjeller.

Originale gyldne klokker vil kunne dekorere juletreet. Produksjon kan kreve:

 • Selve flaskene er laget av plast,
 • Akrylmaling.

Framgang:

 1. En 0,5 liters flaske er egnet for å lage bjeller. Du kan også bruke flasker med større volum i tilfelle juletreet i huset ditt er stort. Bunnen av flasken er kuttet av. For å lage kronbladene, blir kanten på flasken kuttet av i en sikksakk.
 2. Bruk en kniv til å skjerpe kronbladene på håndverket. Det er også laget hull til tauet. Dette gjøres med en varm strikkepinne..
 3. Den ferdige bjellen males med maling og får tørke. Etter det vil det være mulig å dekorere med glitter eller andre dekorative elementer..

flaskehåndverk nyttår

Kjegler fra plastflasker.

For å lage kjegler trenger du selve plastflaskene, i tillegg til saks..

Framgang:

 1. Firkanter er laget av plastflasker. Deretter avrundes hjørnene. Det viser seg produkter som ligner kamille i utseende. Kantene er behandlet med et lys. Som et resultat vil de synke til bunns..
 2. Deretter er alle detaljene trukket på en snor. Det er verdt å gjøre dette i synkende rekkefølge. Sett en perle mellom dem. Lag deretter en gren fra juletreet, det er festet på kjeglen. Som et resultat vil produktet være klart.

håndverk fra plastflasker for det nye året

Endelig

I denne artikkelen har vi listet opp håndverk fra plastflasker som du kan lage til nyttår. Dette er selvfølgelig ikke alle produkter. Og du kan bevæpne fantasien og lage noe fantastisk til vinterdekor med plastflasker.