Hvordan feire nyttår riktig. Hva du skal ha på, hva du skal lage mat

nytt år 2018 hva skal feires

Før nyttår hersker herlig vær på gata. Gater, boulevarder og baner er dekket av snø. Snødekte dager bringer sakte men veldig sikkert oss alle nærmere nyttår 2018. Som regel er denne ferien forbundet med hyggelige bekymringer og problemer. For at feiringen skal bli vellykket, må du forberede deg på forhånd. I denne artikkelen bestemte vi oss for å fortelle deg om hvordan du feirer nyttår 2018.

Hvilket år 2018 av hunden vil lage mat for oss

Det kommende året vil være i regi av Earth Yellow Dog. Dette dyret er fredelig og lojal. Dette året er vellykket for de som bestemmer seg for å forbedre forholdet og starte en familie. Året vil også bli vellykket for de som bestemmer seg for å få barn. Det er verdt å merke seg at ifølge det østlige horoskopet kommer hundens år 16. februar. Forvent derfor endringer fra denne tiden. Årets element vil i stor grad påvirke kvaliteten på mennesker. Dette vil vise seg på forskjellige måter. For eksempel vil selv de mest inderlige ungkarene ha et offisielt ekteskap. Og de mennene som har en negativ holdning til barn vil ønske barnet sitt.

De som er singel i 2018 vil sikkert finne en sjelevenn og ekte kjærlighet. Dessuten kan forholdet til andre halvdel i 2018 raskt bringes til bryllupet. Og alle konfliktsituasjoner mellom elskere vil bli jevnet ut av skytshelgen for 2018. I tillegg vil det bidra til å skape et sterkt ekteskap..

De innbyggerne som jobber med landet eller er bønder, vil definitivt kunne føle årets gunst. Og alt fordi jordelementet er forbundet med fruktbarhet. Generelt vil hardtarbeidende mennesker høste en rik høst i 2018. Loafers, derimot, får problemer. Kanskje vil hunden frata dem den eneste inntektskilden..

Året er også vellykket for forsoning. Derfor er det verdt å forsone seg med alle fiender og lovbrytere. Og hunden selv vil fortelle deg de riktige ordene for forsoning. I 2018 vil det vise seg å returnere gunsten til menneskene du hadde en stor kamp med. Hvis du har blitt fornærmet, vil det ikke være spor av klager i 2018, og hjertesår vil gro.

Elementenes spesielle innflytelse på seg selv kan merkes av de menneskene som har en dominerende natur. Disse menneskene inkluderer ledere og store sjefer. Hunden lover å bringe familien lykke. Dette kan imidlertid skje hvis de oppfører seg rettferdig og hensiktsmessig..

hvor du skal feire nyttår 2018

Med hvem og hvor du skal feire nyttår

Nå er det verdt å snakke om hvor du skal feire nyttår 2018. Hunden er et ledsaget dyr. Derfor er støyende selskaper et godt alternativ for å feire nyttår. Ensomhet er ikke den beste løsningen. Gå generelt på besøk eller inviter venner til ditt sted. Du kan fortsatt dra på tur. Gjør alt for ikke å bli alene.

En aktiv hund venter på kommunikasjon og diverse underholdning. Derfor bør dans og spill være sjarmerende til stede på festen din. For å feire nyttår må du velge følgende alternativer.

Det beste og rimeligste alternativet er en tur til venner eller en hjemmeferie. I dette tilfellet er det viktigste uhemmet moro, som bør ledsages av uhemmet latter..

hvordan feire nyttår 2018

Nyttår kan feires på campingplassen. Hvis du liker dette alternativet, må du reservere plassene på forhånd. Et flott sted kan være en restaurant. Forbered et interessant underholdningsprogram. Og menyen bør inneholde deilige retter. Ikke glem fyrverkeriet.

Et annet interessant alternativ for å feire nyttår er en tur til et eksotisk land. En slik tur kan gi utrolige følelser. Velg akkurat det som passer deg og feir nyttår med moro.hvor du skal feire nyttår 2018

På en lapp! Plasseringen av ferien er ikke veldig viktig. Essensen i feiringen er uendelig moro, ekte glede og ikke en dråpe tristhet.

Vi pynter huset og juletreet til det nye

Riktig dekorasjon av huset er veldig viktig for hunden. Vær derfor oppmerksom på dette punktet. Begynn å bytte hjem med gardiner og sengetepper på sofaen. Hvis mulig, bytt dem ut med en gulbrun farge. Duken på festbordet skal være solid. Plasser et stort brennende hvitt lys midt på bordet. Fullfør komposisjonen med grangrener og gullbånd.

hvordan feire nyttår 2018

Grangrener brukes til å lage kranser. Slike sammensetninger suppleres med røde bånd. Og kransene skulle dekorere veggene i huset. Heng englene til lysekronen, som du vil lage selv eller kjøpe. Til nyttår kan du forvandle lysekronene på en annen måte. For eksempel erstattes enkle pærer med fargede. Dessuten er godteri i form av medaljer eller gylne baller suspendert fra lysekronen..i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Figurer av en hund kan delta i å dekorere interiøret i huset. De er plassert på helt forskjellige steder. Andre dekorasjoner velges best i en gulbrun farge. Dessuten er det best å lage alle dekorasjonene selv. Husk at hunder ikke liker overforbruk..i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Ikke glem vinduene i huset. Tegn snøfnugg for å dekorere dem. Skjær dem deretter ut. Lim dem til vinduet. Du trenger ikke lage mange av disse snøfnuggene. Opprettholde tilbakeholdenhet. Tinsel kan legge til en vri på nyttårs interiøret. Det skal være sølv eller elskerinnens favorittfarger i året. Dekorer inngangsdøren med en krans, og heng også en bjelle.

i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Hvordan kle seg et juletre?

Selvfølgelig er juletreet hovedsymbolet for nyttår. Det spiller ingen rolle hvilket tre du velger. Det viktigste er å kle ham med smak.

For juletreet, velg mellomstore leker. De bør lages i fargepaletten for det kommende året. Dekorer treet med blandede gull- og røde kuler. Komplement komposisjonen med gyllent regn eller glitter. Treet vil se lett og avslappet ut..i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Hunden elsker naturlige gjenstander. Derfor vil det være hensiktsmessig å dekorere juletrærne: kvister, treleker, samt deigprodukter.

Det er flott hvis et leketøy i form av en hund flaver i midten av treet..

hvordan feire nyttår 2018

Hvordan feire nyttår 2018

Du vet ikke i hvilken farge du skal feire nyttår 2018, så er det verdt å si at favorittfargene til årets skytsinne: brun og gul.

Derfor kan fargen på antrekket for å møte ferien være:

  • beige,
  • brun,
  • gul.

Hunden elsker ekstravaganse. Derfor bør antrekket ditt være gjennomtenkt til minste detalj. Du må velge et stilig utseende. Velg klassiske modeller.

i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Et godt alternativ for å møte en ferie er en tettsittende kjole..

Brennende farger er perfekte for en støyende fest. I slike antrekk vil du definitivt være sentrum for oppmerksomheten..

Et vellykket og samtidig enkelt alternativ er en kjede eller en buksedrakt. Antrekkene skal være i gulbrun farge.i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Du kan feire nyttår i en fargekjole – marsala. Som et resultat vil bildet ditt ikke bare være attraktivt, men også høytidelig..

Bortsett fra det ovennevnte, antrekket for nyttår. Du kan kle deg ut i de tingene som vil være oransje, gull, beige og grå. Antrekkene skal være greie. For ærlig bør ikke bæres. Gi også opp overfloden av paljetter og skinnende tekstiler. Husk at altfor provoserende antrekk kan forstyrre hunden. Selvfølgelig må du komplettere bildet ditt med tilbehør. Det beste alternativet er en gullkjede og øredobber av samme metall. Du kan også bruke perler laget av tre eller rav.i hvilken farge for å feire nyttår 2018

På en lapp! Husk at hunden ikke er vennlig med katter. Derfor er alle slags smykker med dem forbudt. Det er også verdt å gi opp et antrekk med leopardtrykk. Hvis du gjør noe annet, kan du irritere årets elskerinne.

Sørg for å fullføre bildet ditt med manikyr og sminke. Ta også vare på en fantastisk frisyre..

Hvordan lage sminke og manikyr for nyttår 2018

Ikke mye ovenfor, vi snakket om hvordan man feirer det nye 2018året for hunden. Nå er det verdt å informere om hva sminken skal være på denne ferien. Så på nyttårsaften er det å foretrekke å velge matte skygger av en hvilken som helst nyanse enn rosa..

De mest ærefulle nyanser på nyttåret er jordnære. Det er de som hunden liker best. Det kan være krem, brunt eller beige. Spesiell respekt for nyttår er verdt å uttrykke i øyesminke. Dette må gjøres fordi lyse grafiske piler er på moten..

hvordan feire nyttår 2018

Bruk leppeglans. Som et resultat kan du understreke fargen deres. I nyttårs sminke brukes rødme også for å markere linjene i øyenbrynene og kinnbeina. Blush brukes også i stedet for bronzer. For at ansiktet skal se lyst og nytt ut, er det nødvendig å påføre noen få rødmerker på kinnbeina og fra øyekanten utenfor øyenbrynene..

Nyttårsaften er en tid med eksperimentering. Derfor kan du foretrekke klassisk sminke, eller velge noe ekstravagant..

Ikke bare sminke, men også en manikyr kan utfylle utseendet ditt. Mal neglene i de fargene du liker. Unngå imidlertid flotte farger og illustrasjoner. For å gi glede til manikyren, kan du legge til noe lite og diskret..hvordan feire nyttår 2018

Nyttårs frisyre

For å feire ferien er det også verdt å velge riktig frisyre. Hun skal være diskret og ryddig. Korte hårklipp eller romantisk styling for langt hår vil være relevant. Langt hår med et vakkert hodebånd eller kort bob -hårklipp vil se elegant ut.i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Asymmetri oppmuntres også. Du kan velge mellom lange skrå smell eller vakre fletter som du legger på den ene siden. Flertrinns frisyrer vil se uvanlige og interessante ut. Men det beste alternativet for å feire hundens år er en klassisk hale eller med en høy haug..i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Hvis du liker å eksperimentere, kan du prøve å endre bildet ditt ved nyttår. Farg håret i fargene hunden din godkjenner. Disse fargene er: Shades of Blond, Walnut-Chocolate, Light Brown og Ash. Hvis du ikke vil farge, bruk fargestifter for å farge noen hårstrå.

Og hvordan du skal kle deg for menn for nyttår 2018

Så, for å møte nyttår for jordhunden, er det best for menn å foretrekke den klassiske stilen. Men i dette tilfellet kan du velge ikke bare en festlig og formell dress. Det er lov å kle seg i en montert jakke eller frakk.

Det er verdt å hente klær i hundens favorittfarger. Denne fargen kan ikke bare være gul. Det kan også være: brun, kaffe med melk, sand, fløte. Hvis du velger en skjorte eller veske i denne fargen, kan bildet utfylle en mørkeblå eller svart drakt. Utseendet bruker et slips som kan være oransje eller gull.

i hvilken farge for å feire nyttår 2018

Hva du skal lage til nyttårsbordet

Spør du deg selv hvor du kan feire nyttår 2018? så skal det sies om det at det kan gjøres hjemme. Det viktigste i denne saken er de morsomme og oppriktige smilene til alle som er tilstede. Hvis du vil ta imot gjester hjemme, så ta vare på godbiten deres. Alle rettene på bordet skal ikke bare være velsmakende, men også vakre. Hunden skal være glad for bordets utseende..

hvor kan du feire nyttår 2018

Kjøtt skal selvfølgelig være til stede på nyttårsbordet. Den er plassert i plater som har en gullkant. Pølsen legges på kanapeer eller minismørbrød. Sørg for å bruke fullkornsbrød i stedet for vanlig brød. Potetmos serveres som tilbehør. Kjøtt på beinet tilsettes det.

På en lapp! På nyttårsaften er det lurt å lage så mange retter på benet som mulig. Legg dem alle på en stor tallerken i midten av bordet..

Hunden liker ikke herligheter. Derfor blir det lettere for deg med drikke. Til dessert serveres en kake med cottage cheese eller iskrem.

Nyttårsgaver. Hva du skal gi til venner og kjære

Det er hyggelig å våkne 31. desember. Og alt fordi det på kvelden vil være mulig å motta en gave eller presentere den selv. Den desidert beste gaven er en levende hund. Og hvis dine økonomiske evner lar deg gjøre dette, bør du definitivt kjøpe det. Hvis dette alternativet ikke er passende, kan du begrense deg til en leketøyhund. Ikke bare barnet, men også din betydelige andre vil gjerne motta det..

hvordan feire nyttår 2018

Vurderer du andre gaver, kjøper du i intet tilfelle pyntegjenstander. Årets elskerinne vil ikke kunne sette pris på dette. Lag en gave til hele familien. Kjøp en “hund” fløyte for kjelen eller en bjelle som vil lage bjeffende lyder. Tøfler er en flott gave. Og hvis de har et hundeansikt, vil en slik gave bli ansett som den beste. Hundeartikler er også en flott gave. Og for eldre slektninger anbefales det å plukke opp et belte av hundehår..

hvor kan du feire nyttår 2018

Vil også forbli fasjonabelt: sengetøy, fat, puter og tepper. Hvis du ikke er begrenset i økonomiske muligheter, kan du hente dyrere gaver. En hund er et dyr som elsker selskap. Derfor vil en god gave i dette tilfellet være: et par lenestoler eller en minibar.

For de som går inn for sport, hente sportsgaver. Slike gaver kan være komfortable sko eller sportsutstyr. En god gave er også en treningsdrakt. Under presentasjonen av slike overraskelser, ønsker du dine slektninger at de alltid vil være sunne og smidige.

Hunden liker ikke unødvendige utgifter, så gaver kan være hjemmelaget. Følgende liste over gaver er det du kan gi til venner og slektninger..

hvordan feire nyttår 2018

  • Lysestaker og vaser som enkelt kan dekoreres med blonder eller satengbånd.
  • Fotoalbum med bilder som gir utrolige følelser og gode minner.
  • Duftlys eller hjemmelaget såpe kan være en gave..

Hva bør ikke være begavet?

Kjeder kan ikke gis på nyttårsaften. Hunden vil ikke oppfatte dette som et godt tegn. Dette dyret er frihetselskende, derfor er en slik gave forbudt. Kattgaver blir også avvist. Katten er hundens hovedfiende.hvor kan du feire nyttår 2018

I tillegg er parfyme, som har en skarp lukt, en forferdelig gave til en hund. En slik duft kan alvorlig irritere årets skytsinne. Hvis du fremdeles vil presentere en parfyme, kan du prøve den med mottakeren og hente det han liker.

Oppsummering

Nå vet du hvordan du feirer nyttår 2018 riktig. Hver person i dag anser nyttår som en magisk og samtidig spennende ferie. I den festlige maset, ikke glem årets vertinne. Hvis du gjør alt riktig, vil hunden gi hjemmet ditt varme og glede..