Hvordan lage en dukkeseng av papp

En seng for dukker laget av pappesker. Mesterklasse og video

Alle jenter elsker å leke med dukker, mens det er viktig at lekene ikke bare har nok klær, men også et koselig sted å slappe av. Senger til dukker i dag kan være ganske dyre, mens du neppe vil kunne kjøpe senger til dukker, Barbie og Monster High med en gang. I denne artikkelen lærer du hvordan du lager en vakker møbler til dukker fra pappkasser med egne hender.

Hvordan lage en liten dukkeseng i papp

Kartonger er et av de vanligste emballasjematerialene, så du kan finne dem i nesten alle hjem. Du må kutte esken i separate ark og begynne å lage møbler til dukken i passende størrelse..

Tegn detaljene for hodegjerde, fotbrett og sengebunn med blyant på papp. Samtidig, ikke glem å måle høyden på dukken din slik at den passer inn i den ferdige sengen..

Tegn detaljene for hodegjerde, fotbrett og sengebunn med blyant på papp. Samtidig, ikke glem å måle høyden på dukken din slik at den passer inn i den ferdige sengen.

Begynn å lime de forberedte delene sammen. Klipp sidene separat og lim dem også til barnesengen.

Begynn å lime de forberedte delene sammen. Klipp ut sidene separat og lim dem til barnesengen også.

Etter det kan du begynne å dekorere møblene. For å gjøre dette, ta hvite ark og riv dem i små biter. Dypp deretter hvert stykke i PVA og fest på overflaten av den ferdige sengen.

Etter det kan du begynne å dekorere møblene. For å gjøre dette, ta hvite ark og riv dem i små biter. Dypp deretter hvert stykke i PVA og lim det på overflaten av den ferdige sengen.

Ved hjelp av små biter kan du lukke opp alle skjøtene, og deretter dekke produktet med vakkert papir i passende farge.

Ved hjelp av små biter kan du forsegle alle skjøtene og deretter dekke produktet med vakkert papir i en passende farge.

Se videoen: Hvordan lage en seng til en dukke

Dekk toppen av barnesengen med lakk. Ikke glem å sy sengetøy til dukken din og legg skjønnheten i barnesengen.

Dekk toppen av barnesengen med lakk. Ikke glem å sy sengetøy til dukken din og legg skjønnheten i barnesengen.

Gjør-det-selv-seng til Barbie

Hvis du ikke vil rote med lim, kan du lage en sammenleggbar dukkeseng. For å gjøre dette må du kutte ut flere deler, deretter lage spesielle kutt på dem og koble emnene til hverandre..

Tegn rektangler av følgende størrelser på en papp med en linjal og en blyant: 13 × 30, 6,5 × 15 – 2 stk, 7 × 13 og 5 × 13.

Tegn rektangler av følgende størrelser på et pappark med en linjal og en blyant: 13 × 30, 6,5 × 15 - 2 stk., 7 × 13 og 5 × 13.

Som et resultat vil du ha emner for rygg, fot, sengebunn og sidedeler. For skjønnhet kan du avrunde sidene. Etter det, som på bildet, gjør du kutt på delene og begynner å montere sengen..

Som et resultat vil du ha emner for rygg, fot, sengebunn og sidedeler. For skjønnhet kan du avrunde sidene. Etter det, som på bildet, gjør du kutt på delene og begynner å montere sengen.

Her er en barneseng du bør få:

Dette er den typen seng du bør få

Du kan lage den i alle størrelser.

Du kan lage den hvilken som helst størrelse du vil.

Å lage møbler for leker er en interessant aktivitet som vil appellere til barna dine. Med minimale kostnader kan du lage et hus for en dukke, samt vakre møbler fra pappesker. Før du tegner emnene, ikke glem å måle din egen dukke slik at møblene ikke viser seg å være små..