Hvordan lage en dukkestol

DIY stol for en dukke, en mesterklasse med et bilde

Alle små jenter elsker å leke med dukker. Disse lekene spiller en viktig rolle i utdanningen, for med deres hjelp kan du lære et barn å fantasere og legemliggjøre virkelige situasjoner i spillet. Selvfølgelig vil det være kjedelig og monotont å leke med dukker hvis det ikke er ekstra tilbehør, for eksempel en rekke klær, et hus eller møbler..

Dukkestol, mesterklasse

Ikke en eneste jente vil nekte å sy en stol til favorittdukken sin. Det trengs ikke så mye materiale til arbeidet, og slike fritidsaktiviteter vil være så nyttige som mulig. Forbered følgende materialer:

– syntetisk winterizer;

– blonder;

– tøyet;

– Scotch;

– limpistol;

– symaskin;

– tråder;

– papp og aviser;

– tom juice eller melkekartonger.

Bruk en juice- eller melkekasse som base for stolen. Størrelsen på det ferdige produktet vil avhenge av størrelsen på esken. For å lage armlenene trenger du stoff, aviser og papp. Bestem størrelsen på armlene og skjær rektangler av avis, stoff og papp til dem. Legg alt i lag og rull til en rulle. I dette tilfellet bør papplaget være på toppen..

Bruk en juice- eller melkekasse som base for stolen. Størrelsen på det ferdige produktet vil avhenge av størrelsen på esken. For å lage armlenene trenger du stoff, aviser og papp. Bestem størrelsen på armlene og skjær rektangler av avis, stoff og papp til dem. Legg alt i lag og rull til en rulle. I dette tilfellet bør papplaget være på toppen.

Klipp ut arbeidsstykket fra polstring av polyester eller batting slik at det kan vikles rundt bunnboksen. Fest det myke fyllstoffet med tape.

Klipp ut arbeidsstykket fra polstring av polyester eller batting slik at det kan vikles rundt bunnboksen. Fest det myke fyllstoffet med tape.

På samme måte må du pakke armlenene som er laget tidligere med en polstring av polyester. For å holde fyllstoffet på plass, fest det med vanlige tråder..

Stolen må være dekket med en klut. Velg stoffet i datterens favorittfarge eller et som utfyller interiøret i barnehagen. Stoffet kan festes med en limpistol. Setet til dukkestolen er klart. Begynn nå å sy frill. For å gjøre dette trenger du et langt stykke av det samme stoffet, så vel som blonder. Lag små volanger og sy blonder på toppen. Du kan sy en frill for hånd, men det er lettere på en symaskin.

Stolen må være dekket med en klut. Velg stoffet i datterens favorittfarge eller et som utfyller interiøret i barnehagen. Stoffet kan festes med en limpistol. Setet til dukkestolen er klart. Begynn nå å sy frill.

Fest volgen til setet og begynn å sy armlenetrekkene. Bøy kantene på dekslene slik at du kan sette en tråd inn i dem og trekke av.

Fest volgen til setet og begynn å sy armlenetrekkene. Bøy kantene på dekslene slik at du kan sette en tråd inn i dem og trekke dem av.

Ta et stykke papp og tegne ryggen til stolen på den. Ikke glem å vurdere dimensjonene på esken.

Ta et stykke papp og tegne ryggen til stolen på den. Ikke glem å vurdere dimensjonene på esken.

Klipp deretter ut stoffet på stoffet og sy bakdekselet til setet. For å gjøre ryggen mer voluminøs og myk, sett inn et stykke polstrende polyester av samme størrelse i den.

Ta et stykke papp og tegne ryggen til stolen på den. Ikke glem å vurdere dimensjonene på esken. Klipp deretter ut stoffet på stoffet og sy bakdekselet til setet. For å gjøre ryggen mer voluminøs og myk, sett inn et stykke polstrende polyester av samme størrelse i den.

Du kan til og med fikse det med en limpistol. For skjønnhet kan du sy kantene på setet og lime det til setet. Det gjenstår å sy armlene og stolen er klar.

Du kan til og med fikse det med en limpistol. For skjønnhet kan du sy kantene på setet og lime det til setet. Det gjenstår å sy på armlenene og stolen er klar.Myk stol for en dukke

DIY dukke stol

Vi håper at du og datteren din blir fornøyd med denne typen håndarbeid.. Myk stol for en dukke lett å sy, spesielt under veiledning av foreldre. Prøv det, og spillene dine med dukker vil bli enda mer interessante.