Hvordan lage en rose av skinn

DIY skinnblomster for nybegynnere, mesterklasse

Skinn er et av de mest praktiske materialene for håndarbeid som selv en nybegynner kan håndtere. I denne artikkelen finner du en mesterklasse for nybegynnere, hvordan lage blomster av skinn gjør det selv. Ikke skynd deg å kaste ut gamle lærvarer, for det kan vise seg å være ganske originalt håndverk..

Les også: Hvordan lage ballongblomster

Hvordan lage en enkel skinnblomst

Før du begynner å lage en blomst, må du forberede følgende materialer:

  • hudstykker
  • saks
  • penn, linjal
  • pinsett
  • limpistol
  • lys og fyrstikker

På et stykke papir må du lage et mønster for den fremtidige blomsten, ellers blir produktet slurvet. Bruk et kompass eller en mynt for å lage kronbladene i samme størrelse. Det er veldig viktig at de tre første kronbladene er like..

På et stykke papir må du lage et mønster for den fremtidige blomsten, ellers blir produktet slurvet

Etter at arbeidsstykket er klart, kan du overføre det til skinnet og kutte det ut. Gjør kuttene nesten til slutten, så vil rosen vise seg å være ganske frodig.

Etter at arbeidsstykket er klart, kan du overføre det til skinnet og kutte det ut. Gjør spaltene nesten til slutten, så vil rosen vise seg d

Nå må du gi kronbladene en passende form ved å bruke en lysflamme. Hvis du bruker semsket skinn, snu skinnsiden mot ilden. Det er viktig å ikke bringe huden for nær brannen slik at den ikke forkulles..

Nå må du gi kronbladene en passende form ved å bruke en lysflamme. Hvis du bruker semsket skinn, snu skinnsiden mot ilden. Det er viktig å ikke bringe huden for nær brannen slik at den ikke forkulles.

Du har et bånd med litt buede kronblad, som må rulles til en rulle. Prøv å brette slik at kronbladene er forskjøvet.

Du har et bånd med litt buede kronblad, som må rulles til en rulle. Prøv å brette slik at kronbladene legges

Deretter fikser du blomsten ved foten med en nål eller hårnål. Snu nå arbeidsstykket og lim det godt med lim eller silikon fra bunnen av det. Etter at limet er tørt, kan du fjerne hårnålen, knoppen holder godt.

Deretter fikser du blomsten ved foten med en nål eller hårnål. Vend nå arbeidsstykket

Lag separat en shamrock blank og overfør den til huden. På samme måte behandler du kantene over lyset slik at de bretter seg litt..

Lag separat en shamrock blank og overfør den til huden. På samme måte behandler du kantene over lyset slik at de bretter seg litt.

Deretter må du lime trefoten til bunnen av knoppen for å skjule feilene i håndverket. Hvis du vil lage en nøkkelring av skinn, limer du løkken med trefolien.

Deretter må du lime trefoten til bunnen av knoppen for å skjule feilene i håndverket. Hvis du vil lage en nøkkelring og

Disse gjør-det-selv-skinnblomstene kan brukes til å dekorere sko, vesker eller klær. Prøv å lage hårnål eller elastikk med slike roser og gi det til din venn eller mor. DIY skinnblomster for nybegynnere i en mesterklasse det er ganske enkelt å gjøre. Etter å ha lært hvordan du lager enkle blomster, kan du prøve mer komplekse blomster som består av små elementer. Vis fantasien din, så kan du gi et nytt liv til gamle og unødvendige ting.