Hvordan lage et telefonveske raskt. Interessante ideer

hvordan lage et telefonveske

Livet til en moderne person i dag er umulig uten mobiltelefon. Mobiltelefoner kan faktisk sees selv blant førsteklassingene. Mange bruker spesielle etuier for å lagre telefonen på en sikker måte. Men i denne artikkelen foreslår vi at du ikke kjøper etui til telefonen din. I dag vil vi invitere deg til å lage det selv. Sikkert en slik prosess kan gi deg positive følelser. Generelt, hvis du vil vite om hva du skal lage et telefonveske av, så les denne artikkelen nøye. Sikkert, her finner du mye interessant informasjon for deg selv.

Hva skal du lage et telefonveske av

Strikkede trekk.

I dag er mange mennesker avhengige av strikking. Det er verdt å si at strikkede varer og annet tilbehør aldri vil miste sin popularitet. Derfor vil en gjør-det-selv-sak se bra ut. Bare velg modellen du liker, kjøp garn og begynn å strikke et unikt produkt som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til alle rundt deg. Husk at du kan strikke trekket ikke bare med strikkepinner, men også hekle. Nedenfor gir vi flere modeller av søte garndeksler. Det er ikke bare enkle modeller her, men også interessante saker, hvis opprettelse må jobbe hardt..

hvordan lage et vakkert telefonveske hjemme

hva du skal lage et deksel med egne hender hjemme

hva kan brukes til å lage et telefonveske

hva du raskt skal lage et telefonveske fra

telefon etui hvordan lage

fra det du kan lage et telefonveske med egne hender

hva du skal lage et deksel med egne hender hjemme

DIY telefonveske

Deksler i skinn. 

Denne artikkelen gir deg beskjed om hva et telefonveske kan være laget av. Ovenfor fortalte vi deg at du enkelt kan knytte telefonen med egne hender. Men dette er ikke den eneste måten å lage en telefon med egne hender. Og hvis du har unødvendige hudrester, så bruk dem til å lage et interessant produkt..

Så, for å lage et omslag, må du forberede:

 • syl, saks, nåler, fingerbøl, blyant og linjal;
 • glidelås;
 • corsage tape.

Framgang:

 1. Skinndekselet i skinn er en stilig løsning. Så prøv å lage det selv..
 2. Du må først ta dimensjonene til telefonen din. Etter det, ifølge beregningene, er det verdt å lage et mønster.
 3. Nå må konturene til fremtidige detaljer påføres huden. Dette må gjøres uten feil fra innsiden og ut. Deretter begynner vi å kutte.
 4. Deretter tar vi en syl i hendene og lager hull som skal brukes til sting. Deretter fester vi delene forsiktig ved hjelp av tråder..
 5. Hvis dekselet er klart, må det dekoreres. Du kan gjøre dette etter eget skjønn. En dekorativ knapp eller lås vil fungere her. Du kan også bruke dekorative sømmer.
 6. På slutten av arbeidet er det verdt å lage en corsagesløyfe som hjelper deg med å enkelt få telefonen ut av skinnvesken..

hvordan lage et vakkert telefonveske hjemme

hvordan lage et vakkert telefonveske med egne hender

Stoffdeksel.

Hvis du fremdeles ikke vet hvordan du raskt lager et telefonveske, vil denne artikkelen gi deg beskjed om det viktigste.

Hvis du bestemmer deg for å lage et stoffdeksel, bør du finne et stykke lyst stoff. Det er også verdt å finne perler til dekorasjon og snorer..

Framgang:

 1. Fra stoffet må du først sy en pose.
 2. Da er det verdt å stikke den øvre delen av posen og lage en snor av den til blonder. Sett en stram blonder inn i dette hullet..
 3. Nå kan omslaget dekoreres. Her kan du drømme deg frem og gjøre noe originalt.

hvordan lage en sak

Beaded sak.

Sannsynligvis vil hver moderne fashionista skille seg ut fra mengden av andre. Derfor vil slike jenter sikkert sette pris på fasjonable deksler med perler. Slike deksler kan lages i forskjellige versjoner. Og uansett kan du finne den ideelle versjonen av dette produktet selv..

hva kan brukes til å lage et telefonveske

hvordan lage et vakkert telefonveske

hva skal jeg lage et telefonveske

Gummideksler.

Gummibånd er fortsatt populære i dag. Fra gummibånd skaper folk en rekke dimser som gleder alle med sin attraktivitet og lysstyrke. Deksler laget av gummibånd er forskjellige. Og her gir vi noen originale ideer for morsom kreativitet..

fra hva du skal lage et telefonveske med egne hender

hvordan lage et telefonveske hjemme

hvordan du raskt lager et telefonveske med egne hender

Endelig

Hvis du liker kreativitet. Hvis du liker å lage originale produkter, bør du definitivt lage et telefonveske med egne hender. Fra denne artikkelen kunne du lære å lage et vakkert telefonveske. Lag derfor og opprett originale saker som vil gi deg fullstendig lykke..