Hvordan veve en blomst fra gummibånd

Hvordan lage en blomst av gummibånd med egne hender

Rainbow Loom Bands gummibånd er en mulighet til å lage ikke bare vakre armbånd, men også andre originale smykker. Blomster vil bidra til å gi glede til ethvert utseende, harmonisk kombinert med klær, sko og smykker. Hvis du kjøpte Rainbow Loom Bands og vet hvordan du lager gummibånd, kan du prøve å lage vakre blomster. I denne artikkelen lærer du hvordan du vever en rose fra gummibånd og andre blomster..

Gum rose med stilk

Gum rose med stilk

For å veve en vakker rose trenger du 25 røde, rosa eller hvite elastikkbånd, samt 18 grønne for blad og stilk. Vi utfører veving på en gaffel, slik at du kan veve en rose selv om du ikke har en vevstue.

Vi utfører veving på en gaffel, slik at du kan veve en rose selv om du ikke har en vevstueVi utfører veving på en gaffel, slik at du kan veve en rose selv om du ikke har en vevstue

Ta først et grønt elastikk og vikle det rundt de to tennene på en gaffel tre ganger. Etter det tar du tre grønne gummibånd og trekker dem over de motsatte tennene på gaffelen. Bruk en heklenål til å brette de tre innpakkede gummibåndene gjennom toppen til midten.

Deretter må du ta to gummibånd og trekke dem horisontalt over fire tenner på en gaffel.

Deretter må du ta to gummibånd og trekke dem horisontalt over fire tenner på en gaffel. Brett nå av de tre løkkene som er over de to nellikene. Snu gaflene og ta på de to elastikkene horisontalt igjen, og kast de tre nederste.

Snu gaflene og ta på de to elastikkene horisontalt igjen, og kast de tre nederste

Sett ett elastikk tilbake horisontalt over de fire nellikene og kast de to nedre elastikkene på begge sider. Snu gaffelen og gjenta gaffelen på samme måte som før. Overfør alle løkkene fra gaffelen til kroken.

Snu gaffelen og gjenta gaffelen på samme måte som før. Overfør alle løkkene fra gaffelen til kroken

Det viste seg et blad for en blomst. Legg den til side og begynn å veve en rose.

Det viste seg et blad for en blomst. Legg den til side og begynn å veve en rose

Sett et merke på den øverste gaffelen for å unngå floker under fletting. Vri figuren åtte ut av gummibåndet og legg den på den første og tredje tannen på den øvre gaffelen. Sett en annen figur åtte på den andre, tredje fedd og fest på den fjerde. Gjør det samme på den nederste gaffelen. Sett et elastisk bånd på den ekstreme tannen med en figur åtte, men fest den på den motsatte tannen til en annen gaffel.

Vri figuren åtte ut av gummibåndet og legg den på den første og tredje tannen på den øvre gaffelen

På toppgaffelen legger du åttene igjen som før – på den første og to sentrale tennene, og den andre på den andre, tredje og siste. Gjenta på den andre siden og skyv den siste sjette strikken over de motsatte tennene. Totalt må dette gjøres tre ganger. Hekle de to nederste gummibåndene på tennene og brett dem til midten. Gjør det samme på den andre siden. Nå må ett elastikk settes på horisontalt slik at det er på alle tennene på de to gaflene. Snu gaffelen slik at merket er på toppen. De to nederste elastikkene må kastes av fra alle tennene. Sett den ene strikken over de to gaflene igjen og fjern de to nederste gummibåndene fra alle tennene..

Sett åttene på toppgaffelen igjen som før - på den første og to sentrale tennene, og den andre på den andre, tredje og siste

Du må sette strikken på to gafler igjen og kaste av den ene nedre strikken. Så gjenta fem ganger. Da er det nødvendig med en sløyfe fra de sentrale tennene til den ekstreme tannen. På den annen side, overfør den ytre elastikken til de sentrale. Som et resultat bør gummibåndene drapes over to tenner på en gaffel i midten og på to ytre tenner på den øvre gaffelen. Overfør løkkene fra de ytre tennene til de sentrale. Vev nå en stilk av grønne gummibånd fra rosen.

For mer informasjon om hvordan du vever en rose fra Rainbow Loom Bands, se videoen.

Hvordan veve en blomst fra gummibånd uten en maskinvideo

Du kan veve ikke bare roser fra gummibånd, men også andre blomster, for eksempel kamille eller hibiskus. Blomster fra gummibånd er like enkle og enkle å lage som armbånd. Det viktigste er å brette elastikkbåndene forsiktig slik at det ikke kommer hull i det ferdige produktet. Du kan henge en rose laget av gummibånd på en pose eller bruke den som nøkkelring. I tillegg vil håndlagde gummiprodukter være en hyggelig gave til barn og voksne..