Hvordan veve en ugle fra gummibånd

Hvordan veve en ugle fra gummibånd

Rainbow Loom Kits vil hjelpe barnet ditt med å lære nytt håndverk og tilbringe ferien ikke bare ved datamaskinen, men også med venner. Hvert sett inneholder elastiske bånd av forskjellige typer og farger, en vevstue og en heklenål. I dag konkurrerer barn om hastigheten på veving av armbånd og ringer fra Rainbow Loom gummibånd, og kommer også med sine egne figurer..

Har du allerede vevd Fishtail -armbåndet og mestret Dragon Scale -teknikken? Vi foreslår nå å gå til et nytt nivå og prøve å fange nøkkelringer og hetter for blyanter og penner. Veveteknologi ligner på armbåndsvevemetoder: elastikkbånd trekkes på en vevstang og veves med en heklenål.

Hvordan veve en ugle fra gummibånd på Rainbow LoomHvordan veve en ugle fra gummibånd på Rainbow Loom

Hvordan veve en ugle fra gummibånd på Rainbow Loom

For å veve en ugle trenger du en profesjonell vevstol, hvorfra du må fjerne den midterste raden. Begynn å ta på elastikkene fra den andre kolonnen. Elastikkbåndene i den første raden skal vrides i to omganger og drapes med en åtte diagonalt fra den andre til den tredje kolonnen i den motsatte raden. Nå, fra den andre kolonnen i en annen rad, gjentar du kastet som forrige gang. I fremtiden blir elastikkene rett og slett vridd med en figur åtte og kastet over til enden av maskinen. De fire siste kolonnene skal vise seg som den første, det vil si at strikken er vridd og kastet med en åtte.

Du kan finne ut mer detaljert hvordan du vever en 3D -ugle fra videoen:

De neste radene er åttende, men ikke diagonalt, men på parallelle kolonner. De ytre kolonnene er vridd i to svinger. Nå kastes det ene elastikkbåndet langs maskinen. Etter det tar du kroken og bretter alle elastikkene i den nedre raden (3 stykker) til midten. Kast elastikkene over vevstolen igjen og brett elastikkene på den nederste raden på samme måte (nå er dette to elastikk). Gjenta kast over hele maskinen og brett den igjen. Dermed må du lage 12 rader..

Start fra den tredje kolonnen, kast på elastikkbåndene i en annen farge, som vil oppta 7 kolonner. Etter det legger du elastikkbåndene i hovedfargen på stolpene over hele maskinen. Deretter bygges elastikkbåndene opp – en ny strikk tres gjennom de på stolpen. Elastikkbåndene fjernes fra stolpen, og et nytt settes på stolpen. Vi gjør dette på den første og siste kolonnen. Etter det gjentas vevingen igjen i hele maskinen. Igjen, gjør forlengelsen på stolpene, der elastikkene har en annen farge. Dette gjøres flere ganger..

Se hvordan du vever en nøkkelring: en ugle laget av gummibånd

På kroken må du lage 9 løkker med 10 elastikkbånd og sette dem på en rad med innlegg. Etter det fortsetter vi vevingen på vanlig måte..

Det er interessant at vevingen av figurer fra gummibånd fikk et vakkert navn – Lumigurumi. Selve vevingen kan utføres på en vevstol, et slynge eller på en gaffel. Fra gummibånd kan du veve små flate figurer, så vel som voluminøse figurer av alle størrelser.

Gummifigurer er et flott alternativ til leker som er kjøpt i butikken til barnet ditt. For mer informasjon, se avsnittet: Veving av elastikk