Hvordan veve et juletre fra gummibånd

Hvordan veve et juletre fra gummibånd på en maskin. Video

Gummibånd Rainbow Loom Bands har blitt et uunnværlig materiale for håndarbeid, fordi ikke bare voksne, men også barn kan jobbe med dem. Prisen på å pakke tyggegummi er helt lav, så du kan veve produkter av forskjellige former og størrelser fra dem. Hvis tidligere hovedsakelig jenter og gutter vevde armbånd, er det nå viktigere å veve en rekke amigurumi -figurer og leker. I denne artikkelen bestemte vi oss for å samle noen nyttige videoer for deg om, hvordan veve et juletre Vevstoler.

Juletre laget av gummibånd. Video

For å strikke et 3d mini-sildben trenger du en Monster Tail-maskin. For å få et større produkt, bruk en vanlig profesjonell maskin..

Ta tre elastikkbånd, vri dem i åttende og legg dem på alle pinnene på barnemaskinen. Kast deretter ett hvitt elastikk i en sirkel. Deretter kan du begynne å kaste gummibåndene over stolpene. Du bør ha to gummibånd på hver pinne. Det er bedre å gjøre dette i flere trinn, siden du har 6 elastikkbånd på stolpene.

Ta nå de grønne elastikkbåndene og kast dem en etter en rundt sirkelen på maskinen. Kast den nederste strikken over toppen 6 ganger. Da må du trekke fra. For å gjøre dette må du nøye overvåke hvilken kolonne elastikken kommer fra, og legge den på den tilhørende tappen. Som et resultat vil du ikke ha 8, men 6 kolonner okkupert. Strikk to rader på vanlig måte, kast en strikk om gangen..

Trekk fra igjen. Nå har du bare 4 kolonner okkupert. Kast inn ett elastikk og strikk dem. Ta to gummibånd og legg dem i en firkant over alle pinnene. Strikk elastikk og treet er klart. Se videoen og prøv å lage juletreet selv.

Les også: Slik vever du et snøfnugg fra gummibånd

Du kan veve et nytt mini -juletre med egne hender. For å gjøre dette trenger du en profesjonell maskin og Rainbow Loom Bands i forskjellige farger..

Se en annen videoopplæring: Juletre laget av gummistrikk / Rainbow vevstol

Prøv å strikke vakre juletrær av lyse elastikkbånd og bruk dem som nøkkelringer eller interiør. DIY voluminøst håndverk fra gummibånd – en interessant idé for en gave til venner eller klassekamerater.