Ideer til enkel juletrepynt til nyttår

juleleker 2017

Nyttår er en flott tid for de som liker å lage håndverk. Når det ikke er noe å gjøre på gaten, og sjelen ber om positive følelser, bør du begynne å lage nyttårshåndverk. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du lager enkle leker til nyttår med egne hender på et juletre. Men før vi begynner å snakke i detalj om dette, må det sies at her finner du originale juletrepynt, som er veldig enkle å lage. Generelt, les dette materialet med oppmerksomhet, og da vil du lykkes..

Lyse og enkle DIY -leker til juletreet

Hvilke juleleker kan lages av kjegler?

Kjegler er et flott materiale for å lage juletrepynt. Og i dette tilfellet skal du ikke tro at det er kjedelig. Det viser seg at hvis du slår på fantasien og gjør en viss innsats, så kan selv det enkleste objektet, som en kongle, bli et lyst element i nyttårsinnredningen.

Å gjøre en kongle til et originalt leketøy er ikke vanskelig. Du kan trenge det i arbeidet ditt: wire, tang og materialer til dekorasjon.

Tang og ledning er nødvendig for å lage øyet til leketøyet. For å lage en løkke, må du ta ledningen og bøye den i to med en tang. Endene på ledningen bør også strammes med en tang. Vi vrir den resulterende løkken inn i støtet. Trekk deretter et lyst satengbånd gjennom det. Og etter det kan du begynne å dekorere furukeglen..

Når det gjelder innredningen, kan du drømme deg opp her. For eksempel kan en kjegle på en gran henges i denne formen. Et satengbånd vil også være et utmerket dekorativt element. Hvis du har akrylmaling, må du male bumpen med den. Men dekk spissene med sølvmaling. Du kan også bruke glitter.

enkle juletre leker for det nye året

DIY juletre leker

enkle DIY juleleker

Hva juleleker å lage av eikenøtter?

Det skal sies at eikenøtter veldig ofte brukes til å lage juletrepynt. For å få eikenøtter til å se vakre ut når du pynter et juletre, må du male dem. For denne anledningen, velg akrylmaling. Men mal bare mutteren selv, men du skal ikke ta på hatten.

juletre leker for det nye året gjør det selv foto

I et annet tilfelle kan du male ekornhetten, men du bør ikke berøre mutteren selv. Som et resultat vil alt også være veldig vakkert..

leker for å pynte juletreet 2017

Dekorere gjennomsiktige baller.

Et juletre kan ikke forestilles uten julekuler. Men dette nye året, la ballene dine på treet være uvanlige. For denne anledningen, ta gjennomsiktige baller, som kan dekoreres på helt forskjellige måter..

Nedenfor vil vi tilby deg noen dekorasjonsideer. Det er ikke nødvendig å forklare dem her. Alt burde være klart for deg uansett. Til dekorasjon bør du bruke:

  • forskjellige bånd,
  • blonder,
  • små graner,
  • bilder av familien din,
  • salt som en etterligning av snø.

DIY jule leker

Julepynt for det nye året 2017

DIY juletreet leketøy

juletre leker for det nye året gjør det selv foto

DIY juletre leker

enkle juletre leker

Hvordan dekorere julekuler med klut?

For å få juletrepyntene til å se lyse ut for det nye året, må du dekorere dem med egne hender. Og her vil vi tilby deg et bilde. I denne delen av artikkelen anbefaler vi deg imidlertid å bruke julekuler i arbeidet ditt, som kan dekoreres på en veldig original måte ved hjelp av stoff. Sørg for å velge et vakkert stoff. Det kan være veldig mangfoldig. Pakk ballen med en tøff klut, og bruk blonder, anheng og bånd til å dekorere.

hvordan lage juledekorasjoner for det nye året 2017

enkle leker for det nye året med egne hender på treet

Julepynt for det nye året 2017

Vanlig garn, som er viklet rundt en ball, er også egnet for kjedelig dekorasjon. Ikke glem å også dra nytte av de ekstra dekorasjonselementene i ballongen..

Julepynt for det nye året 2017

enkle juletre leker

Hvordan lage juletrepynt fra lyspærer?

Pærer som du ikke lenger trenger på gården på lenge kan bli grunnlaget for håndverk. Faktisk kan du lage interessante leker av lyspærer..

Det skal sies at disse lekene også er veldig enkle å lage. Og du vil definitivt klare denne oppgaven. Sjekk ut noen av håndverksalternativene, og du vil definitivt lage noe unikt og veldig vakkert..

enkle juletre leker

DIY jule leker

gjør-det-selv juleleker for det nye året

Dekorer leker med perler.

Hvis du har unødvendige perler eller unødvendige perler hjemme, vil du ved hjelp av lim kunne lage et originalt leketøy til juletreet. Som et resultat får du en vakker og søt dekorasjon..

Juleleker for det nye året

gjør-det-selv juleleker for det nye året

Hvilke leker til juletreet kan lages av filt?

For mange håndverk i dag brukes et materiale som filt. Og det er verdt å si at du fra dette materialet kan lage et bredt utvalg av leker til juletreet. Generelt, hvis du har syferdigheter, bør du være interessert i å lage slike leker. Nedenfor vil vi tilby deg de mest originale ideene for leker.

enkel julepynt for det nye året 2017

gjør-det-selv juleleker for det nye året

Endelig

I denne artikkelen har vi listet opp noen enkle leketøyideer for deg. Som du kan se, er det veldig enkelt å lage noe unikt. Du trenger bare å forberede alle nødvendige materialer og bruke fantasien. Husk at du definitivt vil lykkes. Og snart vil unike juletrepynt som ble laget av hendene dine dukke opp på treet ditt..