Interessante dimser for den kristne høytiden – Herrens dåp

håndverk for dåp av Kristus

Herrens dåp er en spesiell dato i kalenderen. På denne fantastiske kristne høytiden vil det være nyttig for alle barn å lage en rekke håndverk med egne hender. For dette formålet er en due perfekt, som symboliserer denne ferien. I tillegg vil artikkelen vår presentere resten håndverk for Herrens dåp.

Håndverksfremstilling – Hvit due

For å lage dette håndverket trenger du: hvitt garn, vridd av tre tråder, et sterkt rektangel av svett papir som er omtrent 15 cm langt, lim, saks, en liten mengde svart papp, et nøste av tråd nummer 10, to blå erteknapper.

håndverk for dåp av Kristus

Produksjonsinstruksjon:

 1. Ta først et rektangel og vind hvitt garn rundt det. Garnet må gjøres om i den ene enden med saks og fjernes fra et papirmål..
 2. Videre bør alle trådene i garnet skilles i tynne separate tråder, som må brytes ned i tre deler. Disse trådene vil vise seg å være ikke bare tynne, men vil også ha et bølget utseende..
 3. Deretter må du trekke den andre med en trådstreng, slik at krysset mellom trådene forblir i midten. Legg deg deretter på bordet. Utad vil det se ut som bokstaven X.
 4. Du bør ta et lite innrykk fra midten og trekke garnhåndtakene så tett som mulig med en hvit sterk tråd. Brett i to. Dette vil være vårt blanke for forsiden av den fremtidige duer..
 5. Den tredje delen av garnet i midten skal trekkes sammen med en sterk tråd..
 6. Nå må du ta hvitt garn og hoppe en ball ut av det, skjule det i midten av tomrommet vårt.
 7. Trekk garnet til den ene siden. Du bør få et hode som dette med lange tråder..
 8. Dette emnet må gjemmes bak duens front.
 9. Bruk en sterk hvit tråd og trekk av de løse garntrådene i halen på duen.
 10. Nå må du ta strimler av svart papp og kutte et nebb ut av dem. Det resulterende nebbet må limes på forsiden av duen.

håndverk for dåp av Kristus

Du må bare sy på knappene og det er det! Duen er klar!

Annet håndverk

Det er også verdt å tilby noen håndverk for Kristi dåp. Det er verdt å merke seg at produksjonen deres ikke blir for vanskelig..håndverk for dåp av Kristus

For barn kan du kjøpe eller finne et bilde med et bilde av en engel, en due eller hva du vil på Internett. Men nettopp på det bibelske temaet. Det valgte bildet må skrives ut og presenteres for barnet med fargede tusjpenner eller maling. Barna blir veldig glade og fargelegger bildet..

håndverk for dåp av Kristus

Du kan også kjøpe perler og veve et kryss av den som en gave til babyen din..

Du kan be din voksende datter om å lage et kryss av perler. Hun kan gi dette håndverket til yngre barn eller beholde seg selv.

håndverk for dåp av Kristus

Flere ideer for alle

En ferie som Epiphany kan dekoreres med barnas håndverk. Du kan lage et symbol på Den Hellige Ånd. håndverk om dåpen til herren

Vi trenger: saks, et ark hvitt papir, lim med en pensel.

Hvilken er konsistent og hvordan skal dette håndverket lages? Vi vil snakke mer om dette nedenfor..

Framgang:

 1. Først må du ta et ark og dele det i to..
 2. Del deretter den ene siden i to igjen..
 3. Deretter må en fjerdedel av arket også kuttes i to. Du må brette et kvarter som et trekkspill.håndverk for herrens dåp
 4. Et ark skal brettes i to og endene skal trimmes med et hjørne. For at halen skal se vakker og praktfull ut, må du kutte av to hjørner til litt høyere. Men uten å skjære gjennom papiret.håndverk for herrens dåp
 5. Dette blir vingene. Den åttende delen av et ark må brettes på samme måte med et trekkspill med samme bredde som ved bretting av et halvt ark. En del av et trekkspillfoldet blad skal kuttes på samme måte som når vingene brettes. Vi får hestehale.
 6. På halvparten av arket, med blyant, må du tegne en silhuett av vår fremtidige fugl og klippe den ut. Det skal gjøres et vertikalt snitt i midten av arket. Det er nødvendig slik at forberedelsen av fuglevinger kan tres gjennom den. Gjennom denne utskjæringen bør du skyve vingene forsiktig og spre.
 7. Ved blank for halen må du finne midten og smøre med lim den nederste delen av trekkspillspredningen.håndverk for herrens dåp
 8. Deretter må du lime den til kroppen. Det må også smøres med lim på begge sider. Du trenger bare å tegne øynene med en svart blyant og lime nebbet. Du må kutte det ut av svart papir.

Noen flere håndverk

Håndverk med temaet Herrens dåp i barnehagen kan gjøres med læreren på epiphany julaften.

Vi trenger: farget papp, bomull, en eske, lim, frigolit, fargeblyanter, glitter, sølvfolie.håndverk om dåpen til herren

Tilberedningsmetode:

 1. Først må du ta et ark med blå papp og lime det på toppen av esken..
 2. På bunnen av esken må du lime bomull og sølvfolie.
 3. Fra de gjenværende foliefoliene må du kutte et bjørketre med busker og lime dem på blå papp.
 4. Nå må du ta et stykke kanelpapp og kutte ut silhuetten ved å lime den til midten av bildet. På samme måte kutter du taket med tenner og limer det også.
 5. Deretter må du ta polystyren og merke silhuetten av en kanin på den. Den må kuttes og limes på siden av hytta. Du må også smøre haren med lim..
 6. Nå må du male klype og strø kaninen helt.
 7. Du må ta sølvfolie og kutte ut en måned med stjerner fra den. Du må lime dem på toppen av hytta på en blå pappbakgrunn.

håndverk om dåpen til herren

Det er verdt å merke seg at alle barn har en veldig rik fantasi. De kan dekorere det resulterende bildet med juletrær kuttet av et ark med grønt papir, strø bomull med gnister eller glitter, trekke vinduer nær hytta.

Å lage engler

Våre bestemødre og oldemødre feiret høytider som jul og feiring på samme tid. Basert på dette er det rimelig å lage et engelhåndverk.

For å lage en slik engel trenger vi: akvareller, lim med en pensel, bomullsull, tykt hvitt papir, en engangs tallerken.håndverk for dåp av Kristus

Trinn-for-trinn produksjonsinstruksjoner:

 1. Først må du ta en tallerken og male den blå med akvareller..
 2. Deretter må du smøre tallerkenen med lim og påføre bomullsull på den.
 3. På tykt hvitt papir må du merke en halvsirkel og kutte den ut med saks. Sidene av halvsirkelen må smøres med lim og kobles sammen slik at det oppnås en kjegle.
 4. Den resulterende figuren må limes inn med farget papir. Det er best å bruke blå, grønne eller rosa farger til disse formålene..
 5. Det er nødvendig å kutte ut hodet og vingene fra tykt papir. Deretter må de resulterende delene males med fargeblyanter og limes dem på kjeglen..
 6. Deretter kan du legge figurene til englene på fatet. De ser ut til å flyte på en frodig sky.

håndverk for dåp av Kristus