Juletre laget av en flaske champagne og sjokolade

Hvordan lage et juletre i champagne

Vakre håndverk kan ikke bare bli en interiørdekorasjon, men også en original dekorasjon av et festlig bord eller en kreativ gave. Nylig har praktiske gaver blitt verdsatt, derfor, selv for et bryllup, får de nygifte ikke blomster, men champagne og søtsaker. Hvis du skal besøke eller for et bryllup om vinteren, kan du prøve å dekorere en flaske champagne i form av et juletre. Det er veldig enkelt å lage et slikt håndverk, det viktigste er ikke å være redd for å fantasere.

Hvordan lage et juletre av champagne og godteri

For å lage et slikt håndverk trenger du:

– limpistol;

– en flaske champagne;

– metalltråd;

– tape tape;

– perler;

– godteri;

– stiftemaskin;

– organza;

– bølgepapp.

Skjær ut en sirkel med en diameter på 24-25 cm fra tykk papp. Den skal tjene som stativ til juletreet. Ta deretter litt kreppepapir og kutt et stykke slik at du kan dekorere sirkelen på begge sider. Bruk en limpistol til å lime den på papp. Etter det skjærer du i en sirkel, men slik at det er 1-2 cm igjen å pakke inn på den andre siden..

Skjær ut en sirkel med en diameter på 24-25 cm fra tykk papp. Den skal tjene som stativ til juletreet. Ta deretter litt kreppepapir og kutt et stykke slik at du kan dekorere sirkelen på begge sider. Lim den med en limpistol på pappet

Ta deretter resten av papiret, lim det til sirkelen og klipp av overflødig. For å gjøre treet stabilt, lag en trådholder. Vindtråd rundt basen for å bestemme størrelsen på holderen. Tråden må være dekorert med tape eller annet materiale.

Ta deretter resten av papiret, lim det til sirkelen og klipp av overflødig. For å gjøre treet stabilt, lag en trådholder. Vindtråd rundt basen for å bestemme størrelsen på holderen.

Les også: DIY pastatre, mesterklasse

Begynn nå å lage nåler til treet. Du trenger blomsterfilt og organisator. Skjær materialene i firkanter på 10 cm. Ta deretter to grønne firkanter fra blomsterfilt og brett dem på skrå. Brett sidene til en konvolutt. Fest arbeidsstykket med en stiftemaskin. Kombiner filt- og organza -firkanter for å lage et originalt håndverk.

Begynn nå å lage nåler til treet. Du trenger blomsterfilt og organisator. Skjær materialene i firkanter på 10 cm. Ta deretter to grønne firkanter fra blomsterfilt og brett dem på skrå.

Når du har mange emner, kan du begynne å dekorere flasken. Begynn å lime konvoluttene fra bunnen med varmt lim. Du bør ha 8 emner på første rad, og deretter se selv. Det viktigste er at treet er frodig. Du kan i tillegg tape en rad konvolutter for styrke..

Når du har mange emner, kan du begynne å dekorere flasken. Begynn å lime konvoluttene fra bunnen med varmt lim. Du bør ha 8 emner på første rad, og deretter se selv. Det viktigste er at treet er frodig.

Til dekorasjon kan han bruke godteri som kan limes sammen med emnene. Lag en sløyfe av et satengbånd og dekorér flasken. Juletreet laget av champagne og søtsaker er klart.

Til dekorasjon kan han bruke godteri som kan limes sammen med emnene. Lag en sløyfe av et satengbånd og dekorér flasken. Juletreet laget av champagne og søtsaker er klart.

DIY juletre på bordet

Du kan prøve å lage et nytt juletre av en flaske champagne, som blir en original dekorasjon av festbordet. Som materiale for fremstilling av nåler bruker vi organza, perler og bånd..

Du kan prøve å lage et nytt juletre av en flaske champagne, som blir en original dekorasjon av festbordet. Organza, perler og bånd vil bli brukt som materiale for å lage nåler.

Skjær organzaen i firkanter med forskjellige sidelengder. Du trenger 30 firkanter med en side på 14 cm, 30 stykker med en side på 8 cm, og kutt den gjenværende organzaen fra 2,5 meter til firkanter med en side på 10 cm.

Skjær organzaen i firkanter med forskjellige sidelengder. Du trenger 30 firkanter med en side på 14 cm, 30 stykker med en side på 8 cm, og kutt den gjenværende organzaen fra 2,5 meter til firkanter med en side på 10 cm.

Du må lage emner i form av volumetriske trekanter. Bruk en limpistol for å feste formen..

Du må lage emner i form av volumetriske trekanter. Bruk en limpistol for å feste formen.

Etter det kan du begynne å lime emnene. Fest de største nederst, og de minste øverst..

Dekorer treet med perler og bånd.

Dekorer treet med perler og bånd.

Som du kan se, lag et juletre av en flaske champagne og søtsaker du kan innen en time. I dag er det så mange DIY håndverk ideer for å hjelpe deg med å bli kreativ..