Juletre laget av plastgafler

Hvordan lage et juletre av engangsgafler. MK

Plastretter er veldig populære i dag, fordi de blir uunnværlige når et stort antall gjester kommer, piknik eller fotturer. For første gang begynte det å lages plastglass i USA, og senere dukket det opp plastplater, skjeer, gafler og kniver, som er mye brukt rundt om i verden. Moderne nålekvinner har funnet en annen bruk for plastgafler: de har lært å lage originalt håndverk av dem. I denne artikkelen lærer du hvordan du lager en snøhvit sildeben av plastgafler.

Materialer:

– engangs vinglass;

– plaststativ for vinglass;

– engangs gafler -76 stk;

– limpistol;

– bomullspinner.

Mesterklasse: Juletre laget av plastgafler

Kjøp et par pakker med gafler på forhånd slik at de er nok til å lage et håndverk. Ta et rent og tørt plastglass – du vil lime gaflene på det.

Kjøp et par pakker med gafler på forhånd slik at de er nok til å lage et håndverk. Ta et rent og tørt plastglass - du vil lime gaflene på det.

For vinglasset, plukk opp to underlegg som du vil lime sammen. Du vil ha en solid base for juletreet ditt..

For vinglasset, plukk opp to underlegg som du vil lime sammen. Du vil ha en solid base for treet.

Snu nå glasset og lim det med den brede delen til arbeidsstykket fra underleggene. Du har en kjegleformet form for et juletre..

Snu nå glasset og lim det med den brede delen til arbeidsstykket fra underleggene. Du har nå en konisk form for treet.

Les også: Juletre laget av en flaske champagne og sjokolade

Klipp av noen av gaflene, men det er viktig at de alle er like lange. Begynn å lime juletregaflene fra bunnen av glasset.

Klipp av noen av gaflene, men det er viktig at de alle er like lange. Begynn å lime tregaflene fra bunnen av glasset.

Etter å ha limt den nederste raden, fortsett til neste, mens gaflene er limt i et rutemønster. Fortsett å lime gaflene helt til toppen av treet. Når du gjør dette, må du gradvis forkorte plasthåndtaket..

Etter å ha limt den nederste raden, fortsett til neste, mens gaflene er limt i et rutemønster. Fortsett å lime gaflene helt til toppen av treet. Når du gjør dette, må du gradvis forkorte plasthåndtaket.

Ta noen bomullspinner og brett dem på tvers. Du får et snøfnugg. Det kan limes på toppen av treet.

Ta noen bomullspinner og brett dem på tvers. Du får et snøfnugg. Det kan limes på toppen av treet.

Hvis du vil at håndverket skal være grønt, dekker du treet med spraymaling. Vinterens skjønnhet er klar.

Hvis du vil at håndverket skal være grønt, dekker du treet med spraymaling. Vinterens skjønnhet er klar.

Et juletre laget av plastgafler kan lages på forskjellige måter. For eksempel, hvis du ikke har engangsglass og står for dem, kan du bruke flere plastrømme -kopper. Hovedprinsippet for håndverket er å forberede en kjegleformet base og lime den over med engangs gafler. Du kan lage en ramme av et tre av papp eller en plastflaske med egne hender..

Et vakkert juletre i plast kan brukes som vinterinteriør. Et slikt håndverk er lett å gjøre med barn i barnehagen, da det krever minimale kostnader og ser veldig kreativt ut. Ikke hastverk med å kaste det brukte engangsserviset, for det kan brukes til håndarbeid.