Karnevalskostymer til nyttår. Katalog over enkle ideer

nyttårsdekorasjoner for det nye året 2019

I spenning i påvente av nyttårsferien begynner både voksne og barn å komme med alle slags nyttårsbilder der de skal møte denne fantastiske ferien. Når vi ser gjennom vakre og lyse bilder av nyttårsdrakt, er det veldig vanskelig, noen ganger å gjøre et valg, siden de vanligvis presenteres i et ganske bredt spekter. Men blant de mange antrekkene kan både barn og foreldre finne det mest passende alternativet. Takket være denne artikkelen lærer du om hva nyttårs kostymer er. Det er vår informasjon som lar deg gjøre det riktige valget og sy den drakten du liker best..

Vakker nyttårsfeekostyme (med bilde)

Hvis du av en eller annen grunn ikke kunne finne antrekket du trenger for det valgte nyttårsbildet, ville den mest korrekte måten å komme seg ut av denne situasjonen være å lage en drakt med egne hender. Du bør ta hensyn til bildene av en veldig vakker og original drakt for nyttår for en jente i bildet av en så eventyrlig karakter som en fe:

Å lage det selv er ikke så vanskelig. For å gjøre dette vil det være nok for deg å ta på en kjole i en delikat farge – syrin, rosa, krem ​​eller syrin på babyen, fest vingene og bruk en tryllestav som en nødvendig egenskap for en fe.

hva er nyttårs kostymer

Du kan kjøpe vingene i spesialiserte påkledningsbutikker. Men du kan også lage dem selv. For å gjøre dette kan du bruke to måter:

 • Klipp ut den nødvendige rammen for eventyrvingene fra papp, eller lag den av wire, og dekk den deretter med gjennomsiktig materiale. For eksempel mesh eller gammel guipure. Og som en guipure kan du male materialet med en spesiell lakk med gnister. I det øyeblikket jenta går, vil slike vinger flagre i takt med bevegelsen hennes..
 • Alternativt kan du lage stoffvinger ved ganske enkelt å kutte dem i en halvsolig blussform. Lag deretter gummibånd i endene og legg dem deretter på barnets fingre.

hva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymer

Drakt til en gutt. Fly agaric

Fra denne publikasjonen kan du finne ut hva slags nyttårsdrakter du kan lage med egne hender. På disse bildene kan du se et DIY nyttårsdrakt for Amanita:

I dette antrekket er det best å kle seg ut når et barn skal ha mat i hagen, nødvendigvis må barnet vises i akkurat et slikt bilde..

hva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymer

Denne drakten kan passe ikke bare for jenter, men også for gutter. En hvit turtleneck vil utfylle den øvre delen av det viktigste festlige antrekket, og bukser eller leggings vil utfylle den nedre. Hovedrollen i produksjonen av fluesopp blir tildelt hodeplagget. For å lage en lue for en fremtidig sopp, bør du følge disse trinnene:

Du må ta et målebånd og måle barnets hode. I henhold til målingene som er tatt, er det nødvendig å kutte en stripe fra et bredt elastisk bånd.

karnevalskostymer for nyttårkarnevalskostymer for nyttårkarnevalskostymer for nyttårhva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva nyttårsdrakt kan sys for et barn

En sirkel med en diameter på omtrent 45 centimeter må kuttes ut av papp, og lim den over med en rød klut utenfra. Og fra innsiden – hvit.

Hvite sirkler skal limes på toppen av det røde stoffet. Reznik må sy på innsiden av hatten til Amanita.

Du kan dekorere den nedre og øvre delen av nyttårsdrakten til soppen med et skinnende regn. Du kan velge sko etter eget skjønn.

Barnas nyttårsdrakt Ekorn (med bilde)

Hvis du ikke vet hva slags nyttårsdrakt som kan sys for et barn, så er det viktig å studere denne artikkelen nøye nok. Ikke et eneste barnas nyttårsfest kan klare seg uten en så kjent karakter som et ekorn. På bildet nedenfor ser nyttårens barnedrakt for et ekorn veldig elegant og lyst ut:hva er nyttårs kostymer

Hovedattributtet til dette antrekket er selvfølgelig en myk hale som løftes opp. Av denne grunn bør arbeidet med å lage et ekorn antrekk for det nye året begynne med et mønster for en vakker, luftig hale:

 • Først bør du tegne en hale på et stykke papp og skjære den ut.
 • Mønsteret må overføres til et stykke grå, rød eller brun pels, deretter festet med pins og kutt.
 • Du bør heller ikke glemme godtgjøringssømmene. For å gjøre dette må du legge til en og en halv, to centimeter på hver side. Hale detaljer skal sys på en symaskin.
 • Den resulterende halen skal festes godt til drakten. For å gjøre dette må du lage et festesystem: fra innsiden til halen må du sy en knapp og tre fiskelinjen gjennom den. Deretter må du snu halen og ta enden av linjen ut..
 • For å fikse halen i oppreist stilling, bør det gjøres en struktur til: ta et bredt stoff og skjær tre stykker av det. To vil gå til barnets henger, og den tredje for å fikse de to delene på baksiden. Enden av fiskelinjen som holder halen må knyttes til et elastisk bånd, som er plassert midt på barnets rygg.

hva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymerhva er nyttårs kostymerhvilke nyttårs kostymer kan lages med egne henderhvilke nyttårs kostymer kan lages med egne henderhvilke nyttårs kostymer kan lages med egne henderhvilke nyttårs kostymer kan lages med egne henderhvilke nyttårs kostymer kan lages med egne henderhvilke nyttårs kostymer kan lages med egne henderhvilke nyttårs kostymer kan lages med egne hender

For ekornet må du også lage ører. For å gjøre dette, ta:

 • To skuldre,
 • Litt pels,
 • Hårbånd,
 • Oransje satengbånd og organza.

Felgen må pakkes med et satengbånd, og deretter festes kantene på 2 sider med lim. Fra kleshengene må du kutte to ører og pakke dem med organza på en slik måte at den på den ene siden brettes en gang, og på den andre – to ganger.

Deretter bør du sy dem forsiktig til tapetet.

siden der organzaen brettes om gangen. Du må sy litt pels til spissen av ekornets ører.

Som drakt for et ekorn må du ta på en turtleneck for et barn av nøyaktig samme farge som en hale. Hvis du har en pelsvest på lager, vil det være et utmerket tillegg til ekornets nyttårsdrakt..

hva er nyttårs kostymerhva nyttårsdrakt kan sys for et barnhva nyttårsdrakt kan sys for et barnhva nyttårsdrakt kan sys for et barn

På disse bildene presenterte vi barnas nyttårskostymer for en jente med de mest varierte alternativene:

På barnas matinee kan barnet også vises i drakten til Snødronningen, Rødhette, Snøfnugg og juletre.

Vakre nyttårskostymer og bilder av bilder for gutter

Her snakker vi om hvordan du kan sy et lett nyttårsdrakt med egne hender. Blant de mange nyttårsdraktene til gutten på bildene nedenfor vil alle foreldre utvilsomt kunne velge et originalt maskeradeantrekk:

hva er nyttårs kostymer hva er nyttårs kostymer

Det er ikke nødvendig å kle barnet ditt i en bjørn, hare eller ulvedrakt hvis han ikke spiller rollen som disse dyrene. Du bør ta hensyn til de originale, vakre nyttårsdraktene for gutter, vist på bildet nedenfor, og velge alternativet du liker:

Bildet av Carlson kan være perfekt for aktive og mobile barn. Drakten til denne interessante karakteren består av en T-skjorte, skjorte og store rutete shorts. En stor og lys knapp skal sys på forsiden av buksene; seler bør lages med et bredt elastisk bånd. Og du kan fullføre bildet av Carlson med en lys, vakker parykk.

Andre nyttårskostymer til barnet på bildet nedenfor.

Til nyttårsaften kan du kle ut gutter som Aladdin, Pirate, Musketeer eller Batman.

hva er nyttårsdraktenehva er nyttårsdraktenehva er nyttårsdraktenehva er nyttårsdraktenehva er nyttårsdraktene

DIY nyttårs kosmonautdrakt med trinnvise bilder

I denne artikkelen kunne du vurdere dine egne karnevalskostymer som kan sys for nyttår. De fleste gutter vil være astronauter. For en kort stund, uten unntak, kan alle foreldre gjøre et barns drøm til virkelighet hvis de lager en astronautdrakt til babyen sin. På bildet nedenfor har vi presentert et av alternativene for nyttårs kosmonautdrakt. vi har også gitt detaljerte instruksjoner nedenfor:hva kan du sy en lett nyttårsdrakt

Hovedattributtene til kosmonautens drakt vil være en ballong og en hjelm. Sistnevnte vil bli laget ved hjelp av papier-maché-teknikken. For å gjøre dette trenger du følgende materialer:

 • Gamle aviser.
 • Ballong rundt
 • Mel.
 • Hvit latexmaling.

hva kan du sy en lett nyttårsdrakt

Hjelmen skal lages slik:

 1. Avisen skal rives i mange små biter. Vann og mel bør blandes. Som et resultat bør du lære en masse som ligner rømme i strukturen.
 2. Ballongen skal blåses opp omtrent 2 ganger større enn babyens hode, og på toppen av den bør våte avisstykker legges forsiktig i lag, som først må fuktes i en vannmel-løsning. Du bør ta hensyn til det faktum at bunnen av ballongen skal forbli uten klistremerker..
 3. Ballongen må stikkes gjennom og fjernes fra hjelmen. Videre må den fremtidige astronauthjelmen dekkes med hvit latexmaling..
 4. Med en blyant må du tegne et hull for ansiktet og klippe det ut med saks. Et hvitt gipsbånd skal limes langs konturen for å skjule alle uregelmessigheter. For å lage en sylinder kan du bruke to flasker, en gammel slange fra en vaskemaskin og tape.
 5. En sportsdrakt kan brukes som klær til astronauten. Hvis du har så gamle klær, må du dekke dem med sølvspraymaling på toppen. Og som astronauts fottøy er gummistøvler best egnet..

hva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakthva kan du sy en lett nyttårsdrakt

Nyttårskostymer for voksne og bilder av de beste bildene i 2019

Mange foreldre vil ikke følge med barna sine. Av denne grunn prøver de også å tenke nøye gjennom bildet for nyttår. Du bør ta hensyn til bildene av nyttårskostymer for voksne:

hva nyttårsdrakt kan sys for et barn

hva nyttårsdrakt kan sys for et barn

Kvinner kan velge antrekket til en pirat, en engel, en trollkvinne, en trollkvinne og til og med en fe. Når det gjelder menn, velger de ofte slike nyttårsdrakter som: Zorro, Spiderman, Batman, Superman.hva er nyttårs kostymer

hva er nyttårs kostymer

hva nyttårsdrakt kan sys for et barn

hva nyttårsdrakt kan sys for et barn

hva nyttårsdrakt kan sys for et barn

Barna dine vil elske sin superheltepappa.

Kostymer i et par vil se veldig originale og vakre ut når en kvinne og en mann er kledd i kostymer av kjente karakterer: for eksempel: Julenissen og snøjomfruen, Rødhette og den grå ulven, Jasmine og Aladdin.