Klær fra gummibånd regnbue vevfoto

Klær laget av gummibånd til mennesker og dukker. Foto og video

Rainbow Loom gummibånd er et unikt materiale for håndarbeid. Elastisk båndveving har blitt en av de vanligste hobbyene for gutter og jenter i alle aldre. Hvis det for noen måneder siden var hovedsakelig regnbue -armbånd som var vevd av gummibånd, i dag er det til og med kledd vevd av dem. I denne artikkelen finner du foto av klær laget av elastikk for mennesker, og se også treningsvideoen.

Klær laget av elastiske bånd for mennesker – mote fra det 21. århundre

Helen Wright og Katherine Burnand var de første som prøvde å veve en kjole av elastikk til en engelsk kvinne. Det unike antrekket ble solgt på auksjon for nesten 300 tusen dollar og var et skikkelig sjokk for kjennere av nye motetrender. For å veve kjolen tok det omtrent 20 tusen elastikk, og det tok nesten to dager å jobbe..klær laget av elastikk for mennesker

Ideen om at gummibånd kan brukes som utgangsmateriale for kjolen, kom til datteren til Helen. Som et resultat flettet nålekvinnene mange identiske strimler, og deretter sydde de dem på rad. Den ferdige kjolen ser ganske original ut, rynker ikke og tiltrekker seg med lyse farger av elastiske bånd.

Gummistropper ser kreative ut. Du kan prøve å lage din egen samling med originalt tilbehør.

Gummistropper ser kreative ut. Du kan prøve å lage din egen samling med originalt tilbehør.

En annen needlewoman fra England overrasket med en annen idé. Det viser seg at badetøy ser bra ut fra elastiske bånd fra Rainbow Loom. Fascinerende håndarbeid bidrar til fremveksten av nye ideer, og i dag kan absolutt alt veves av gummibånd. Selv om nålekvinnene ikke kommer til å bruke produktene sine, legger de dem gjerne ut for salg for kjennere av kreative ting..

Det viser seg at badetøy ser bra ut fra elastiske bånd fra Rainbow Loom.

Hvis du nettopp har begynt å veve fra elastikk og allerede har mestret teknikker som fiskehale, fransk flette, kan du trygt gå videre til et nytt stadium. Prøv å veve klær til dukker, dekorere dine egne sko eller overraske dine nærmeste med en annen nyhet.

Prøv å veve klær til dukker, dekorere dine egne sko eller overraske dine nærmeste med en annen nyhet.

Se videoen: Dress. Klær fra gummibånd til Barbie og Monster High dukker.

Rainbow Loom gummibånd er sannsynligvis det eneste materialet som åpner opp for så mange kreative perspektiver. Veving fra elastikk er basert på prinsippene for hekling, så selv om du ikke har en spesiell maskin, ikke bli motløs, da du kan veve av elastikk selv uten den..

Rainbow Loom gummibånd er sannsynligvis det eneste materialet som åpner opp for så mange kreative perspektiver.

Les også: Gum Lumigugrumi

Ikke stopp der, prøv å veve nye produkter. I dag er ikke bare gummiarmbånd populære, men også leker. Mange barn ble interessert i å veve klær fra gummibånd til dukkene sine. Nå trenger du ikke nåler, stoff og tråder, bare kjøp Rainbow Loom -settet, så får dukkene flotte smykker og klær. Vi håper at artikkelen vår om hvordan veve klær fra elastikk var nyttig med egne hender, og bildet inspirerte deg til nye mesterverk.