Klær fra gummibånd til dukker

Klær fra gummibånd med regnbue vev for dukker, med foto og video

Klær til dukker laget av gummibånd i dag er sesongens hit. Små nålekvinner kler Barbie, Winx og Monster High i en rekke badetøy, kjoler, forskjellige smykker og tilbehør. I denne artikkelen kan du se videoopplæringer fra forskjellige håndverkskvinner som ikke bare vevde armbånd, men også vakre klær til dukkene sine..

Rainbow Loom gummi halskjede til dukker

Ta et elastisk bånd i samme farge og skru det fire omdreininger på kroken. Gjenta det samme med ytterligere tre gummibånd. Totalt skal det være fire vridde elastikk på kroken. Ta deretter den femte strikken og kast all strikken fra kroken på den..

klær og tilbehør laget av elastiske bånd fotoKlær fra gummibånd til dukker

Siden dette emnet er lite, vil det ikke lønne seg å lage et halskjede til en dukke. Så legg disse gummibåndene på en penn eller blyant. Skru de fire elastikkbåndene tilbake på kroken i fire omdreininger. Nå må du koble blyantviskelæret med krokviskeren. Som et resultat vil dukkehalskjedet vokse til ønsket størrelse. Nå vil dukken din ha en vakker dekorasjon, fargeskjemaet du kan velge selv.

Les også: Klær laget av gummibånd regnbue vevfoto

Kjole laget av gummibånd til dukker. Video

For å veve vakre klær til dukker trenger du en profesjonell vevstue. Fjern den midterste raden med innlegg. Ta deretter to elastikkbånd samtidig og legg dem i åttende på kolonnene i den nedre raden, mens hver åtte skal være på to separate kolonner slik at elastikkene ikke krysser hverandre.

For å veve vakre klær til dukker trenger du en profesjonell vevstue.

På samme måte legger du strikken på stolpene i den øverste raden. Totalt må du lage seks åttende for hver rad. Skyv nå åttene inn i mellomrommene mellom stolpene i hver rad. Fjern elastikkene fra stolpene, der det er fire omslag. Ta deretter på saks som helt i begynnelsen, to stykker for de to nærmeste stolpene, men ikke vri dem med åttende. Fortsett deretter igjen med å kaste gummibåndene fra stolpene, der de blir fanget opp.

Gjenta å kaste av og på elastikkene til plagget har riktig størrelse. Du kan legge til gummibånd i samme eller forskjellige farger, avhengig av ønsket resultat..

For å gjøre kjolen din til en dukke med egne hender vakker, les ikke bare beskrivelsen vår, men se også en detaljert video med en trinnvis mesterklasse.

Gummibåndsklær til Barbie og Monster High dukker

Klær til dukker laget av gummibånd å strikke er ganske enkelt, det viktigste er ikke å regne feil med størrelsen. Vi håper at artikkelen vår var nyttig, og du forbedrer dine vevingskunnskaper fra Rainbow Loom..