Leker – baller laget av satengbånd til nyttår

Satin Ribbon Balls

Artisjokken er en ny retning i lappeteknikken, som går ut på å sy og lime individuelle deler. Needlework fikk navnet “Artisjokk” på grunn av det faktum at de ferdige produktene ligner fruktene av planten med samme navn. Hvis du har grunnleggende ferdigheter i lappeteppe, vil det ikke være vanskelig å lage håndverk ved hjelp av artisjokkteknikken. Prøv å lage vakre baller av bånd og frigolit.

Baller fra satengbånd, mesterklasse

Først må du forberede basen for ballen. Det er best å ta skumemner, som selges i dag i en hvilken som helst håndverksbutikk..

Først må du forberede basen for ballen. Det er best å ta skumemner, som selges i dag i en hvilken som helst håndverksbutikk.

Klipp båndet i strimler, for eksempel hvis bredden på båndet er 2,5 cm, bør lengden på stripen være ca 6-7 cm. Kutt en firkant fra tapen separat og bruk nåler til å feste den på ballen.

Skjær tapen i strimler, for eksempel hvis bredden på tapen er 2,5 cm, bør lengden på stripen være ca 6-7 cm. Kutt en firkant fra tapen separat og bruk nåler til å feste den på ballen.

Etter det må du ta den tidligere forberedte stripen og brette den i form av en trekantet form. Fest det resulterende stykket til torget ditt. I dette tilfellet må nålene plasseres i de nedre hjørnene av båndet på båndet.

Les også: Patchwork Crafts

Slike trekanter må festes på de fire sidene av torget vårt..

Slike trekanter må festes på de fire sidene av torget vårt.

Etter at du har laget den første raden, kan du gå videre til den andre, mens emnene er festet i et rutemønster..

Etter at du har laget den første raden, kan du gå videre til den andre, mens emnene er festet i et rutemønster.

Du kan endre fargen på båndet for å få håndverket til å se originalt ut.

Du kan endre fargen på båndet for å få håndverket til å se originalt ut.

Fortsett å feste brikkene dine til skumballen til du når bunnen.

Fortsett å feste brikkene dine til skumballen til du kommer til bunnen.

Du må dekorere resten av ballen ved hjelp av en firkant laget av tape. Fest et tynt bånd til den for å henge ballen. Ballen av satengbånd er klar.

Du må dekorere resten av ballen ved hjelp av en firkant laget av tape. Fest et tynt bånd til den for å henge ballen. Ballen av satengbånd er klar.

Vakre håndverk kan lages av de vanligste materialene. Artisjokk teknikken er mye brukt til å lage en rekke DIY dekorative elementer. Du kan sy emnene på en flat overflate på lignende måte, og bruke stoff i stedet for et bånd..