Morsdag håndverksideer for førsteklassinger

enkle morsdagshåndverk for førsteklassinger

Ulike høytider feires også i landet vårt om høsten. Den lyseste og mest elskede ferien er morsdag, som vanligvis feires om høsten. For denne dagen forbereder barn på skolen og i barnehagene konserter for mødre. I tillegg lager barna forskjellige håndverk på egen hånd. Disse håndverkene blir vanligvis presentert for mødre i løpet av ferien. I denne artikkelen har vi valgt morsdagens håndverk for deg, som er veldig enkle å lage på barneskolen med egne hender. Vi håper at du vil like ideene våre, og du vil kunne lage noe interessant..

Morsdagskunst

Gave til mamma fra servietter.

Det er veldig enkelt å lage en rørende gave til mor. Nå vil vi tilby deg en interessant mesterklasse som du kan uttrykke din kjærlighet til din mor med. For å lage en så flott gave, forbered:

 • rødt pappark,
 • limpinne,
 • servietter (rosa og hvitt),
 • smalt satengbånd,
 • saks og dobbeltsidig tape,
 • en enkel blyant og et ark med gulfarget papir,
 • albumark.

håndverk for førsteklassinger til morsdag

Framgang:

 1. Hånd tegne et hjerte på et stykke papp. Kutt ut.
 2. Snu hjertet med den hvite siden opp og legg håndflaten på arket. Sirkel den rundt med en enkel blyant.
 3. Ta nå hvite og rosa servietter. Skjær hver serviett i 4 jevne strimler. Skjær deretter hver stripe i firkanter, som vil være 3×3 cm i størrelse..
 4. Videre må hver slik firkant rulles til en klump. Samtidig bør du ikke trykke papiret ned for mye. Den ferdige klumpen skal være luftig, men ikke hard..
 5. Smør håndflaten du tegnet med lim. Du må smøre langs konturen. Legg de hvite klumpene på limet. De skal også fylle hele håndflatens plass. I dette tilfellet er ballene ganske tett festet til hverandre..
 6. For at kulene skal feste godt, må arbeidsstykket ligge en stund. Etter det er det verdt å kutte et stykke fra satengbåndet, som limes til hjertet ovenfra ved hjelp av dobbeltsidig tape. Dette vil være et anheng for hjertet..
 7. Plassen som ikke er fylt med kuler rundt håndflaten er smurt med lim. Nå legges klumper med rosa servietter på limet. Klumper bør legges nær nok til hverandre..
 8. Nå er det verdt å tegne en blomst med kronblad på et hvitt ark med blyant. Klipp den ut med saks og lim den til hjertet. Klipp en kjerne ut av gult papir og lim den også på blomsten.
 9. Etter det, på baksiden, kan du lime de varme ordene de ble skrevet på papir.

håndverk for førsteklassinger til morsdaghåndverk for førsteklassinger til morsdaghåndverk for førsteklassinger til morsdag

Interessant håndverk for mamma. 

På en helligdag er det vanlig at mødre gir søte gaver. I utgangspunktet er gaver laget til mødre av papir og papp. For neste håndverk trenger du farget papir og papp..

 1. En håndflate trekkes på et annet ark, som må kuttes.
 2. Først lages en gryte av papp. Selvfølgelig, i dette tilfellet, brukes papp av muntre farger..
 3. Blomster tegnes separat på lys kartong, som skal brukes til å dekorere håndflaten. Håndflaten limes til gryten, og som et resultat er et fantastisk håndverk klart.

gjør-det-selv morsdagslæringer på barneskolen

Snegler til mødre.

I denne artikkelen viser vi førsteklassingens håndverk som er laget for morsdag. Det er veldig enkelt å lage søte håndverk av farget papir, noe som vil være en flott gave til mamma..

Strimler kuttes ut av farget papir, hvorfra hjertet limes. Strimler kuttes av papp. På stripene er det verdt å skildre ansiktstrekk.

enkle morsdagshåndverk for førsteklassinger

Blomster til mødre.

Mødre elsker selvfølgelig å motta blomster i gave. På en lys ferie kan mor glede seg over pappblomster. Bare kutt ut en tulipanløk av papp og en stilk. Disse elementene limes til hverandre med lim. Du kan bruke et bånd til dekorasjon..

enkelt morsdagshåndverk for førsteklassinger

Vase med blomster til mamma.

En rekke enkle håndverk til morsdag er nok for førsteklassinger. Følgende håndverk er også veldig enkelt å gjøre. For arbeid bør du forberede:

 • servietter av vanlig papir,
 • plasticine,
 • unødvendige markører,
 • gamle yoghurtkopper.

håndverk for førsteklassinger til morsdag

Framgang:

 1. Servietter kuttes i firkanter.
 2. Du må rulle en ball ut av plasticine. Den legges på en tusj.
 3. Nå er servietten festet til plasticinen ved å bruke metoden. Det er verdt å fylle hele ballen med servietter.
 4. En stang med servietter er festet til glasset ved hjelp av plasticine.
 5. Etiketten på koppen er forseglet med en etikett der du kan skrive et godt ønske til mamma.

gjør-det-selv morsdagslæringer på barneskolen

Endelig

Som du kan se, kan du lage et bredt utvalg av håndverk til morsdag. Et slikt håndverk vil gi deg et godt humør. Lag derfor håndverk for mødre i kreativitetstimer og gi dine nærmeste lykke..