Nytt enkelt håndverk for barnehagen på nyttårstema

barnehåndverk for det nye året 2018

Forventning til absolutt enhver ferie er alltid fantastisk. Det er spesielt hyggelig å vente på nyttår for hver person. Det er ikke interessant å bare sitte og vente. Det er nødvendig å forberede seg og få et godt humør av dette. Den beste forberedelsen til ferien er å lage alle slags håndverk. I dag vil vi fortelle deg om hvilke håndverk for nyttår 2018 du kan lage med egne hender i barnehagen. Barn må naturligvis være koblet til denne prosessen. De vil utvilsomt like denne leksjonen..

Ideer til nyttårshåndverk i barnehagen

Kvist i snøen.

En glitrende kvist med hvit farge kan dekorere absolutt ethvert nyttårsbord. Det er urealistisk å lage et slikt smykke. På juletrebasarene må du samle grangrener. Legg vannsaltoppløsningen i bøtta. Denne oppgaven bør overlates til foreldre. Løsningen er ikke vanskelig å lage. Du trenger kokende vann og 32 ss grovt salt. Samtidig bør du ikke helle 32 skjeer samtidig. Ha salt i 1 skje og oppløs under aktiv omrøring. Når saltet slutter å oppløses i vann, må tilsetningen stoppes..

Nå senkes grener ned i løsningen av salt og vann. La dem stå slik at de kan dekkes med krystaller. Bruk brede panner til dette formålet. Krystallisering ved varme temperaturer vil gå ganske raskt. Og i avkjølt vann vil denne prosessen bli utført langsommere..

Ferdige grener med saltkrystaller blir tatt ut av løsningen og suspendert slik at de kan tørke..

DIY -håndverk for det nye året 2018 i barnehagen

Glitrende snøfnugg.

Hvis du likte det glitrende kvistfartøyet, kan du lage snøfnugg ved å bruke nøyaktig det samme prinsippet. Rammen til snøfnuggene kan være wire eller pinner. Men veldig vakre snøfnugg kan lages av chenilletråd. Hvis du ikke har en hjemme, er rammen ganske enkelt bundet med en ulltråd.

En tråd er bundet til den ferdige rammen, som produktet skal henges for. Den ferdige snøfnuggrammen dyppes i en vannsaltoppløsning, og deretter utføres handlingene beskrevet ovenfor..

barnehåndverk for det nye året 2018

Enkelt håndverk for barn – julenissen.

I denne publikasjonen finner du barnehåndverk for nyttår 2018. Selvfølgelig er det nødvendig med materialer her, og de kan være som følger:

 • Farget papp,
 • Sirkelmønster, lim og saks,
 • Enkel blyant og bomullsputer.

Framgang:

 1. Klipp ut av beige og rød papp i en sirkel. Den beige sirkelen brettes i to og trimmes.
 2. Du trenger et annet pappark, som vil være basen. En rød sirkel er limt til den, og deretter en beige halvsirkel.
 3. Deretter kuttes en 1 cm bred stripe av hvitt. Lim den langs diameteren på hetten i krysset mellom halvsirkelen og den røde sirkelen.
 4. Ta deretter bomullsputer og begynn å forme dem til et skjegg. Det er verdt å stikke dem en etter en. Først den første raden, og deretter den andre.
 5. Det gjenstår nå å holde fast: pompom, nese og øyne.

barnehåndverk for det nye året

Button Dogs.

For nyttårsferien kan barna lage et stort antall håndverk. Symbolet for 2018 regnes som en hund. Og dette elementet kan lages i en rekke design. Tegn for eksempel et hundemønster og lim vakre rhinestones og knapper til det. Dette håndverket ser veldig fint ut. I tillegg er det ganske enkelt å gjøre det..

barnehåndverk for det nye året 2018

DIY -håndverk for det nye året 2018 i barnehagen

Juletrær fra knapper.

De samme vakre knappene brukes til å lage iøynefallende juletrær. For å lage disse produktene er det nødvendig å lage en kjegle av whatman -papir. Knapper limes til denne kjeglen. La det ferdige håndverket tørke i en dag. Deretter kan du legge til flere ekstra dekorative elementer..

håndverk for det nye året i barnehagen

Hund laget av sokker.

Det neste håndverket ser ganske interessant ut. Men barna kommer neppe til å klare seg selv. Hjelp dem derfor i denne saken. For å jobbe trenger du en ny sokk, en nål og tråd, knapper og fyllmateriale. Hele prosessen med å lage et håndverksleketøy er vist på bildet. Og hvis alt er gjort riktig, kan dette produktet ta stolthet på utstillingen i barnehagen..

håndverk i barnehagen for det nye året

Vakkert juletre laget av papir.

Hvis du bestemmer deg for å lage håndverk til nyttår i barnehagen, så vil artikkelen vår være en utmerket inspirasjonskilde for deg. Du trenger kanskje grønt farget papir for å lage juletreet ditt. 3 kjegler kuttes ut av den. Deretter limes disse kjeglene sammen..håndverk i barnehagen nyttår

Deretter kuttes papiret fra bunnen med saks. Og selve juletreet er pyntet med plastikkuler i forskjellige farger.

barnehåndverk for det nye året

Veldig vakre klokker.

Ganske ofte er nyttårshåndverk i 2018 laget av avfallsmateriale. De ser nydelige ut. For å lage en bjelle trenger du en plastbøtte, dekorative elementer, som kan være glitter, kjegler og til og med barskog.

Hver bøtte er pakket inn i folie. Det er laget et hull i bunnen av hver bris. Sløyfen er fikset der. Dekorative elementer påføres på toppen av folien, og glitter er festet til basen.

håndverk i barnehagen for det nye året

Original julenisse.

Hvis du legger merke til den neste mesterklassen, vil det å lage håndverk bli en spennende aktivitet for deg. Dessuten er det ikke en spesielt vanskelig prosess å lage et håndverk. Så du bør prøve det. Alt du trenger er:

 • lyse rødt papir,
 • hvitt papir,
 • for å lage et skjegg av bomull.

Framgang:

 1. En sirkel kuttes ut av rødt papir, der det er nødvendig å gjøre et snitt fra siden uten å nå midten.
 2. Rull sirkelen til en kjegle, og lim kantene.
 3. Hendene er kuttet ut av mørkerødt papir til julenissen.
 4. Votter og votter er laget av snøhvit papir. Den ovale i ansiktet er også kuttet ut av snøhvitt papir. Det er limt på toppen av kjeglen..
 5. Tegn ansiktstrekkene og lag et skjegg av bomullsull.

håndverk i barnehagen nyttår

Silde fra bomullsputer.

Mange liker å lage håndverk i barnehagen om temaet nyttår. Denne leksjonen er faktisk veldig hyggelig. Det er veldig enkelt å lage et vakkert juletre av bomullsputer. I tillegg trenger du grønn gouache, et ark papp og lim..

 1. Først og fremst er alle platene malt grønne på den ene siden..
 2. Deretter rulles hver skive inn i en kjegle og limes.
 3. Videre limes skiver til pappbasen for å danne et vakkert sildbein.
 4. Vi fester vanlige plater under, som i utseendet vil ligne et snødekke. Flerfargede perler brukes som dekorasjon. De er også festet til treet med lim..

håndverk for det nye året i barnehagen

Du kan også lime andre elementer fra bomullsputer til et papp. Slik som solen og snømannen.

Endelig

I denne artikkelen klarte vi å liste ikke alle barnehåndverk for nyttår. Imidlertid vil ideene i dette innlegget definitivt komme godt med. Her kan du finne det som er riktig for deg, og ved hjelp av de nødvendige materialene bringe alt til liv..