Quilling fotohåndverk

Håndverk fra quilling foto og beskrivelse

Quilling er kunsten å lage håndverk av papirstrimler. Interessant nok gjenspeiler selve navnet på teknikken ikke sluttresultatet, men selve prosessen. En gang ble det strimlet papir på en fuglfjær, derav navnet “quilling”. I middelalderen var klostrene konsentrasjonen av kunnskap, der de var engasjert i å skrive bøker, kle på papir, trykke bøker. Papiret ble behandlet forsiktig, så ikke engang restene ble kastet. Slik er den første quilling håndverk. I denne artikkelen lærer du om hvilke verktøy som trengs for quilling, samt om hvilke former for arbeidsstykker..

Verktøy for quillinghåndverk

verktøy du kan finne hjemme

Siden quilling er en ganske enkel og tilgjengelig kunst, kan du finne verktøy hjemme..

Du vil trenge:

– pinsett;

– saks;

– quillingpapir eller farget papir;

– lim;

– tannpirkere;

– papp;

– Hersker:

– sjablong;

– papirkrølleverktøy.

For quilling selges hele sett i dag, som inkluderer allerede kappede papirstrimler, samt et krøllverktøy. Du kan gjøre det siste selv. For å gjøre dette, bruk en trepinne, der du må dele enden eller en sigøynerenål med et ødelagt øye.

Du vil også være interessert i: Tre ved hjelp av quillingteknikk

Former av emner for quilling med egne hender

Det er mange teknikker for å lage quilling -håndverk, men de er basert på emner fra papirstrimler. Avhengig av hvilken type håndverk du planlegger å lage, velger du de riktige emnene.

velg passende emner for quillingQuilling -emner

  1. Fringe blank. Det brukes til å tilføre volum til blomster. En papirstrimmel kuttes fra begge sider, og deretter begynner de å krølle seg.
  2. Spiral. For å lage en tett spiral, begynn å vikle stripen rundt nålen og lim den umiddelbart litt. På slutten trenger du bare å fjerne arbeidsstykket fra nålen og ikke løse det opp.
  3. Gratis spiral. Det gjøres på en lignende måte, det vil si at en papirstrimmel rett og slett vikles rundt en nål. Deretter må rullen fjernes og settes inn i sjablongen, hvor den åpnes litt. Lim den ferdige spiralen i endene.
  4. En dråpe. For dette emnet er en spiral laget av papir, og deretter presses delen lett fra den ene enden. Du kan lage en buet dråpe som skiller seg fra den vanlige buede enden.. Gratis spiral-gjør-det-selv-emner for nybegynnere
  5. Pil. Du må lage en spiral, og deretter bøye den på begge sider for å lage en stripe, og bøye en pil fra den ene kanten.
  6. Halvmåne. En del er laget av en spiral, som bøyer seg fra den ene kanten og får formen som en halvmåne.
  7. Øye. Bøy emnet i en fri spiral fra to kanter for å få et øye.
  8. Stjerne. Lag en stjerne fra en spiral og klemmer hjørner fra forskjellige sider.
  9. Fuglfot. Pakk papiret på en nål eller et spesielt verktøy, lag en trekant av emnet. Lag en fuglefot på den ene siden.
  10. Kronblad. For dette emnet, gjør et øye, og bøy deretter hjørnene i forskjellige retninger og danne et passende kronblad.

Populariteten til quillinghåndverk skyldes det faktum at nybegynnere fra første gang har vakre håndverk..

Populariteten til quillinghåndverk - muligheten til å lage en rekke håndverk

Les også: Quilling Crafts for Beginners

DIY håndverk ideer, postkort fra quilling

I dag brukes quilling mye for å lage vakre postkort eller bilder..vakre postkort eller bilder fra quilling

Hvis du mestrer de grunnleggende skjemaene for quilling, vil du i fremtiden ikke bare kunne lage postkort og applikasjoner, men også volumetriske 3D-former, samt store malerier som ikke blir verre enn de som er tegnet..

store malerier som ikke blir verre enn de som er tegnet.

Se den nyttige videoen: Quilling -mal. Hvordan lage quillingelementer av samme størrelse

Vi håper vår artikkel om hvordan du gjør quilling håndverk med bilder var nyttig. La det ferdige arbeidet med bilder være en inspirasjon for deg, og hjelpe deg også med å komme med nye ideer for postkort og bilder. Du kan lage mange interessante produkter med egne hender, det viktigste er å være tålmodig og vise fantasi.