Slik vev du beaded armbånd for nybegynnere

DIY beaded og pin armbånd, foto

Armbåndet er et av de mest populære smykkene, fordi det er i stand til å understreke kvinnens femininitet og skjønnhet. I dag kan du i smykkebutikker finne et stort antall forskjellige armbånd laget av metall, plast, gummi og andre materialer. Hvis du vil at smykkene dine skal være forskjellige fra andre, så prøv vev et armbånd med perler med egne hender. Produktet vil også være en utmerket gave, så vel som egnet for ethvert antrekk, fordi du selv kan velge farger og størrelser. Elegant og stilig tilbehør vil appellere til jenter og kvinner i alle aldre.

Materialer:

– pins;

– perler;

– tykk tråd med et elastisk bånd;

Hvordan lage et armbånd av perler og pinner?

Forbered 70 identiske pinner, dette er nummeret du trenger for en kvinnes håndledd. Antall perler avhenger av tykkelsen. Du kan også beregne det på forhånd hvis du prøver å snøre perlene på en pinne og se hvor mange biter som går til en.

Sorter perlene etter farge og tenk over utformingen av armbåndet. Det kan være solide eller vekslende farger.

tenk over mønsteret på armbåndet

Fest perler på alle pinnene. Du bør ha 70 av disse emnene, hvis du har et bredt håndledd, bør det være flere av dem. Vi strenger de ferdige emnene på en gummiert tråd. Det er ønskelig at det er sterkt og ikke revet. Hvis du brukte perler i forskjellige farger, må du bytte dem. For å gjøre dette må du snøre dem på en tråd i ett tilfelle med hodet opp, og i det andre – ned..

Stringperler på alle pinnene

Pinnene er trukket på to tråder samtidig for å gjøre armbåndet bredt. Gjør dette forsiktig slik at gjengestiftene ikke faller av. Prøv på armbåndet regelmessig for å passe håndleddet. Når alle pinnene er trukket, knytter du trådene øverst og nederst. Beaded armbånd er klart!

Beaded armbånd er klart

Du kan ta gull i stedet for vanlige pins, og da vil armbåndet se mer rikt og presentabelt ut. Tenk deg, for hvis du snorer en snor under en perle mellom pinnene, får du en helt annen dekorasjon. Hvis du har en armbåndlås, kan du bruke den til å gjøre det lettere å bruke tilbehøret..

Hvis du har et armbånd

Det vil være nyttig for deg å lese: Lære å lese diagrammer over fletter strikket av perler

Armbånd laget av perler og pinner

Armbånd laget av perler og pinner du kan gjøre det innen 10 minutter, mens det vil se ganske imponerende ut på håndleddet. Du kan lage mange interessante dekorasjoner med egne hender av tilsynelatende vanlige materialer..