Snøfnugg-gjør-det-selv papirballerinaer

Snøfnugg-gjør-det-selv ballerinaer laget av papir

Nyttårsferie kommer snart! Hver innbygger på planeten Jorden vil strebe etter å dekorere hjemmet sitt på alle mulige måter og metoder, ved hjelp av lys, fargerike kuler, alle slags håndlagde snøfnugg! Så vi streber etter å holde tritt med tiden og gjøre deg oppmerksom på den mest fantastiske hengingen “snøfnugg – ballerinaer“! Små rørende ballerinaer “danser” i luften, under påvirkning av den letteste luftstrømmen, fryser på plass og … snurrer igjen i sin snødekte dans og viser frem sine uvanlige og sofistikerte antrekk.

Hvordan lage papirballerinaer snøfnugg

Hvordan lage papirballerinaer snøfnugg

Det er ikke nødvendig å lete etter mer rørende nyttårsdekorasjoner! Og for å gjøre det trenger du ingenting i det hele tatt – bare hvitt papir for snøfnuggskjørt, hvitt papp til selve dansefigurene og en tråd eller fiskesnøre.

Så, hvilke materialer trenger vi for å gjenskape de dansende snøfnuggene - ballerinaer?

Ta barnet ditt i hånden, sett det ned ved bordet så snart som mulig og start en fantastisk handling – lag dine egne eventyrfigurer som vil varme hjerter og forbli i minnet ditt lenge. Og en dag senere, når barna dine vil fortelle barna sine om dette med et smil, vil du i fortellingen deres høre lengselen etter svunne barndomsår, høytider, nyttårshåndverk laget med egne hender, eventyr …

Så, hvilke materialer trenger vi for å gjenskape dansende snøfnugg – ballerinaer?

  • Hvit papp (for en ballerina -figur);
  • Hvitt papir (for snøfnugg);
  • Ballerina -maler – kuttet fra forskjellige bilder og fotografier av ballerinaer;
  • Saks;
  • Lim;
  • Tråd eller fiskelinje;
  • Knapp eller tape.

Til å begynne med vil vi lete med deg på Internett etter forskjellige bilder og fotografier av ballerinaer i dans. Etter å ha plukket ballerinas favoritt snøfnugg, skriv ut malene på en skriver og klipp forsiktig ut med saks.

Etter å ha plukket ballerinas favoritt snøfnugg, skriv ut malene på en skriver og klipp dem forsiktig ut med saks.

Forbered hvit papp, fest maler for ballerinaene til den, sirkel dem forsiktig og skjær dem ut igjen. Lag et lite hull i hodet på hver ballerina – du vil føre en tråd gjennom den og henge den dansende skjønnheten i luften.

Forbered hvit papp, fest malene til ballerinaene til den, sirkel dem forsiktig og skjær dem ut igjen

Halv ferdig! Nå er det på tide å kle ballerinaen i en fantastisk blondetutu! For å lage skjørt – snøfnugg, tar vi et ark hvitt papir, legger et fat eller tallerken med ønsket størrelse på det, sirkler det og skjærer det ut. Hvis tilgjengelig, kan du bruke et kompass til samme formål. Den resulterende sirkelen – vi bretter malen halv to ganger, og deretter tegner vi det ujevne mønsteret vi liker på hver side av den resulterende sektoren!

Den resulterende sirkelen - vi bretter malen halv to ganger, og deretter tegner vi det ujevne mønsteret vi liker på hver side av den resulterende sektoren

Igjen må du bruke saks. Klipp forsiktig ut snøfnugg og skjær en liten stjerne i midten. Før ballerinas kropp gjennom denne stjernen og lim et snøskjørt helt i livet.

Snowflake – ballerinaen er klar! Tråd og heng denne meislede skjønnheten på det mest synlige stedet!

Snowflakes ballerinaer, sjablonger for utskrift

Snowflakes ballerinaer, sjablonger for utskrift

snøfnugg ballerinas sjablongtrykk

sjablonger maler for snøfnugg ballerinaer

ballerinaer for skjæring

ballerina snøfnuggskjema

Og på nyttårsaften, når vi alle sovner, kanskje … vil hun bli invitert til å danse av en forelsket tinnsoldat i kjærlighet, som i alle våre favoritt eventyr av G. Andersen “The Steadfast Tin Soldier” ! Og for at dette miraklet virkelig skal skje på en fantastisk kveld, anbefaler vi at du leser dette fantastiske eventyret på nytt for dine nysgjerrige barn, samler hele familien under juletreet og ser på de pretensiøse dansene til våre “snøfnugg-ballerinaer” “!