Snømann laget av mesterklasse i polymerleire

hvordan lage en snømann av polymerleire med egne hender

Vel, den etterlengtede vinteren har kommet, takket være at du og jeg kan lære gledene ved å spille snøballer, aking og ski, samt toving og rulling av en snømann! Forresten, mange organiserer til og med konkurranser i hagen sin, som kalles: “Hvem snømannen er bedre”!

I dag skal vi “rulle” en snømann med egne hender ikke fra snø, men fra polymerleire! En slik snømann vil ikke smelte og vil være til stede på nyttårsfeiringen som et juletreet leketøy eller en morsom pynt som en gave til en av vennene dine!

Det beste er at uansett hvor mange som lager en snømann, vil alle få EGEN

Det beste er at uansett hvor mange som skulpturerte en snømann, vil alle få EGEN, INDIVIDUELL, i motsetning til alle andre!

Snømenn laget av polymerleire, foto

Mesterklasse, vi skulpturerer snømenn fra polymerleire

Hvis du synes dette er veldig vanskelig, så tar du stor feil! Alt du trenger er å rulle to eller tre kuler av nødvendig størrelse ut av polymerleire, koble dem med en ledning og kle en snømann i en hette, en annen i en bøtte (laget av samme leire), en tredje i en bred -brimmed lue, og en fjerde – ta på hodetelefoner! Ikke glem tradisjonelle gulrøtter.!

La oss se på noen få mesterklasser på bildet, og du kan velge den mest passende snømannen for deg!

La oss se på noen mesterklasser på bildet, og du kan velge den mest passende snømannen for deg.!

Snømann laget av polymerleire, foto MK

# 1

Snømann laget av polymerleire, foto MKSnømann laget av polymerleire, foto MK

Nr. 2

Mesterklasse, vi skulpturerer snømenn fra polymerleire

Nr. 3

DIY polymer leire snømann

Nr. 4

Til slutt, la oss lage en så morsom treenighet av snømenn

Til slutt, la oss lage en så morsom treenighet av snømenn som under et miniatyr -juletre vil skape den rette stemningen!

Slike snømenn vil bestå av to “snøballer”: en mindre i form av en ball, som vil fungere som et hode, og den andre – dråpeformet og større (kroppen til en snømann). Rull også opp to håndtak for hver snømann, og fra oransje leire – en gulrotnese du må ha! Små svarte sirkler hjelper deg med å lage snømannøyene og et oppriktig muntert smil.!

Små svarte sirkler hjelper deg med å lage snømannøyene og et oppriktig muntert smil.

Vi bruker håndtak på snømannen, fortsetter til utformingen av snømannens hode, fester øynene til ham, en nesegulrot og et smil:

Rull en liten ball ut av biter av blå leire og flat den.

Rull en liten ball ut av biter av blå leire og flat den. Fra to strimler med blå leire lager vi et skjerf for en snømann, og skjærer ut kantene i enden med en stabel eller en skarp kniv:

Fra to strimler med blå leire lager vi et skjerf til en snømann

Vi legger et skjerf på snømannens kropp og får:

Vi legger et skjerf på snømannens kropp og får:

Vi går tilbake til snømannens hode. Vi må “isolere” det litt, så vi lager hodetelefoner av en stripe syrin leire og to små sirkler:

Vi må

Som du kan se, har en av snømennene et annet skjerf! Vi trenger å rulle sammen to lange tau av rosa og hvit leire og vri et slikt tau ut av dem. Endene på “skjerfet” skal ende med en utkant, noe som betyr at vi bruker en kniv eller en stabel til å lage en utkant:

Endene på

Dette skjerfet er slitt slik:

Dette skjerfet er slitt slik

Vi må bare ta på oss hodet, fikse det med en wire, punktere det helt til bunnen og bake snømennene i … ovnen!

Ikke bekymre deg, disse snømennene vil ikke smelte når de utsettes for temperaturer! De vil få den nødvendige styrken og vil “komme” til treet ditt fra år til år, til glede for alle i husstanden!