Varianter av håndverk for små prinsesser

håndverk for jenter 5 år

Kvinner driver alltid med håndverk. Denne tradisjonen har pågått siden uminnelige tider. Som regel tok hver lille jente da og nå et eksempel fra mor og bestemor. Selvfølgelig kan små barn ikke lage komplekse produkter med egne hender. Derfor foreslår vi for dem å engasjere seg i produksjon av enklere ting. Generelt vil vi i denne artikkelen presentere håndverk for jenter. Hver jente vil gjøre dem med glede med egne hender..

Hva skal man lage dem av

Kreativitet har alltid og overalt vært en mangesidig prosess. Og hvis vi snakker om barns fantasi, så er det ingen grenser. Samtidig kan jenter lage sitt eget håndverk av helt forskjellige materialer. Uansett vil slike dukker vise seg å være vakre. Som regel brukes forskjellige naturlige materialer for å lage håndverk, som kan være:

 • Kjegler, eikenøtter eller kastanjer,
 • Plant frø eller gryn,
 • Tørre blader og blomster,
 • Trebark,
 • Småstein og skjell.

For å lage håndverk brukes også avfallsmateriale, som er:

 • Caps og plugger.
 • Materiell og rester,
 • Popsicle pinner og fyrstikker.
 • Perler og knapper.
 • Seler og snørebånd.

Jenter kan også lage forskjellige håndverk av papp og farget papir. Og til dette formålet brukes plasticine og butterdeig. Generelt er det egentlig ikke vanskelig å liste opp alle materialene for å lage håndverk. Her er det bare for barnet selv å bestemme hva det skal bruke i denne eller den saken. I tillegg vil et håndlaget håndverk være en fantastisk gave eller en original dekorasjon i huset. Og dette er alt fordi varmen fra hele barnets sjel ble investert på tidspunktet for opprettelsen. En slik ting vil sikkert glede alle over lang tid..

vakkert håndverk for jenter

I hvilket tema vil arbeidet bli utført

Etter å ha lest denne publikasjonen, lærer du hvordan du lager vakre håndverk for jenter. Men før du begynner å lage håndverk, må du forstå hva det vil være beregnet på i fremtiden..

Så håndverk for en ferie eller håndverk for en gave er vanligvis laget for en bestemt anledning. Det kan for eksempel være bursdagen til en du er glad i eller en sekulær ferie, som 8. mars eller 23. februar. I dette tilfellet er håndverket ledsaget av et gratulasjonsdikt..

Du kan også lage suvenirer med tema. De vil minne deg om en bestemt hendelse. Slike håndverk kan beholde visse minner i mottakerens minne i lang tid. For produksjon av håndverk er det naturligvis nødvendig å bruke materialet som er relatert til dette emnet..

Selvfølgelig elsker alle jenter smykker. Derfor lager de gjerne armbånd og perler av perler. Brosjer og hårnål er også laget av dem. Men for at håndverket skal tjene lenge, er det viktig å gjøre det holdbart.

Ordet “dekor” regnes som uforståelig for mange jenter. Men til tross for dette gjør de denne oppgaven perfekt. Sikkert, de vil kunne dekorere ethvert rom med egne hender. Dette kan gjøres ved å bruke et hvilket som helst objekt som vil bli laget for hånd. Imidlertid er det verdt å vurdere det generelle designet og slik at det passer godt inn i den generelle innredningen i rommet..

DIY håndverk jenter

Hva er fordelene med å lage håndverk

Denne artikkelen inneholder mange bilder av håndverk som alle jenter gjerne vil gjøre. Det er lett å lage dem. Og mødre kan alltid hjelpe sine skjønnheter i denne prosessen. Kreativitet er en givende prosess. Det kan skape en god stemning hos en person. Og det kan også være nyttig i fremtiden i alle prosesser..

Fordelene med håndverk i alle aldre manifesteres på forskjellige måter. For eksempel, fra treårsalderen, utvikler babyer finmotorikk på grunn av at barnet begynner å jobbe med maling og modellering. Selvfølgelig er dette flott. Som et resultat utvikler barnet forutsetningene for en vellykket utvikling av tale..

Fra omtrent 4 til 6 år begynner barnet en ny utviklingsfase. Han begynner å mestre verden rundt seg. På samme tid lar han lage håndverk å lære farger, planter og dyr..

Fra 7 år, når barn blir skoleelever, liker de å lage håndverk med gratulasjoner. Som regel presenterer de dem for nære mennesker..

Hvis jenter tilegner seg visse ferdigheter fra barndommen, vil de i fremtiden kunne lage vakkert tilbehør til seg selv og kjærestene sine.

DIY håndverk for jenter

Jenter som allerede har gått over i en eldre alder er engasjert i å dekorere rommet sitt på egen hånd. I denne situasjonen kommer liten dekor til deres hjelp, så vel som originale ideer..

Needlework bringer alle dine nærmeste nærmere og styrker tillitsfulle forhold mellom dem. Foreldre vil definitivt være stolte av de suvenirene som ble laget av barna deres..

Mesterklasser for å lage jentehåndverk

Du vet ikke hva slags håndverk for jenter å lage – så i denne artikkelen kan du finne originale ideer. I tillegg vil vi for hver av dem tilby en beskrivelse av hvordan du lager.

Origami piano.

Det første origami -håndverket er enkelt i utførelsen. Bare i begynnelsen er den egnet for å jobbe med et barn. Det ferdige produktet kan ta hvilken som helst plass i huset. Samtidig vil den minne deg på vakkert tilbrakte øyeblikk sammen..

Framgang:

 1. Verket bruker et tosidig ark med farget papir. Det er verdt å markere en firkant på den, som vil ha en side på 12 cm.
 2. Nå er det kuttet og brettet i to og deretter i to igjen.
 3. Rektangelet må åpnes for å se den siste foldelinjen..
 4. Nå må venstre og høyre side av torget brettes mot midten..
 5. Vi åpner den ene siden og bretter den på en slik måte at vi får et hus. Det samme bør gjøres med den andre siden..
 6. Rektangelet som dannet seg under taket på husene er lagt opp.
 7. Da er det verdt å bøye tilbake en stripe på en cm.
 8. Begge sider brettes innover. Deretter angis tydelige konturer.
 9. Videre rettes sidene av håndverket ut for å danne pianoet..
 10. Ved å bruke “origami” -teknikken kan du lage noen vakrere produkter..

håndverk for jenter 5 år

Søknad “Underwater Kingdom”.

Som nevnt ovenfor i denne artikkelen, har arbeid med små gjenstander på tidspunktet for å lage håndverk en positiv effekt på kroppen. Derfor bør slike håndarbeidstimer gjøres så ofte som mulig. Selvfølgelig har hver mor flere typer pasta hjemme. Og for slikt arbeid vil det være behov for maling. Deretter vil vi beskrive arbeidsforløpet:

 1. Så, først, bruk et ark papp, som vil være basen. Selvfølgelig passer blått her..
 2. En oransjegul sirkel limes til midten av arket.
 3. Planteimitasjonspastaen er farget i passende farger. Etter at de har tørket limes de til bunnen.
 4. Deretter limes skallformet pasta til den oransje sirkelen. Se også etter en rundformet makron for øyet. De bør også være gullfarget. Lag en hestehale med lang pasta.
 5. Håndverkspasta kan males før eller etter at den er festet til overflaten. Dette arbeidet krever gullmaling..

håndverk for jenter 5 år

Festlig haug med eggebrett.

Dette håndverket tilhører høytiden. Vanskeligheter kan oppstå i opprettelsen. Derfor vil hjelp fra en voksen komme godt med..

Framgang:

 1. Individuelle elementer er kuttet fra skuffer.
 2. Deretter kuttes de i form av blomster..
 3. Deretter er de malt i de fargene du liker.
 4. Det er også verdt å lage midten av papp. Den skal være gul.
 5. For å lage blomster må du kutte tråden, som er malt grønn..
 6. Ferdige blomster kan legges i hvilken som helst kopp.

hva slags håndverk for jenter å lage

Morsomme dyr.

Håndverk for jenter 5 år er det lyseste og mest minneverdige. For eksempel vil slike babyer gjerne lage fantastiske dyr. I dette tilfellet trenger du bare lyst papp og farget papir..

 1. En hylse bør være laget av papp av hvilken som helst størrelse. Skjøtene limes eller festes til hverandre med en stiftemaskin.
 2. Videre begynner dyret å dekorere. I dette tilfellet blir ansiktstrekk lagt til henne og ytterligere materialer limes..
 3. Du kan bare sette et slikt leketøy hjemme eller leke med det når som helst..

vakkert håndverk for jenter

Endelig

I vår artikkel kan du se mange håndverk som hver jente gjerne vil gjøre. Men i tillegg til mesterklassene som ble presentert på toppen, vil vi tilby deg noen flere ideer..

håndverk for jenter 5 årDIY håndverk for jenterDIY håndverk for jentervakkert håndverk for jenterDIY håndverk jenterhva slags håndverk for jenter å lagehva slags håndverk for jenter å lagehåndverk for jenter 5 år