Veving av elastiske bånd på en slynge -video

Veving av armbånd på et slynge. Videoer og vevemetoder

Nylig har håndverk som veving av armbånd fra gummibånd blitt mer og mer populært. Ved første øyekast er vevbånd veldig enkle, men de kan brukes til å veve et stort antall produkter med egne hender, inkludert amigurumi -leker, smykker eller klær. I denne artikkelen vil du lære hvordan å veve armbånd fra elastikk på et slynge. Dette settet med Rainbow vevstokker er et av de billigste, derfor er det etterspurt blant barn og voksne..

Elastiske armbånd. Vevemetoder på et slynge

Selvfølgelig er den enkleste måten å veve armbånd på en profesjonell maskin. Takket være det store antallet søyler kan du veve produkter av forskjellige tykkelser og former. Hvis du bare har et slynge og en krok så langt, ikke bli motløs. Det er også mange muligheter med disse verktøyene, fordi noen nålekvinner vanligvis bare bruker en hekle for å veve armbånd fra Rainbow vevbånd.

Det er også mange muligheter med disse verktøyene, fordi noen nålekvinner vanligvis bare bruker en heklenål for å veve armbånd fra Rainbow vevbånd.

Et slynge er et rør i den øvre delen som det kan være to eller fire grener. Gummibånd klamrer seg til disse tennene og hekler deretter. Et av de mest populære slynge -armbåndene er Fishtail. For å lage et så enkelt armbånd, må du ta på det første elastikkbåndet med en åtte, og deretter to til uten å vri. Prinsippet for veving består i å kaste den tredje av bunnstrikken til midten og deretter ta på en ny strikk uten å vri.

Se videoen: Elastiske armbånd på et slynge – " fiskehale"

Hvis du har lært hvordan du vever et så enkelt armbånd på et slynge, kan du prøve andre typer. Ganske ofte er armbånd vevd på slyngskuddet, den franske flettet, fortauet og Dragon’s Scales.

Veving av elastikk på et slynge. Fortau

Armbånd Fortau det ser bare fantastisk ut, så vi anbefaler at du prøver å veve det på et slynge. Du må velge elastikk i passende farger og sette på de to første med en figur åtte, og deretter to til uten å vri. Lirk to elastikk på den ene siden og brett til midten, og legg deretter på to elastikk igjen.

Se videoen: Elastiske armbånd # 1 armbånd "Fortau"

Etter det blir to elastikk kastet av fra motsatt side og satt på igjen. Så vevingen gjentas til armbåndet har ønsket lengde..

Veving av elastikk på et slynge – en enkel måte å lage vakre smykker med egne hender. Du kan kombinere fargene på elastikkbåndene, og ved å bruke samme opplegg får du forskjellige armbånd. Det er mange måter å veve på et slynge. Vi håper at artikkelen og videoen fra den var nyttig, og du kan bruke slyngskuddet til det fulle..