Vi gjør vinterhåndverk med barn

DIY vinterhåndverk for hagen: leker

Om vinteren sitter mødre med barna hjemme nesten hele dagen. Og dette er ikke overraskende, for om vinteren er det få varme dager, og du går egentlig ikke utenfor. Men bare å sitte hjemme er veldig kjedelig. Og derfor er det verdt å prøve å lage vinterhåndverk med barna dine med egne hender, som kan brukes til å dekorere et juletre i hagen..

Vi tilbyr ideen om håndverk med barn til barnehagen

Vakkert håndlaget håndverk kan være en original gave. I tillegg kan gode hjemmelagde produkter brukes til å dekorere en gårdsplass eller gate. I dag kan du lage absolutt alle håndverk.

Men nå må vi tilby MK en fantastisk liten ting som alle kan lage. Et så unikt og samtidig vakkert håndverk kan bli en dekorasjon for et nyttårstreet eller vanlige rom. Man må bare gjøre det.

Før du begynner å gjøre dette, må du forberede alt det viktigste.

Før du begynner å gjøre dette, må du forberede alt det viktigste. Så du må forberede: jernformer som brukes til baking og fargede plastperler.

Siden håndverket er utført om vinteren, bør formene være i stil med vintertemaet.

Siden håndverket er utført om vinteren, bør formene være i stil med vintertemaet. Av dette følger det at det er best å bruke formen til en snømann eller en sildebensform..

Noen ganger er disse formene vanskelige å finne på salg. Og så kan de lages med egne hender av unødvendige jerndunker.

Noen ganger er disse formene vanskelige å finne på salg. Og slik kan de lages med egne hender av unødvendige jerndunker..

DIY vinterhåndverk for hagen: leker

Nå tas et vanlig bakeplate, som må dekkes med bakepapir.

Former med plastperler legges oppå papiret. Du må lage et mønster av perler. I en snømann må du markere øynene og nesen med perler. Også verdt å gjøre med andre former..

Formene legges på toppen av papiret, med plastperler

Deretter plasseres formene med perler i en forvarmet ovn i 10 minutter. Så tar de ut disse vinterhåndverkene og lar dem avkjøle.

Deretter plasseres formene med perler i en forvarmet ovn i 10 minutter.

Nå er vinteren og originale dimser klare.

Nå er vinteren og originale dimser klare.Sildben – håndverk for hagen

Du trenger bare å feste et tau til dem, som du kan henge det ferdige produktet på et juletre i hagen med.

Du trenger bare å feste et tau til dem, som du kan henge det ferdige produktet på juletreet i hagen med.