Vi lager en gave til en veteran selv

en gave til veteranen med egne hender 9. mai

Som statistikk viser, reduseres antallet veteraner hvert år. Denne faktoren kan naturligvis ikke glede seg på noen måte. Tross alt fortjener slike mennesker stor oppmerksomhet. På ferien til den store seieren Veteraner fra den store patriotiske krigen gleder seg over gaver. Samtidig kan du alltid lage en gave til en veteran på seiersdagen med egne hender. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å bruke penger og se etter noe passende i butikkene. Les artikkelen vår der vi kan tilby deg de mest interessante gaveideene som er enkle å lage med egne hender..

Lag ideer til en gave til en veteran

Blomster.

Som regel må alle gaver være forberedt på forhånd. Derfor lager barn på mange skoler interessante produkter. Barn i barnehagen eller førsteklassingene kan for eksempel lage blomster. I dette tilfellet kan du trenge farget papir, lim og cocktailstrå..

Framgang:

 1. Først av alt, ta en gul papp og skjær en sirkel ut av den. Denne sirkelen må ha en diameter på 3 cm..
 2. Strimler i mengden 8 stykker kuttes ut av farget papir med hvit eller rød farge. De skal være 10 cm lange og 2 cm brede.
 3. For å lage blomster trenger du et St.George -bånd. Hvis dette ikke er tilgjengelig, blir det laget uavhengig. Ta oransje papir og lim et par svarte strimler på det.
 4. Nå blir de forvirret med å plukke en blomst. Striper bøyd i to limes på en gul sirkel. De vil være kronblad, så de limes i en sirkel..
 5. Deretter, til utsiden av kjernen, et cocktailrør. På toppen, fest en annen sirkel smurt med lim og trykk ned.
 6. Hvis blomsten er klar, klipp deretter endene av St.George -båndet for å få to fedd. Fest tapen til stammen. Slike handlinger utføres med et papirbånd, men hvis du tar et tekstilbånd, bindes det ganske enkelt til et rør..

mesterklasse en gave til veteranen med egne hender

Gave til veteranen – tøfler.

Selvfølgelig er det hyggelig å gi og motta alle slags blomster og kort. Men mest av alt verdsetter veteraner praktiske gaver, som også er veldig enkle å lage. For eksempel kan du lage tøfler uten problemer. Filt er nødvendig for produksjon. Tøfler er kuttet i henhold til mønsteret. Selvfølgelig må produktet få et mer festlig utseende. Det enkleste alternativet er å sy på en knapp. Det er verdt å velge en stor og lys knapp. Selv en førsteklassing kan sy den på. Du kan også dekorere tøfler med rhinestones eller andre elementer. Generelt vil han gjerne motta en slik gave til en veteran 9. mai, som du lager med egne hender. Produktet vil minne folk om denne gledelige dagen i lang tid..

gjør-det-selv-gave til veteranen på seiersdagen

En annen nyttig gave er et mobiltelefonstativ.

En enkel sjampoflaske i plast kan også brukes som håndverk. Hvis du kutter et hull i denne flasken og lager hull, kan du få et stativ som vil bli hengt opp fra veggen. Det ferdige produktet er dekorert med maling eller andre elementer..

en gave til veteranen med egne hender 9. mai

En fin gave til en veteran.

Alle liker å motta blomster. Men på seiersdagen bør du ikke være begrenset til en enkel bukett blomster. Du kan alltid lage en original komposisjon for en veteran fra andre verdenskrig med egne hender. En slik sammensetning vil være i form av en stjerne. Vel, og det videre arbeidet kan du følge videre.

Framgang:

 1. Så du trenger en blomstersvamp for å lage en stjerne. En stjerne med fem ender er kuttet ut av den..
 2. For å få dette elementet til å se estetisk tiltalende ut, er det dekorert med blader. Verket bruker en stiftemaskin.
 3. Ta deretter store røde nelliker. Disse blomstene er festet på overflaten av stjernen. De er fikset slik at det er umulig å se svampen..
 4. På slutten er komposisjonen dekorert med et St. George -bånd..

en gave til veteranen med egne hender 9. mai

Kort.

Hvis du bestemmer deg for å gi en gave til veteranen med egne hender, vil neste mesterklasse hjelpe deg med dette. Den vanligste gaven for 9. mai er et postkort. Det er selvfølgelig mange alternativer her. Og hvert slikt alternativ er ganske enkelt å lage. For å lage et postkort må du forberede følgende:

 • Farget papp og skrivesaker lim;
 • Saks og et stykke folie;
 • Enkel blyant og linjal.

Framgang:

 1. For å lage et interessant postkort trenger du blått eller blått papp. Denne fargen vil symbolisere himmelen..
 2. I midten av arket, med en enkel blyant, tegner du et par parallelle linjer. Deretter gjør du kutt med saks. Som et resultat får du en vase..
 3. Bøy deretter arket til den ene siden og den andre. Som et resultat vil postkortet være omfangsrikt..
 4. Nå er stilkene og blomstene limt på pappet. Blomster er ikke vanskelig å lage. De er laget som følger, som vist på bildet..hvordan lage en gave til en veteran med egne hender
 5. Skjær stilkene fra den grønne pappa og rull hver av dem.hvordan lage en gave til en veteran med egne hender
 6. Som et resultat fester blomstene seg til stilkene, og selve stilkene til pappa.
 7. Det gjenstår bare å signere postkortet vakkert og gi det et ferdig utseende..

DIY -gave til en veteran

Endelig

Vi håper at du i dag kunne lære å lage en gave til en veteran med egne hender. Ikke tro at det er vanskelig og kostbart å lage slike gaver. Faktisk er alt enkelt her. Hvis små barn lager slike produkter, kan de selvfølgelig trenge hjelp. Derfor må du ikke nekte dem dette. Ikke glem at det å lage håndverk for dere begge bare kan bringe positive følelser..