Vi lager vytynanki selv

vytynanka hund for nyttår

Hver person har muligheten til å kaste seg ut i en spesiell spennende atmosfære før nyttår. Å forberede den viktigste feiringen tar mye av vår tid. I dette tilfellet går vi til de nærmeste butikkene for å hente gode gaver til familie og venner. Vi går også til butikkene for å velge et vakkert antrekk for å feire ferien. I tillegg til disse problemene er det nødvendig å lage en meny og kjøpe de nødvendige produktene. Vel, når det er tid igjen, kan du bli kreativ. For eksempel kan du dekorere treet med glitter og lage håndverk. Og du kan også lage vytynanka for nyttår 2018. Og i denne artikkelen vil vi presentere maler for deg.

Hva er disse produktene

Selvfølgelig kan du i vår artikkel se eksempler på spesielle bilder for vinduer. Men først og fremst skal det sies at uten disse elementene vil hjemmestemningen på ferien se ufullstendig ut. Vytynanki, som har sære mønstre og former, kan fylle hjemmet ditt med en fantastisk atmosfære. Vytynanki er figurer som ligner silhuetter. Disse figurene er kuttet ut ikke bare fra snøhvit papir, men også fra farget papir. Et ark papp, som har en ikke veldig høy tetthet, vil også fungere..

Hvis du kutter ut mange figurer fra papir og kombinerer dem alle sammen, får du en vakker komposisjon. Slike komposisjoner kan bestå av vakre hus, helter fra et eventyr, samt juletrær. Generelt, her bør du stole på fantasien din til å gjøre som du vil. Vytynaks kan festes ikke bare til vindusruter. Du kan også feste disse produktene til overflaten av skapet med et speil. Hvis du viser litt kunnskap, kan flere asymmetriske figurer kobles sammen for å danne en tredimensjonal figur. Slike tredimensjonale figurer er vanligvis festet til en lysekrone i et rom. Du skal ikke tro at å lage vytynanki er en komplisert prosess. Tro meg, det er veldig enkelt. Inviter derfor dine nærmeste til denne leksjonen og lag noe lyst sammen.

Vytynanka og hvordan du gjør det

Vytynanka for nyttår er lett å skrive ut hvis du leser artikkelen vår til slutten og ser prøvene deres. Det tar ikke mye tid å lage dette håndverket. I tillegg krever denne prosessen ingen spesielle ferdigheter. For å lage et håndverk trenger du tålmodighet og følgende liste over verktøy:

  • Saks som har spisse tips.
  • Kontorpapir.
  • Et stykke kryssfiner eller et skjærebrett.
  • Lim, pinsett og dobbeltsidig tape.

Et papirprodukt for nyttårstemaet er laget i flere stadier:

  1. Bildene nedenfor må lastes ned og lagres på datamaskinen din. Utsnittene skrives deretter ut på papir.
  2. Tegningen kuttes ut med saks ved hjelp av pene bevegelser. Hvis du støter på komplekse tegninger, fortsett som følger. Først og fremst er det verdt å skygge for elementene som må kuttes. Verket bruker en vanlig enkel blyant. Hvis detaljene er tynne, brukes en brødbrettskniv i arbeidet. Ved kutting legges en planke under arket. Som et resultat av slike handlinger vil ikke bordet ditt bli riper. Etter at alt arbeidet er utført, vil detaljene bli fjernet fra støpet med en pinsett.
  3. Et verdig sted på vinduet ditt kan okkuperes av en vytynanka -hund for nyttår, som du kan se i denne artikkelen. Men likevel er det verdt å gå tilbake til prosessen med å lage en vytynanka. Det neste trinnet er å tenke over arrangementet av elementene på panelet ditt. For å lage en vakker komposisjon, blir figurene først plassert på et glass eller speil. For å lime figurene på glass eller et speil, må du bruke en såpebasert løsning. Denne løsningen påføres med en børste på vytynanka. Papirhåndverk limes på treoverflater ved hjelp av dobbeltsidig tape. Og hvis det etter at du har fjernet det utstående hullet, forblir klebrig merker på overflaten, fjern dem deretter med en limspray..
  4. For å lage vakker vytynanka, må du først få tak i det. Du må begynne å forbedre dine ferdigheter med enkle produkter. Etter det kan du begynne å lage mer komplekse figurer. Volumetriske fremspring vil perfekt dekorere vinduskarmen i huset. Du kan også dekorere med dem: juletrær, gesimser, samt vindusåpninger.

Vytynanka for nyttår 2018

Nå for deg vil vi presentere maler for vytynanka for nyttår for utskrift. Disse malene kan enkelt kuttes og dekorere mellomrommene du vil ha..

vytynanka for nyttår 2018 maler

vytynanka for nyttår 2018 maler

Nyttårs mal for utskrift

Nyttårs mal for utskrift

Nyttårs mal for utskrift

utstoppede vinduer nyttårsmaler

utstoppede vinduer nyttårsmaler

utstoppede vinduer nyttårsmaler

vytynanka for nyttårstrykk

vytynanka for nyttårstrykk

vytynanka for nyttår 2018 maler vytynanka for nyttår 2018 maler

Nyttårs mal for utskrift

Nyttårsaften maler for utskrift

Nyttårs mal for utskrift

vytynanka hund for nyttår

utstoppede vinduer nyttårsmaler

utstoppede vinduer nyttårsmaler

utstoppede vinduer nyttårsmaler

vytynanka for nyttårstrykk

vytynanka for nyttårstrykk

vytynanka for nyttårstrykk

vytynanka for nyttår 2018 maler