Videoopplæringer i gummiarmbånd

DIY gummi armbånd, videoopplæringer

Har du kjøpt Rainbow Loom Bands og vet ikke hvor du skal begynne? Veving av armbånd fra dem er ganske enkelt, det viktigste er å finne en passende mesterklasse og mestre flere veveteknikker. Disse gummibåndene er populære over hele verden blant voksne og barn. Moderne håndverkere og håndverkere har lært å veve ikke bare armbånd, men også vesker, etuier, leker og til og med kjoler. Vi foreslår at du ser på leksjoner om hvordan du vever gummiarmbånd. Takket være detaljerte videoer kan du veve enkle og komplekse produkter med egne hender på bare noen få minutter.

Videoleksjon nummer 1. Det enkleste fishtail -armbåndet

Videoleksjon nummer 1. Det enkleste fishtail -armbåndet

Selv et lite barn kan veve et slikt armbånd, siden mønsteret for vevingen er ganske enkelt. Hvis du har en vevstol, vil du bare bruke to stolper for å veve Fishtail. Dette armbåndet kan veves på fingrene, på en gaffel eller på et slynge, så ikke bekymre deg hvis du bare har gummibånd..

Video: armbånd "Fisk hale"

Veving begynner med det faktum at det første elastikkbåndet er vridd med en figur åtte og satt på to kolonner. Etter det må du legge på ytterligere to elastikkbånd. Nå kan du begynne å veve. Den består i at den nederste strikken kastes over stolpen og andre elastikkbånd til midten. Det er praktisk å gjøre dette med en heklenål som fulgte med settet eller med fingrene. Når det er to elastikkbånd igjen på stolpene, må du ta på en til. Fortsett å gjenta banken og trekk i elastikkene til armbåndet trenger lengde. På slutten må du feste kroken.

Videoopplæringer: Bracelet Infinity

Videoopplæringer: Bracelet Infinity

For å veve dette armbåndet trenger du en tre-rad vevstol. Den midterste raden må flyttes en kolonne. På de ekstreme kolonnene i alle radene må du sette på to elastikk for å lage en trekant. Etter det legger du elastikk på alle kolonnene i de to ekstreme radene, mens en kolonne må stå fri. Ta to elastikkbånd, og som på begynnelsen av vevingen, legg på den midterste kolonnen med en trekant.

Elastisk armbånd "evighet" videoopplæring

Start med den andre kolonnen, legg på gummibåndene i figur åtte. I dette tilfellet må du ta to elastikkbånd og sette dem på de ekstreme kolonnene. På den ekstreme midtkolonnen må du legge på et elastikk i to svinger. Nå krok den nedre elastikken fra den midterste raden i ekstremsøylen og kast den til den ekstreme raden. Dette bør gjøres for de to ekstreme radene..

Hvordan veve et uendelig eller uendelig armbånd  

Etter det, fortsett å kaste elastikkbåndene fra en kolonne til en annen langs maskinens ekstreme rader. Du kan se mer detaljert hvordan du vever Infinity -armbåndet i videoopplæringen.

Leksjoner om veving av armbånd fra gummibånd er det beste undervisningsmaterialet for nybegynnere og de som ønsker å forbedre seg i denne typen håndarbeid.