DIY paperikukat. Valokuva askel askeleelta, keuhkot

Yksinkertainen mestarikurssi valokuvalla: ruusu ja paperi -tulppaani omin käsin

Paperiset kukat käytetään laajasti huoneiden sisustamiseen, applikointiin tai kolmiulotteisiin maalauksiin. Nykyään löydät monenlaisia ​​kukkia toimistotarvikekaupasta, mutta joskus voi olla vaikeaa löytää oikean värin tai koon aihio. Paras vaihtoehto on tehdä paperikukkia omin käsin. Tätä varten et tarvitse erityisiä tietoja tai työkaluja. Vaiheittaisten valokuvien avulla voit helposti tehdä kauniita kukannuppeja.

Materiaalit:

  • paperia tai kaksipuolista pahvia
  • sakset
  • sieninen kangas
  • kuulakärkikynän tahna tai rypytyskone
  • astia vedellä
  • kihara reikä
  • liimaa “Moment” tai PVA.

Yksinkertaiset pahvikukat omin käsin. Kuva

Kihararei’ityksen avulla voit leikata sopivan muotoisia kukkia. Jos reikää ei ole, voit leikata samat kukat paperista, kun olet aiemmin piirtänyt mallin. Toisella menetelmällä on etunsa, koska se laajentaa mahdollisuuksia valita terälehtien muoto ja työkappaleen koko..

Kihararei'ityksen avulla voit leikata sopivan muotoisia kukkia. Jos reikää ei ole, voit leikata samat kukat paperista, kun olet aiemmin piirtänyt mallin. Toisella menetelmällä on etunsa, koska se laajentaa mahdollisuuksia valita terälehtien muoto ja työkappaleen koko.

Nyt sinun on leikattava jokaista kappaletta kohti keskustaa. Vältä leikkaamasta liikaa, jotta terälehdet eivät putoa silmustasi. Tällaisten leikkausten määrä riippuu terälehtien määrästä..

Nyt sinun on leikattava jokaista kappaletta kohti keskustaa. Vältä leikkaamasta liikaa, jotta terälehdet eivät putoa silmustasi. Tällaisten leikkausten määrä riippuu terälehtien määrästä.

Kun kaikki osat on valmistettu, voit täyttää säiliön vedellä ja laittaa kaikki aihiot siihen 5-10 sekunniksi. Liotusaika riippuu paperin painosta. Levitä kukat sitten kuivalle sienipyyhkeelle ja käytä sitten rypytyskonetta tai tahnaa kahvasta tehdäksesi pieniä mutkia.

Levitä kukat sitten kuivalle sienipyyhkeelle ja käytä sitten rypistyskonetta tai tahnaa kahvasta tehdäksesi pieniä mutkia.

Ota yksi aihio ja liimaa se tiukasti niin, että saat kukan ytimen.

Liimaa loput kukat päällekkäin

Liimaa loput kukat päällekkäin. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada kaunis ruusu. Mitä pienemmät tyhjät kukat ovat, sitä kauniimpia kukat näyttävät.

Liimaa loput kukat päällekkäin. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada kaunis ruusu. Mitä pienemmät tyhjät kukat ovat, sitä kauniimpia kukat näyttävät.

Kuinka tehdä origami -tulppaani. Mestariluokka

Origami -tekniikka on todellinen taide, jonka avulla kädessäsi oleva paperi muuttuu kauniiksi hahmoiksi ja DIY -käsitöiksi. Jos haluat antaa äidillesi tai isoäidillesi kimppuun tulppaaneja, yritä tehdä ne itse. Silmukka on tehtävä erikseen ja kytkettävä sitten varteen.

Origami -tekniikka on todellinen taide, jonka avulla käsissä oleva paperi muuttuu kauniiksi hahmoiksi. Jos haluat antaa äidillesi tai isoäidillesi kimppuun tulppaaneja, yritä tehdä ne itse. Silmukka on tehtävä erikseen ja kytkettävä sitten varteen.

Ota neliömäinen paperi ja taita se kahdesti vinosti. Avaa sitten ja muodosta kolmio taivutuslinjoja pitkin. Sitten sinun täytyy taivuttaa terävät kulmat tylppäksi ja saat neliön. Alemmat sivut taitetaan kohti keskustaa ja kiinnitetään teipillä tai liimalla. Jos teet oikein, saat tulppaaninupun..

Ota neliömäinen paperi ja taita se kahdesti vinosti. Avaa sitten ja muodosta kolmio taivutuslinjoja pitkin. Sitten sinun täytyy taivuttaa terävät kulmat tylpiksi ja saat neliön. Alemmat sivut taitetaan kohti keskustaa ja kiinnitetään teipillä tai liimalla. Jos teet oikein, saat tulppaaninupun.

Puhalla siihen ilmaa, jotta siitä tulee tilavampi. Levitä terälehdet ja aseta silmukka aiemmin valmistetulle varrelle, jossa on lehtiä.

Puhalla siihen ilmaa, jotta siitä tulee tilavampi. Levitä terälehdet ja aseta silmukka varteen, jossa on etukäteen valmistetut lehdet.

Lue artikkeli vaaleiden kukkien valmistamisesta: DIY -kreppipaperista narsissit

paperi tulppaani yksinkertainen mestarikurssi

Nyt tiedät, kuinka tehdä nopea paperikukka. Vaiheittaisten valokuvien avulla jopa lapsi voi toistaa pienten ruusujen valmistuksen tai kauniin varren tulppaanin. Paperityöt vaativat minimaalisesti aikaa ja rahaa.