DIY samppanjakorkki -käsitöitä

Käsityöt viinistä ja samppanjakorkeista. DIY -ideoita

Monet keräävät monenlaisia ​​tavaroita. Kun kiinnostus harrastukseen katoaa, on monia tarpeettomia esineitä, joita voidaan käyttää laajasti käsityöhön. Nykyään ovat suosittuja erilaisia ​​käsintehtyjä tuotteita, joiden avulla voit sisustaa luovasti sisätiloja. Jos sinulla on paljon viiniä tai samppanjakorkkeja, kokeile tehdä niistä alkuperäisiä lahjoja omin käsin..

3 käsityöideoita samppanjakorkista

Idea 1. Kynttilänjalka

Kynttilänjalat voivat tuoda sisustukseen lämpöä, romantiikkaa ja mukavuutta. Jotta voit sytyttää kauniita kynttilöitä kotona, sinun ei tarvitse ostaa kynttilänjalkoja, jos voit tehdä ne itse. Ota erikokoisia lasiastioita, kun on pidettävä mielessä, että ne työnnetään toisiinsa ja samalla on oltava riittävästi tilaa korkkien täyttämiseen.

Kynttilänjalat voivat tuoda sisustukseen lämpöä, romantiikkaa ja mukavuutta. Sytyttää kauniit kynttilät kotona,

Aseta kynttilä keskisäiliöön ja laita se sitten muihin kulhoihin. Täytä kaikki vapaa tila tulpilla. Tee joitain näistä väärennöksistä ja koristele huoneen sisustus..

Idea 2. Lelu -kirahvi

Kirahvi -muotoinen matkamuisto miellyttää paitsi lapsia myös aikuisia. Kirahvin valmistusperiaatteen mukaan voit yrittää tehdä muita eläinhahmoja. Ensin sinun on tehtävä vahva runko langasta, jotta veneesi ei taipu tulppien painon alla. Kääri sitten kehys tavallisella paperilla tai sanomalehdellä. Kyllästä sanomalehti PVA -liimalla hyvin niin, että se kiinnittyy tukevasti runkoon. Odota, että liima kuivuu kokonaan.

Kirahvi -muotoinen matkamuisto miellyttää paitsi lapsia myös aikuisia. Kirahvin valmistusperiaatteen mukaan

Jatka tämän jälkeen tulppien liimaamista. On parasta käyttää liimapistoolia tähän, sitten korkit kiinnittyvät nopeasti runkoon ja sinulla on hauska askartelu.

Idea 3. Paneeli pienille muistiinpanoille

Tulpat ovat melko pehmeitä, joten neulat tai metallipainikkeet on työnnetty niihin hyvin. Jos haluat tehdä muistutuslevyn asunnossasi, voit käyttää viinikorkkeja..

Tulpat ovat melko pehmeitä, joten neulat tai metallipainikkeet on työnnetty niihin hyvin. Jos haluat tehdä muistutuslevyn asunnossasi, voit käyttää viinikorkkeja.

On olemassa useita ideoita paneelin tekemiseksi korkista. Voit esimerkiksi leikata jokaisen korkin ensin renkaiksi ja liimata ne sitten valokuvakehykseen tai valmiille levylle..

Tulppia ei tarvitse leikata ympyröiksi, voit pituussuunnassa ja sitten paneelisi on aaltomaisen muotoinen.

Ei ole välttämätöntä leikata korkkeja ympyröiksi, voit leikata ne pitkin ja sitten paneelisi on aaltomaisen muotoinen.Korkki käyntikortin haltijat

Lue myös: Käsityöt samppanjakorkista omin käsin

ideoita korkkityöhönIdea korujen säilyttämiseenkorkista tehty lelu kissalleLelu korkista valmistetulle kissalle

Korkeista voidaan tehdä monimutkaisia ​​muotoja, jalkoja ja muita sisustuselementtejä. Älä kiirehdi heittämään ulos viiniä tai samppanjaa, ehkä niistä on sinulle hyötyä.