Kuinka tehdä joulukuusi lelu omin käsin päiväkotiin

Joulun lelut

Uuden vuoden tärkein tapahtuma päiväkodissa on juhlava matinee. Luonnollisesti tällaista tapahtumaa ei voi kuvitella ilman kaunista ja pörröistä joulukuusta. Kasvattajat yrittävät yhdessä lasten kanssa lähestyä joulukuusen koristelua luovalla tasolla. Tässä tapauksessa käytetään usein kotitekoisia leluja. Itse asiassa joulukuusen lelu, joka tehtiin käsin päiväkotiin, näyttää todella mielenkiintoiselta. Siksi tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä leluja joulukuuseen voit tehdä omin käsin..

Yksinkertaisia ​​leluja joulukuusen koristeluun

Lehtitaikina -lumiukko.

Valmista ensimmäiselle lelulle lehtitaikina, jossa on 2 väriä: sininen ja valkoinen. Voit värjätä taikinan elintarvikeväreillä..

joululelu päiväkotiin

  1. Ensin sokea lumiukon ruumis. Lisää sitten jalat ja kahvat siihen. Käytä kasvojen piirteitä hammastikulla.
  2. Lähetä valmis lumiukko uuniin. Ennen kuin lähetät lumiukon kuivumaan, tee reikä nauhalle..

joululelu päiväkotiinjoululelu päiväkotiin

Yksinkertaiset huopakattoiset lelut joulukuuseen.

Ja nyt teemme joulukuusi lelun omin käsin huopasta. Se näyttää myös erittäin alkuperäiseltä..

tehdä joulukuusi lelu käsillämme

Edistyminen:

  1. Valmista ensin huopa, jolla on eri värit. Ota myös: langat, ohut vaahtomuovi ja koriste -elementit.
  2. Seuraavaksi määritämme tulevien lelujen muodot ja valmistamme aihioita.
  3. Tehdään heti nauhat, joilla lelu ripustetaan puuhun..
  4. Leikkaamme aihioiden yksittäiset elementit huovasta ja ompelemme ne langalla. Älä unohda ommella leluun silmukkaa. 1
  5. Koristele sen jälkeen valmis lelu. Käytämme erilaisia ​​koriste -elementtejä.

tehdä joulukuusi lelu käsillämmetehdä joulukuusi lelu käsillämmetehdä joulukuusi lelu käsillämmetehdä joulukuusi lelu käsillämmetehdä joulukuusi lelu käsillämmetehdä joulukuusi lelu käsillämmetehdä joulukuusi lelu käsillämme

Muoviset kuppilelut.

Internetistä löydät monia joulukuusenkoristeita, jotka voit tehdä omin käsin. Mutta tästä artikkelista löydät lelut, jotka on erittäin helppo tehdä pienten lasten kanssa. Jos sinulla on esimerkiksi muovikupit, joidenkin materiaalien avulla voit koristella niitä ja tehdä niistä alkuperäisiä kelloja. Myös tarpeettomat jogurttikupit sopivat tähän tapaukseen..

joululelu päiväkotiin

tee-se-itse-joululelu päiväkodissa

Lumihiutaleita pastasta valmistettuun joulukuuseen.

Perheesi syö mielellään pastaa. Sinulla on suuri määrä pastaa kotona, valitse sitten kaunein pasta. Liimaa ne yhteen liimalla. Ja kun liima on kuiva, maalaa ne lumivalkoisella maalilla. Muista tehdä napinläpi ja koristaa lumihiutaleet kimalluksella..

yksinkertainen joulukuusi lelu

Lelut joulukuuselle palaneesta hehkulampusta.

Joululelu päiväkotiin voi näyttää hyvin omaperäiseltä. Ja jotta voit tehdä sen omin käsin, sinun ei tarvitse ostaa kalliita materiaaleja. Jos kotona on palanut hehkulamppuja, koristele niitä vapaasti ja käytä niitä luovina leluina uudenvuoden kauneudelle päiväkodissa.

joululelut päiväkotiin

DIY joululelu päiväkotiin

joululelu päiväkotiin

yksinkertaisia ​​leluja joulukuusen koristamiseen

Joululelut, jotka on valmistettu erikokoisista nappeista.

Tietysti monet esikoululaiset tekevät käsitöitä vanhempiensa kanssa. Ja jos autat lastasi, voit saada mielenkiintoisimpia ideoita joulukuusi koristeluun. Aseta vain napit ohuelle langalle. Tee langasta reikä silmukkaa varten. Työnnä johdot sinne ja alkuperäinen vene on valmis.

Joulukuusi lelu päiväkotiin

DIY joululelu puutarhassa

kuinka tehdä yksinkertainen joulukuusi lelu

Joulukuusen kellot. Käsityöt päiväkotiin.

Tällaisten kellojen tekeminen on erittäin helppoa. Ota pari tarpeetonta pulloa ja leikkaa puolet niistä. Maalaa puolet pullosta pohjalla kultaisella maalilla. Teroita pullon reunat saksilla. Pujota ripustuslanka. Ja lopuksi koristele vene kultaisella hopealla.

kuinka tehdä joulukuusi lelu päiväkotiin

muuten, Voit tehdä paljon vastaavia käsitöitä. Käytä tässä tapauksessa vain muita lomamaaleja..

Mäntypähkinöistä valmistettu lelu.

DIY -joululelu päiväkotiin voidaan luoda paitsi tutuista materiaaleista. Monet joulukuusenkoristeet voidaan luoda luonnonmateriaaleista. Seuraavaa veneesi varten nappaa vain muutamia pinjansiemeniä. Liimaa ne yhteen superliimalla. Käytä söpöä narua riipuksena..

tehdä joulukuusi lelu käsillämme

Kartioista valmistetut joulukuusi lelut.

Millaisen puun voit kuvitella ilman käpyjä? Ja tässä artikkelin osassa kerromme sinulle, kuinka tehdä joululeluja käpyistä..

Tietenkin tällaiseen veneeseen tarvitset itse kartioita. Hanki myös pakkaus pehmeitä pompomeja. Valmista myös liimapistooli..

Lelun luominen on erittäin helppoa. Levitä tippa liimaa kartion asteikolle ja liimaa pompomi. Tällaiset toimet tulisi tehdä jokaisen asteikon kanssa..

Käytä ripustamiseen kaunista nauhaa tai koristelankaa. Liimaa se myös kartion pohjaan..

Joululelut joulukuusi koristamiseen päiväkodissa

Uudenvuoden leluja on helppo tehdä vihreästä kauneudesta käpyistä. Seuraava vene on myös hyvin yksinkertainen toteutuksessa. Otat vain männynkävyn ja maalaat sen juhlavaksi. Liimaa siihen kaunis jousi ja naru. Se on kaikki ihanaa ja samalla yksinkertainen lelu kuusen koristamiseen on valmis..

päiväkodin lelu

Ja tässä on muutamia muita esimerkkejä joulukuusenkoristeista, joita voit tehdä päiväkotiin..

DIY joululelu päiväkotiin

Lopuksi

Tässä artikkelissa voit löytää monia mielenkiintoisia ideoita joulukuusi koristeiden luomiseen. Toivomme, että pidät niistä. Ja voit tehdä omin käsin alkuperäisen koristeen päiväkodin juhlapuulle.