Kuinka tehdä käsityökoira uudenvuoden lahjaksi

koiran käsitöitä uudelle vuodelle

Itäisen kalenterin mukaan vuosi 2018 on koiran suojeluksessa. Tietenkin sinun pitäisi tehdä koira kilpailuun tai sisustaa kotisi omin käsin. On syytä huomata, että veneet ovat uudenvuoden 2018 symboli – koira tehdään yksinkertaisesti omin käsin. Ja jos luet tämän artikkelin huolellisesti, voit varmistaa sen..

Käsityöideoita – koira

Joulukuusi lelu.

Korkista tehdyn minikoiran pitäisi saada kaikki tuntemaan kiintymystä. Lisäksi se voi olla paras joulukuusi lelu. Voit ripustaa sen paitsi pienelle puulle, myös suurelle kuuselle. Valmistele valmistusta varten:

  • Useita ruuhkia,
  • Hammastikkuja, helmiä ja lankaa,
  • Maali, lanka tai lanka.

Lelun tekeminen on epärealistisen helppoa. Eikä siihen mene muutama minuutti. Ensinnäkin koiran yksityiskohdat leikataan pahvista. Nimittäin: tassut, korvat, häntä. Kaikki osat liimataan yhteen liimapistoolilla. Älä myöskään unohda nenää ja silmiä. Jos osat on kiinnitetty lankaan, ne voivat liikkua.

Häntä on pieni langansilmukka. Mutta kieli ja huivi on valmistettu villalangoista.

koiran käsitöitä uudelle vuodelle

Jätekoira.

Lapset haluavat poikkeuksetta tehdä kaikenlaisia ​​käsitöitä. Samaan aikaan vanhempien ei tarvitse käyttää rahaa materiaaleihin. Jopa roskamateriaalista voi tulla jotain omaperäistä oikeissa käsissä. Jos esimerkiksi wc -paperiholkin reunat taitetaan ja liimataan, sekä muita toimenpiteitä, saat kauniin koiran.koiran symboli 2018 miten

Joten holkin taivutetut kulmat on liimattu. Koko holkki on värjätty siniseksi. Guassi- tai akryylimaalit sopivat. Maalin tulee kuivua. Kun se kuivuu, sinun on leikattava kaikki koiran yksityiskohdat paperista. Tarvitset 10 cm hännän, silmät, korvat ja nenä. Leikkaa myös kieli ulos, joka muistuttaa pisaran muotoa. Tarvitset myös kauluksen. Sen mitat: 0,6 x 17,5 cm.

Plastiliinikoira.

Tässä artikkelissa puhumme siitä, kuinka tehdä koirasta vuoden 2018 symboli. Tämän hahmon luomiseen voit käyttää täysin erilaisia ​​materiaaleja. Muovailua käytetään myös. Koiran valmistamiseksi ota plastiliini: musta, valkoinen, punainen ja ruskea.

Ensinnäkin otamme mustaa ja ruskeaa plastiliinia. Jaa jokainen siivu puoliksi ja puolita sitten uudelleen. Ruskeaa plastiliinia käytetään vartalon luomiseen. Se voi olla pitkänomainen tai paksu. Sitten sinun täytyy soittaa pääsi. Loput ruskeasta muovailusta käytetään tassujen valmistukseen.koiran käsitöitä uudelle vuodelle

Muistiinpanoon! Veistämisen aikana sinun ei pitäisi kiirehtiä. Jos teet kaiken nopeasti, päädyt tuotteeseen, josta ei tule kaunista..

Mustaa plastiliinia käytetään veistämään nenä, korvat ja häntä. Tämän jälkeen kaikki yksityiskohdat kootaan yhteen ja koiran katsotaan olevan valmis.

Koira on lelu.

Jotta koirasymboli 2018 näyttäisi kauniilta, sinun on tiedettävä, miten se tehdään. Tiesitkö, että tildetyylisistä leluista pitävät paitsi aikuiset myös lapset. Jos sinulla on ompelutaitoja, sinun tulee ommella tällainen lelu..

Kiinnitä huomiota kuvioon. Kaikki yksityiskohdat on suositeltavaa siirtää fleece -kankaalle. Myös pään yksityiskohdat leikataan pois. Tikat ommellaan ensin, taita sitten pari osaa oikealla puolella ja ompele uudelleen. Käytä turvatappeja mukavuuden vuoksi.Tee-se-itse-käsityö uuden vuoden 2018 tekemiseen

Loput yksityiskohdat on ommeltu myös toimiston ympärille. Tämä on tehtävä ennen leikkaamista. Kun olet ommellut ne, leikkaa ne saksilla. Pieniä viiltoja tehdään korviin ja raajoihin. Ne on tehtävä sivuilta, joista ne koskettavat kehoa. Kaikki osat käännetään nurinpäin ja täytetään pehmusteella. Tämän jälkeen reiät ommellaan kiinni..

Ensin korvat ommellaan päähän ja sitten itse pää ommellaan vartaloon. Jalat ommellaan vartaloon napilla.miten tehdä koira vuodelle 2018

Tilde -lelun pohja on valmis. Nyt on aika alkaa ommella mekko. Ota kangas ja leikkaa se kahteen suorakulmioon. Yhden elementin tulee olla vartalon koko ja toisen tulee olla kolme kertaa vartalon koko. Pitsi on ommeltu ensimmäiseen suorakulmioon ylhäältä. Toinen on koottava kokoonpanoon. Pari suorakulmioita ommellaan ompelukoneella.koiran symboli 2018 miten

Toinen suorakulmio leikataan myös pois. HE: n tulisi olla kooltaan suurempi kuin toinen. Se taitetaan puoliksi ja kokoonpano on valmis. Pitsi röyhelö on ommeltu suorakulmioon. Asu laitetaan tilde -lelun päälle. Kerää se lähelle kaulaa. Ja sitten koristele. Koristeluun käytetään satiini- ja organza -nauhoja..

Hihat ommellaan yhteen ja vedetään koiran kahvojen päälle. Ne kiinnittyvät kehoon nastojen avulla. Ja kiinnittämiseen käytetään napin kiinnitystä.

Housujen ompelemiseksi kaksi osaa leikataan ja silitetään. Alhaalta ne ommellaan kaksoisompeleella. Yksityiskohdat pilkotaan yhteen ja ommellaan. Kiinnitä ja ompele uudelleen. Käännä se sitten pois ja aseta se lelun päälle.

Lopuksi on tarpeen kirjailla koiran kasvot langoilla.

Huopainen koira.

Jos pidät ompelusta, voit ommella söpön pehmeän lelun lapselle tai rakkaalle.

Ensinnäkin sinun on tehtävä kuvioita. Tulosta tai piirrä. Tässä tapauksessa on tarpeen päättää päärynäkoiran koosta. Kankaalle on jo levitetty paperikuvio ja sen ääriviivat siirretään kankaalle huopakynän avulla..koiran symboli 2018 miten

Leikkaa pari vartalon yksityiskohtaa pään kanssa. Yksi osa tarvitaan häntää varten ja 4 kappaletta korville. Tarvitset myös 1 nenäkappaleen. Älä unohda korvauksia jokaisesta osasta. Lisäksi kannattaa ottaa 0,5 cm ja voit ommella osat käsin sekä kirjoituskoneella. Ei tarvitse kiirehtiä, ja langat on käytettävä kankaan värin mukaan.

Lelun ompelemiseksi osat on asetettu väärälle puolelle. Ensinnäkin sivut ommellaan, ensin alaosa ja sitten korvat. Yhdistä pohja ja sivut yhteen. Käännä ulos ja ompele sitten häntä ja korvat.

Täyteaineena käytetään synteettistä talviainetta tai erikoisvillaa. Korvat eivät ole täynnä. Koiran täyttämisen jälkeen reikä ommellaan kiinni. Silmäreikään käytetään mustia painikkeita..

Alkuperäinen postikortti-koira.

Uuden vuoden 2018 aikana on tavallista, että jokaisen lahjan mukana on postikortti. Mutta anna postikorttisi olla epätavallinen. Kauniin kortin tekemiseksi minkä tahansa värin pahvilevy taivutetaan puoliksi. Ympyröi koiran korvien ja kasvojen ääriviivat. Käytä samalla päämallia suoraan taitokseen. Pään yksityiskohta leikataan taitetta pitkin sekä korvat.

miten tehdä koira vuodelle 2018On suositeltavaa sävyttää elementtien reunat. Käytä maalia. Korvat on liimattu postikorttituotteen sisäpuolelle.

Ympyröi nenä, posket ja silmät erikseen pahville. Kannattaa ensin leikata kaikki pois ja kiinnittää se sitten kasvoihin. Kaksi silmää leikataan mustasta paperista. Ne liimataan kasvoihin ja häikäisy tehdään siveltimellä ja valkoisella maalilla. Sitten harja kastetaan mustaan ​​guasiin ja pisteet asetetaan oikealle ja vasemmalle.

Punaisesta paperista leikataan kieli. Kiinnitä se postikortin sisäpuolelta. Ja kielellä oleva nauha piirretään harjalla, jossa on musta maali.

Sukkakoira.

Yksinkertaisimpia sukkia voidaan käyttää käsitöiden luomiseen. Sukat tekevät melko söpöjä koiria. Veneeseen tarvitaan sukka. Parempi ottaa pitkä. Varvas leikataan kaareen. Tulevaisuudessa käytät sitä korvien luomiseen. Toisaalta hännän ja tassujen elementit leikataan.Tee-se-itse-käsityö uuden vuoden 2018 tekemiseen

Loput käännetään nurinpäin ja ommellaan kasvojen sivulta. Sitten tuote käännetään nurinpäin ja täytetään pehmusteella. Kangas on ommeltu kiinni, mutta tämä jättää reiän poninhäntälle. Sitten kaikki ommellaan yhteen ja käännetään nurinpäin.kuinka tehdä koiran symboli 2018

Kotilo koira.

Uuden vuoden käsityökoirat voivat olla hyvä lahja kaikille. On mahdollista tehdä koira mistä tahansa materiaalista. Jos sinulla on esimerkiksi paljon simpukoita jäljellä loman jälkeen, niitä käytetään hyvään tarkoitukseen. Työssä tarvitset 14 simpukkaa. Lisäksi yhden kuoren tulisi olla eri muotoinen. Lisäksi tarvitset muoviset silmät..kuinka tehdä koiran symboli 2018

Pese ja kuivaa ensin kaikki kuoret hyvin. Tarvitset myös liimapistoolin. Sitten 4 suurta kuorta on liimata pareittain. Ne ovat keho ja pää. Liitä pää ja runko toisiinsa. 4 samankokoista kuorta liimataan pohjaan. Nämä ovat jalat. 2 muuta identtistä kuorta liimataan kasvoihin. Liimaa myös nenä niihin. Toinen kuori on liimattu nokan alle – suu. Tarvitset vielä 2 korvasuojusta. Liimaa ne päähän kapealla osalla. Selkään on kiinnitetty pyrstön spiraalikuori.

Koristele valmis käsityö mielikuvituksesi ja mielikuvituksesi avulla.

Käsityö lapsille.

Kaikki käsityöt eivät voi olla vaikeita. Monet näistä askarteluista voivat olla yksinkertaisia. Vanhalla levyllä voidaan tehdä jotain mielenkiintoista. Pienen asian luomiseksi tarvitset: liimaa, sakset, itse levyn sekä huopakynät ja värillisen pahvin.

Edistyminen:

  1. Käsityössä jokainen pahvileike leikataan erikseen.
  2. Sitten kaikki liimataan levylle. Ja sitten se on koristeltu huopakynillä.

koiran käsitöitä uudelle vuodelle

Puuvillakoira.

Yhdessä lapsen kanssa askartelu voidaan tehdä erittäin nopeasti. Lisäksi se ei ole vaikeaa. Tarvitset: Puuvillaa, pahvia, liimaa, valkoisen arkin A4 -paperia.Tee-se-itse-käsityö uuden vuoden 2018 tekemiseen

Edistyminen:

  1. Ensin piirretään koiran malli. Voit myös tulostaa sen..
  2. Koira leikataan toimiston ympärille ja liimataan pahviarkkiin.
  3. Puuvilla leikataan pieniksi paloiksi. Sitten se liimataan: korvat, runko ja häntä.

Tee-se-itse-käsityö uuden vuoden 2018 tekemiseen

Koira muovipullosta.

Nyt tiedät kuinka tehdä koira vuodelle 2018. Nyt tarjoamme toisen vaihtoehdon yksinkertaiselle veneelle. Tässä tapauksessa tarvitaan vähintään materiaaleja. Ja valmistusprosessi on hyvin yksinkertainen..kuinka tehdä koiran symboli 2018

Lopuksi

Yleensä tee itse jotain ihanaa lomalle. Esitä tällaisia ​​lahjoja rakkaillesi. Muista, että tällainen lahja voi varmasti tuoda hyvän mielen..