Kuviot ja kuviot nuket tekstiileistä

DIY rätti -nuket: mestariluokka, malleja, kuvioita

Leluilla on tärkeä rooli lasten kasvatuksessa, joten sinun on valittava oikea. Kangasnukkien etuna on, että ne ovat ympäristöystävällisiä, pehmeitä ja kaikkien lasten rakastamia. Kutsumme sinut ottamaan selvää, miten tehdä itse-rätti-nukkeja. Mestarikurssi, mallit ja kuviot auttavat ompelemaan hauskan nuken myös niille, joilla ei ole hyviä ompelutaitoja.

Lue myös: nylon -sukkahousuista valmistettu nukke, mestarikurssi aloittelijoille

MK: kuinka ommella pehmeä nukke mallin mukaan

Sinun ei tarvitse ommella itse, yhdistää lapset tähän prosessiin, niin vapaa -aikasi osoittautuu erittäin mielenkiintoiseksi. Kaiken ikäiselle lapselle voidaan antaa aihion täytteenä polyesteripehmuste, silitys tai suun ja nenän kirjonta. Valmistele tarvittavat materiaalit ennen työn aloittamista.

Nuken ompeleminen mallin mukaan on se erityispiirre, että sinun on muistettava jättää yksi reuna ompelematta täytteenä polyesterillä

Mitä sinun tarvitsee ommella rätti -nukke

  • Neutraali kangas vartalolle
  • Värillinen kangas mekkojen ompeluun
  • Puuvilla tai synteettinen talviaine täytteenä
  • Langat suun, nenän kirjontaan
  • Keinonahkaiset kengät
  • Elementtejä koristeelliseen viimeistelyyn
  • Neula, sakset
  • Kuviot paperille, lyijykynälle tai liidulle

Vaiheittainen työpaja rievunuken ompeluun on tapa hallita ompelutaidot nopeasti. Tulosta ensin malli ja käytä sitä kuvion tekemiseen nukelle omin käsin. Mallit siirretään kankaaseen ja saumavarat tehdään välittömästi, jotta nukelle saadaan vaadittu koko.

nuken kuvioKuvio ja kuvio nukelle

Opi ompelemaan tilda -nukke

Jotta kädet ja jalat olisivat samankokoisia kuviossa, ne levitetään taitettuun kangaskappaleeseen. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä vähemmän saumoja. Nuken ompeleminen mallin mukaan on se erityispiirre, että sinun on muistettava jättää yksi reuna ompelematta täytteenä polyesterillä. Heti kun yksi kappale on ommeltu, käännä se nurinpäin. Jos se on kapea, käytä lyijykynää.

Anna täyte pehmustetuilla polyesterikäsillä ja -jaloilla lapsellesi. Yritä samalla opettaa häntä jakamaan täyteaine tasaisesti. Älä vasaraa kokonaan, jätä 0,5 cm vapaaksi, jotta yksityiskohdat ommellaan myöhemmin yhteen ja saat kauniin nuken.

Leikkaa vartalo mallin mukaan. Kiinnitä sitten kädet ja jalat etupuolelle neuloilla ja ompele ne kirjoituskoneella. Kädet ommellaan noin 10-12 cm: n etäisyydelle kehon pohjasta ja jalat 2 cm: n etäisyydelle kehon oikealta ja vasemmalta puolelta.

Jotta kädet ja jalat olisivat samankokoisia kuviossa, ne levitetään taitettuun kangaskappaleeseen. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä vähemmän saumoja. Nuken ompeleminen mallin mukaan on erikoista, että sinun on muistettava jättää yksi reuna ompelemattaKuvio ompele yksityiskohtia

Sen jälkeen voit laittaa kehon toisen osan päälle oikealla puolella sisäänpäin ja ommella kaikki ympyrään. Älä ompele vain yläosaa kokonaan, jotta voit kääntää työkappaleen nurinpäin. Kun olet kiertänyt rungon kokonaan, jatka sen täyttämistä pehmustetulla polyesterillä. Täyteaineen määrästä ja täytteen tiheydestä riippuen nukke on kiinteä tai pehmeämpi.

Täyteaineen määrästä ja täytteen tiheydestä riippuen nukke on kiinteä tai pehmeämpi.MK hiukset nukelle

Sen yläosan osa, jota et ole ommellut kirjoituskoneella, on ommeltava käsin. On parempi jättää se pään alueelle, koska tulevaisuudessa hiukset kattavat kaikki rievunuken manuaalisen ompelun puutteet.

Nyt alamme tehdä hiuksia tekstiilinukelle. Tätä varten sinun on otettava paksu pahvi ja sopivan väriset villalangat. Voit käyttää mitä tahansa lankaa neulomiseen, tärkeintä on, että ne ovat tiheitä. Hiukset puuvilla- ja villalankojen seoksesta näyttävät kauniilta. Kääri ne tiiviisti yhteen pahvipalaan ja leikkaa sitten molemmin puolin.

Nyt alamme tehdä hiuksia tekstiilinukelle. Tätä varten sinun on otettava paksu pahvi ja sopivan väriset villalangat.Kuvio hiusten ompelusta

Valmista pala kangasta, jonka väri on sama kuin langat, ja ompele hiukset sen päälle. Sinun on tehtävä 4 sellaista aihiota, jotka on ommeltu päähän kuten mallissa. Hiusnauhat ommellaan käsin.

Sen jälkeen voit aloittaa ompelemalla mekon rätti -nukelle mallin avulla. Yksinkertainen räätälöintipaja auttaa sinua tekemään kauniita vaatteita lapsesi uudelle lelulle. Ota malli ja käytä sitä kuvion luomiseen tekstiilinuken mekolle. Siirrä kuvio kankaaseen ja tee saumanvarat noin 1 cm sivuleikkaukselle ja noin 3 cm päältä.

Sen jälkeen voit aloittaa ompelemalla mekon rätti -nukelle mallin avulla. Yksinkertainen räätälöintipaja auttaa sinua tekemään kauniita vaatteita lapsesi uudelle lelulle. Ota malli ja käytä sitä pukeutumismallin luomiseenMekko kuvio

Yhdistä mekon oikeat puolet toisiinsa. Jos mahdollista, peitä reunat. Mekon yläosassa sinun on ommeltava, jotta voit pujottaa pitsin. Voit ommella pitsiä mekon alaosaan tai tehdä kauniin kokoelman nauhasta tai jäljelle jääneestä kankaasta. Pitsi on ommeltu samasta kankaasta kuin mekko.

Yhdistä mekon oikeat puolet toisiinsa. Jos mahdollista, peitä reunat.Kuva nuken mekosta

Mestarikurssin seuraava vaihe on tehdä kenkiä nukelle. Käytä tätä toimitettua mallia. Leikkaa kuvion yksityiskohdat dermantiinista ja ompele. Älä unohda tehdä rakoja, jotta voit helposti laittaa nuken päälle.

Leikkaa kuvion yksityiskohdat dermantiinista ja ompele. Muista tehdä raot, jotta voit helposti laittaa nuken kengät jalkaan.Rag nuken kenkä kuvio

Osta silmät rautakaupasta ja liimaa nuket kasvoihin. Voit brodeerata rievunuken nenän ja suun omin käsin. Jos siellä on punastumista, punasta nukkasi posket.

Rätti -nukke on valmis, nyt voit esitellä sen lapsellesi. Käsintehdyt käsityöt tuovat lapsille paljon iloa ja muistuttavat sinua pitkään. Opi uusia työpajoja lasten nukkejen ompelemisesta tekstiileistä tai sisustuksesta.