Mitä käsitöitä tehdä oppilaille koulussa 23. helmikuuta mennessä

lasten käsityöt Isänmaan puolustajan päiväksi

Maassamme on tapana juhlia kaikkia yleisiä vapaapäiviä. 23. helmikuuta pidetään yhtenä niistä. Tänä päivänä pääsääntöisesti kaikkia miehiä onnitellaan. Lisäksi he valmistautuvat tällaiseen lomaan etukäteen. Ihmiset ostavat lahjan, mutta kouluissa pidetään luovia tunteja, joissa luodaan käsitöitä Isänmaan puolustajan päivää varten. Tässä artikkelissa tarjoamme nykyaikaisia ​​käsityöideoita koululaisille. Kaikki nämä käsityöt voidaan tehdä ilman ongelmia luokkahuoneessa ja esitellä sitten rakkaillesi: isille, isoisille ja sedille.

Mitä käsitöitä tehdä 23. helmikuuta mennessä koulussa

Luova paita isälle.

Jokainen mies on helppo miellyttää paidalla. Tällainen asia on yksinkertaisesti korvaamaton vaatekaapissa. Kouluun menevillä lapsilla ei tietenkään ole varaa ostaa tätä tuotetta. Mutta tässä tapauksessa he voivat toimia täysin eri tavalla. Voit esimerkiksi tehdä tämän paidan itse. Tällaista työtä varten tarvitset A4 -pahvin. Tämä arkki voi olla mitä tahansa väriä..käsitöitä isänmaan puolustajille koululaisille

Edistyminen:

 • Tällä arkilla yksi reuna tulee taittaa.
 • Tee sitten leikkauksia ja taivuta kaulus..
 • Leikkaa seuraavaksi napit ja raidat kontrastivärisestä värillisestä paperista. Ne on liimattava kaulukseen.
 • Nyt on aika tehdä solmio. Sen luomiseksi tarvitset neliömäisen paperiarkin. Taita se huivilla, suorista se ja aseta se timanttiin.
 • Sitten solmion kulmat taitetaan vinosti.
 • Taivuta nyt yläkulma, jonka jälkeen yläosaan nostettu osa tulee taittaa uudelleen.
 • Jotta solmio näyttäisi juhlalliselta, sinun on kiinnitettävä siihen tähdet, jotka on leikattu värillisestä paperista.
 • Liimaa solmio paitaan.

käsitöitä isänmaan puolustajan teemallakäsityötä isänmaan päivän lukion puolustajallekäsitöitä isänmaan puolustajan päivälle, luokka 4käsitöitä isänmaan puolustajan päivälle, luokka 4käsityötä isänmaan päivän lukion puolustajallekäsitöitä isänmaan puolustajan päivälle, luokka 4käsityötä isänmaan päivän lukion puolustajallekäsitöitä isänmaan puolustajille koululaisille

Käsityö – säiliö.

Helmikuun 23. päivän ominaisuuksia ovat: aseet, tankit ja muut naamiointisymbolit. Varmasti jokainen isä saa mielellään lapselta säiliön, jonka hän teki sielulla. Seuraava käsityö on erittäin helppo tehdä. Hänelle tarvitset: pari astianpesusientä, superliimaa, pahvia ja chupa chups -putken.

Edistyminen:

 1. Leikkaa ensin pienempi suorakulmio yhdestä sienestä. Se on liimattu ensimmäiseen sieneen.
 2. Kuono on valmistettu putkesta chupa-chupien alta. Musta nauha on kierretty putken toiselle puolelle.
 3. Putki työnnetään sieneen.
 4. Nyt on vielä leikattava tähdet ja ympyrät pahvista, joista tulee pyörät. Kaikki nämä elementit on liimattu säiliöön.

Luova postikortti Isänmaan puolustajan päivälle.

Tässä artikkelissa esittelemme käsitöitä Isänmaan puolustajan päivästä. Tietenkin on tapana antaa postikortteja tänä päivänä. Mutta tarjoamme lukiolaisille tehdä epätavallisen postikortin..

Edistyminen: 

 1. Postikortin luomiseksi tarvitset tavallisen arkin albumista, jolle sinun on kirjoitettava numero 23.
 2. Nyt kannattaa ottaa vihreä paperi, josta haluat leikata nauhat. Postikortti käyttää quilling -tekniikkaa. Siksi jokainen nauha kääritään kahvan tai quilling -työkalun ympärille rullien muodostamiseksi. Jotta ne näyttäisivät tiukalta, nauhan kärki on päällystettävä liimalla.
 3. Jotta rullat saisivat lehtien muodon, ne on litistettävä. Tällaisia ​​esitteitä käytetään pääasiassa vaikeiden paikkojen liittämisessä..
 4. Sen jälkeen vihreitä aihioita käytetään numeroiden liittämiseen.
 5. Koristele kortti tähdellä quilling -tekniikalla. Älä myöskään unohda allekirjoittaa tätä tuotetta..

käsityö isänmaan päivän puolustajalle luokka 2

Hauskoja husaareja.

Isänmaan puolustajan päivän seuraava vene näyttää erittäin kauniilta. Lisäksi lukio voi tehdä sen. Ja nämä ovat yli 10 -vuotiaita miehiä. Käsityön luomiseksi sinun on varastoitava kaikki tarvittavat materiaalit etukäteen. Tarvitset siis:käsitöitä isänmaan puolustajan päivälle, luokka 4

 • muoviset lusikat ja pullot,
 • sanomalehti ja lanka,
 • ohut vaahto pakkaamiseen,
 • vaahtoa ja rakennusteippiä,
 • sakset, ammu ja monikäyttöliima,
 • maalit, langat, guassi ja tussit.

Edistyminen:

 1. Joten reikiä lävistetään muovipulloihin, joissa on awl. Lanka on työnnettävä näihin reikiin. Sen jälkeen pulloihin asetetaan kertakäyttöisiä lusikoita. Täytä tuotetiedot sanomalehdellä.
 2. Leikkaa nyt ohuesta vaahtomuovista suorakulmioita, jotka vastaavat käsivarsien pituutta. Kääri kätesi tällä vaahtomuovilla ja kääri teipillä tai langalla.
 3. Styrofoam -palasta kannattaa leikata hatut husaareille. Niisiin kannattaa tehdä reikiä, jotta ne voidaan istuttaa lusikalle..
 4. Peitä sitten työkappale vesipohjaisella maalilla..
 5. Nyt univormu ja shako tulee maalata maalilla. Tätä varten voidaan käyttää: sinistä, vihreää ja punaista. Alavartalon voi jättää valkoiseksi. Voit myös maalata mustalla tai sinisellä maalilla..
 6. Ohuesta vaahdosta kannattaa nyt leikata: sapelit, ase, visiirit ja saappaat.
 7. Piirrä kasvot tussilla tai huopakynällä ja veneesi on valmis.

Tilaus paaville.

Seuraavat lasten käsityöt Isänmaan puolustajan päivästä näyttävät riittävän kirkkailta. Niiden tekemiseen tarvitaan CD -levyjä. Tarvitset myös muovailua ja kaunista pahvia..

Edistyminen:

 1. Ensin teemme levyn pahvilla. Tätä varten voit käyttää mitä tahansa väriä. Kukka, jossa on terälehtiä, on leikattava pahvista. Näihin terälehtiin voidaan piirtää raitoja.
 2. Liimaa levy pahviin.
 3. Muovailusta voit muotoilla numeron 23, Venäjän lipun, helikopterin, lentokoneen ja muita armeijan teemoja. Nämä elementit on luonnollisesti kiinnitettävä levylle..

lasten käsityöt Isänmaan puolustajan päiväksi

Iso raketti.

 • Nykyään Isänmaan puolustajan päivänä on erilaisia ​​käsitöitä. Seuraava vene on suunniteltu luokalle 4. Raketin luomiseen tarvitset Whatman -paperin. Se leikataan 2 osaan..
 • Toinen osa liimataan putkeen ja toinen kartioon.
 • Yksityiskohdat on maalattu ja loput osat on valmistettu erillisistä elementeistä..
 • Älä unohda tehdä pyöreitä ikkunoita rakettiin. Voit jättää ne valkoisiksi tai laittaa sinne valokuvia..käsitöitä isänmaan puolustajan teemalla

Värisäiliöstä valmistettu säiliö.

Artikkelissamme olemme jo kuvanneet useita ideoita säiliöiden luomiseksi. Seuraava säiliö on helpompi rakentaa. Sen luomiseen tarvitset vain värillistä paperia ja pahviarkin..

Edistyminen:

 1. Eripituiset nauhat leikataan värillisestä paperista. Ne liimataan pahvilevylle putkien muodossa. Kuonolle käytetään hieman pienempää tankoa.
 2. Jää vain maalata tähti ja pyörät säiliölle.

käsityötä isänmaan päivän lukion puolustajalle

Lopuksi

Kytke mielikuvitus päälle, luo upeita käsitöitä, jotka ilahduttavat rakkaitasi upealla lomalla – 23. helmikuuta.