Valikoima käsitöitä aiheesta: Liikennesäännöt

kuva käsityön liikennesäännöistä

Valitettavasti lapsista tulee melko usein osallisia erilaisiin liikenneonnettomuuksiin. Ja kaikki tämä tapahtuu, koska monet heistä eivät tunne perussääntöjä. Ei ole vaikeaa muistaa liikennesääntöjä kaupungin teillä ja kaduilla. Tässä asiassa lasta pitäisi auttaa vanhempien ja oppilaitosten työntekijöiden toimesta. Liikennetunteja järjestetään usein oppilaitoksissa. Ja nämä oppitunnit päättyvät siihen, että lapset tekevät erilaisia ​​käsitöitä. Siksi tässä artikkelissa päätimme tuoda sinulle käsitöitä lasten liikennesäännöistä. Lapset voivat helposti tehdä nämä käsityöt omin käsin, jos he katsovat valokuvaa.

Mitä käsitöitä aiheesta tehdään: Liikennesäännöt

Liikennevalo on yksinkertainen vene. Useita muunnelmia. 

Helpoin venevaihtoehto on liikennevalo. Itse asiassa jopa lapsi, joka käy päiväkodissa, voi tehdä tällaisen askartelun. Kun luot tällaista tuotetta, älä unohda muistuttaa lasta siitä, mitä liikennevalojen värit tarkoittavat..

käsitöitä lasten liikennesäännöistä

Käsityön perusta on albumi. Se on maalattava mustaksi. Voit myös piirtää arkkiin suorakulmion ja värittää sen vastaavasti. Leikkaa ympyrät värillisestä paperista ja liimaa ne liikennevaloosi.

Liikennevalot voidaan tehdä laatikosta.

käsitöitä lasten liikennesäännöistä

Lisäksi vanhoja CD -levyjä voidaan käyttää liikennevalojen luomiseen. Ystävällinen liikennevalo, joka ilmaisee tunteensa, pystyy selvästi selittämään liikennevalojen käyttäytymissäännöt.

käsitöitä liikennesäännöistä

Liikennevalo, jossa on poliisin pää, näyttää erittäin mielenkiintoiselta. Kiinnitä kahvat ja jalat liikennevaloon.

laatia liikennesääntöjä lasten silmin

Vanha pullo on loistava askarteluvaihtoehto. Maalaat sen vain perusvärillä ja piirrät siihen liikennevalopiirejä. Älä myöskään unohda kiinnittää jalkoja pulloon. Leikkaa kynät paperista ja aseta niihin poliisin tärkeimmät ominaisuudet.

DIY -käsitöitä liikennesääntöistä

Sovellukset liikennesäännöistä.

Seuraavat yksinkertaiset käsityöt ovat applikointeja. Esikoululaiset voivat myös selviytyä tästä tehtävästä. Sovellukset voidaan tehdä värillisestä paperista ja pahvista.

lapsille suunnatut liikennesäännöt

Voit myös tehdä sovelluksia muovailusta. Alussa kannattaa piirtää paksulle paperille, jonka jälkeen se on koristettava muovailulla.

kuva käsityön liikennesäännöistä

Toinen muovailumaali. Hän näyttää erittäin epätavalliselta ja kirkkaalta..

kuva käsityön liikennesäännöistä

Paperihahmoja.

Lasten liikennelain tekemisen pitäisi olla mielenkiintoista. Voit tehdä erilaisia ​​käsitöitä tästä aiheesta paperista. Ja ne kaikki ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia..

käsityön liikennesääntöjä

Monimutkaiset sovellukset.

On syytä sanoa, että lasten liikennesääntöjen käsityöt voivat olla paitsi yksinkertaisia. Ja jos lapset käyttävät vanhempiensa apua, he voivat tehdä heidän kanssaan monimutkaisempia sovelluksia, jotka selittävät selkeästi liikennesäännöt..

liikennesääntöjä käsitöitä

käsitöitä liikennesäännöistä

käsityöt liikennesäännöt lapsille omin käsin valokuva

käsityöt liikennesäännöt lapsille omin käsin valokuva

Lopuksi

Kuten näette, käsitöiden tekeminen liikennesäännöistä on hyvin yksinkertaista. Tässä tapauksessa lapsi fantasioi ja muistaa tärkeitä sääntöjä, jotka auttavat häntä säilyttämään terveytensä ja elämänsä tulevaisuudessa..