Yksinkertaisia ​​ja mielenkiintoisia käsitöitä värillisestä paperista syksyn teemalla

tee-se-itse-syksyn paperityöt

Jotta voit viettää vapaa -aikasi kiinnostuneena, sinun on tehtävä muutakin kuin vain istuttava television edessä. Jos sinulla on lapsia ja haluat pitää hauskaa heidän kanssaan vapaa -ajallasi, pyydä heitä tekemään syksyn paperiaskarteluja, jotka voivat tuoda heille onnea. On syytä sanoa, että tässä artikkelissa kerromme sinulle paitsi paperiaskartelusta. Tässä artikkelissa puhumme myös muista luoduista käsitöistä, joita käytettiin ja käteviä materiaaleja..

Mielenkiintoisia paperiaskarteluja syksyn teemasta.

Laivat. 

Ensimmäisen askartelun tekemiseksi sinun on valmistettava tyhjät pähkinäkuoret. Lisäksi kannattaa valmistautua:

 • paperinpala,
 • liima,
 • hammastikkuja,
 • eri pituisia oksia.

Ei hankala liikkeet, voit saada mielenkiintoinen vene. Ja teeman tekemiseksi on suositeltavaa koristella tällaisten veneiden purjeet syksyn kirkkailla väreillä. Voit myös liimata purjeisiin syksyn lehtiä tai kukkia. Purjeet voivat olla myös lehtien muodossa. Joka tapauksessa sinulla pitäisi olla jotain mielenkiintoista..

syksyn käsityö värillisestä paperista

Syksyn applikointi paperille.

Seuraavaa askartelua varten sinun on valmistettava paperin lisäksi kurpitsansiemeniä, jotka sinun tulee sävyttää. On syytä sanoa, että tällaisia ​​siemeniä pidetään erinomaisina materiaaleina erilaisille käsityöille. Ja kaikki siksi, että niistä voidaan esittää mitä tahansa lukuja..

käsityöt värillisestä paperista syksyn teemalla

Syksyn seppele.

Tässä artikkelissa luetellaan kaikki syksyn paperiaskartelut, jotka voit tehdä omin käsin. Seuraava vene näyttää erittäin valoisalta ja modernilta. Valmistaaksesi sen, valmistele:

 • paperipussi,
 • spraymaali syksyn varjossa.

syksyn värillisen paperin käsitöitä

Edistyminen:

 1. Leikkaa ensin ympyrä pahvista.
 2. Seuraavaksi käsityötä varten sinun on valmistettava paperipussista paljon paperia. Mutta ennen pussin leikkaamista paloiksi sinun on rypistettävä pussi..
 3. Nyt sinun täytyy liimata 3 lehteä pahvipohjaan. Tässä tapauksessa sinun on vaihdettava värejä.

tee-se-itse-syksyn paperityöt

Käsityöpaperin lehdet putoavat.

Täältä löydät mielenkiintoisimmat syksyn värilliset paperiaskartelut. Seuraavaa askartelua varten sinun täytyy poimia paljon pieniä neliöitä värillisestä paperista. Leikkaa puunrungot erikseen paperista. Liimaa kaikki pahviarkkiin ja upea vene on valmis.

DIY -käsitöitä syksyn teemalla

Askartelua aikuisille lapsille.

Joten tämä syksyinen askartelu vaatii pitkäjänteisyyttä ja huomiota. Siksi on parempi tehdä se vanhemmille lapsille..

 1. Ensin sinun on tulostettava erityinen malli ja leikattava sitten yrtit ja kasvit saksilla..
 2. Tämän jälkeen arkki on rullattava putkeen. Ja lopuksi aseta kynttilä keskelle.

Alta löydät käsityön ja sen mallin..

syksyn käsityö värillisestä paperista

tee-se-itse-syksyn paperityöt

Eläin värillisen paperin kartiosta.

Seuraavaa askartelua varten sinun on leikattava kartio paperista. Tästä kartiosta kannattaa pitää kiinni: korvat, silmät ja antennit.

paperityötä syksyn teemalla

Paperi puu.

 1. Tällaiselle syksyiselle veneelle sinun on leikattava renkaat wc -paperirullista, jotka ovat myöhemmin esitteitä. Kun leikkaat renkaita, sinun on taivutettava ne. Tämä tehdään niin, että rengas on lehden muotoinen..
 2. Sitten liimataan puun runko pahville, joka on leikattava värillisestä paperista. Seuraavaksi, tämän rungon ympärille, sinun täytyy liimata kaikki renkaat.
 3. Maalaa lehtien sisäpinta maaleilla.

tee-se-itse-syksyn paperityöt

Syksyn askartelu sisustukseen.

Syksyn käsityöt eivät välttämättä ole vain kotisi kaukaisessa kulmassa. Näyttää siltä, ​​että nämä tuotteet voivat sisustaa kotisi ja luoda siihen lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin. Esimerkiksi kodin sisustamiseen voit luoda syksyn käsityön lehdistä.

 1. Leikkaa tätä työtä varten pitkät nauhat maisemalevystä ja liimaa niihin tammenlehtiä..
 2. Järjestä nämä lehdet läpinäkyviin kuppeihin ja koristele kotisi niillä..

syksyn sisustus

Pöllö värillisestä paperista.

Pidit tästä veneestä ja päätit tehdä sen itse ja valmista sitten seuraavat:

 • akryylimaalit,
 • wc -paperirulla,
 • värillinen paperi,
 • harjat, PVA -liima,
 • kaksipuolinen teippi ja sakset.

syksyn käsityö värillisestä paperista

Edistyminen:

 1. Ota puhdas wc -paperirulla ja maalaa se värinä, joka toimii pohjana..
 2. Kun maali on kuiva, taivuta sivukappaleet molemmin puolin hihan toisessa päässä. Ne on taivutettava keskelle. Kiinnitä työkappale liimalla.
 3. Sinun on leikattava sydän värillisestä paperista. Sinun täytyy kääntää se ympäri ja liimata se holkkiin sen alapuolelta..
 4. Leikkaa erivärisestä paperista useita ympyröitä, joilla on sama väri. Jos mukit ovat valmiita, kiinnitä ne hihaan. Muista, että nämä ympyrät symboloivat pöllön höyhenpeitettä. On syytä sanoa, että mukit kiinnitetään parhaiten kaksipuolisella teipillä..
 5. Kun höyhenpeite on valmis, kannattaa liimata pöllön nokka. Tätä työtä varten sinun on leikattava kolmio paperista, pyöritettävä sen reunat ja liimattava se veneen höyhenen päälle..
 6. Nyt sinun pitäisi leikata pari suurta ympyrää ja pari pientä ympyrää valkoisesta paperista. Nämä ympyrät ovat veneiden silmät. Kiinnitämme ympyrät yhteen ja liimaamme ne veneeseen. Tässä työssä käytämme myös kaksipuolista teippiä..

DIY värillinen paperityömitä käsitöitä tehdä värillisestä paperistaDIY -käsitöitä syksyn teemalla värillisestä paperistatee-se-itse-syksyn paperityöt

Lopuksi

Jos pidät monenlaisten käsitöiden tekemisestä, sinun pitäisi katsoa tätä viestiä tarkemmin. Ja kaikki, koska täällä näet yksinkertaisimmat ja samalla mielenkiintoiset käsityöt, joista pidät varmasti.