Clematis maisemasuunnittelussa. Kuva

Kukkivat liaanit maassa. Paljon kuvia klematiksesta

Jos haluat istuttaa vehreyttä puutarhaan tai takapihallesi, et yksinkertaisesti voi tehdä ilman klematisia. Näistä hämmästyttävistä kukista on tullut todellisia suosikkeja kesän asukkaiden keskuudessa, ja niitä käytetään laajalti pystysuorassa puutarhanhoidossa. Lajikkeiden monipuolisuuden vuoksi, elämänlanka koristaa mitä tahansa maisemasuunnittelua ja antaa sivustollesi ripauksen iloa.

Hyödyllinen artikkeli: DIY Alpine slide, askel askeleelta valokuva

Erilaisista kasveista voidaan saada erittäin alkuperäisiä koostumuksia, kaaria tai aitoja. Ammattisuunnittelijat yhdistävät eri sävyjen klematit samaan väriin ja yhdistävät myös kukat muodoltaan ja kooltaan. Tämän seurauksena kukka -paneeli peittää talojen julkisivut ja koristaa ulkoa. Anna kesämökille kuorsausta ja istuta sille klematisia. Nämä viiniköynnökset ilahduttavat sinua kukinnasta pitkään ja piilottavat kaikki maisemasuunnittelun puutteet..

Kuvia klematiksesta

On parasta istuttaa klematis keväällä lyhyen matkan päässä toisistaan. Kesäasukkaat käyttävät tätä kasvia laajasti huvimajojen tai aitojen koristamiseen, joita pitkin viiniköynnökset kasvavat hyvin. Upeat klematis -kukat ilahduttavat sinua heinäkuusta ensimmäiseen pakkaseen, mutta niin pitkä kukinta voidaan saavuttaa vain asianmukaisella hoidolla. Omilla käsilläsi voit kasvattaa klematista huonommin kuin kuvassa.Lumoava klematis maisemasuunnittelussaklematiksen kaariPuutarhan koristeetviiniköynnökset antamista vartenKlematiksen tyypitkaaria ja huvimajoja klematisin kanssaLehtimaja klematiksen kanssaklematis julkisivuillaClematis ulkoakuinka kasvattaa klematisKaunis klematiskukkia maisemasuunnittelussaKaaria klematiksesta

puutarhan koristelu clematisami

On parasta istuttaa klematis keväällä lyhyen matkan päässä toisistaan. Kesäasukkaat käyttävät tätä kasvia laajasti huvimajojen tai aitojen koristamiseen, joita pitkin viiniköynnökset kasvavat hyvin. Upeat klematis -kukat ilahduttavat sinua heinäkuusta ensimmäiseen pakkaseen, mutta niin pitkä kukinta voidaan saavuttaa vain asianmukaisella hoidolla. Omilla käsilläsi voit kasvattaa klematista huonommin kuin kuvassa.