Violetit: kotihoito, valokuva

Violetit: hoito, viljely, elinsiirto. Kuva

Violetit ovat erittäin herkkiä kasveja, jotka voivat olla todellinen koriste kotiisi. Oikein hoidettuna nämä upeat kukat ilahduttavat sinua kauniilla kukinnoilla. On erittäin tärkeää valita oikea paikka ja valaistuksen taso, vesi ajoissa ja saada aina inspiraatiota kauniista valokuvista itse kasvatetuista orvokkeista.

Kuinka kasvattaa violetteja

Nykyään voit ostaa erityistä maaperää violetille kaupoista, mutta joskus se voi olla vaikeaa kastella. Käytä yksinkertaista kansanmenetelmää, koska ennen ei ollut erityisiä seoksia. Voit yksinkertaisesti ottaa maaperän puutarhasta, sekoittaa sen hiekkaan ja paistaa sen hyvin tuhotaksesi madot ja muut hyönteiset..

Käytä yksinkertaista kansanmenetelmää, koska ennen ei ollut erityisiä seoksia. Voit yksinkertaisesti ottaa maaperän puutarhasta, sekoittaa sen hiekkaan ja paistaa sen hyvin tappaaksesi käärmeiden ja muiden hyönteisten toukat.

Violettien juurijärjestelmä ei ole kovin kehittynyt, joten älä usko, että tarvitset suuren potin. Jotta violetti kukkii nopeasti, valitse pienet ruukut, erityisesti nuorille kukille. Ruukun halkaisija versolle voi olla 5-6 cm ja aikuiselle kasville-12-13 cm, kukkaruukun koko riippuu myös violettien lajikkeesta, joten kun olet ostanut kukan, lue siitä Internet.

Saintpaulia tai violetti on tärkeää kastella kunnolla. Jos et kasvata orvokkeja, ongelma voi johtua juuri niiden virheellisestä hoidosta..

Saintpaulia tai violetti on tärkeää kastella kunnolla. Jos violetit eivät kasva, ongelma voi johtua juuri niiden virheellisestä hoidosta.

Monet orvokkien ystävät alkavat kastella niitä samalla tavalla kuin tavalliset kukat, joten ne vahingoittavat kasvia välittömästi. Violetit eivät pidä liiallisesta kastelusta, kuivumisesta, luonnoksista. Vettä ei saa päästä lehtien päälle, koska ne edistävät niiden hajoamista. Veden tulee olla huoneenlämpöistä, joten aseta se sivuun etukäteen. Violetit, kuten muutkin kukat, rakastavat kosteutta, mutta niitä ei saa suihkuttaa. Voit laittaa astian viereen kostean liinan tai vesisäiliön..

Veden tulee olla huoneenlämpöistä, joten aseta se sivuun etukäteen. Violetit, kuten muutkin kukat, rakastavat kosteutta, mutta niitä ei saa suihkuttaa. Voit asettaa astian viereen kostean liinan tai vesisäiliön.

Jos vietät paljon aikaa keittiössä, voit asettaa violetit ikkunalaudalle. Tässä huoneessa Saintpaulian kasvun optimaaliset olosuhteet ovat: lämmin, kevyt ja kostea..

Lue myös: Krysanteemin istutus ulkona

Jos vietät paljon aikaa keittiössä, voit asettaa violetit ikkunalaudalle. Tässä huoneessa Saintpaulian kasvun optimaaliset olosuhteet ovat: lämmin, kevyt ja kostea.

Violetteja lisätään pistokkailla, kun taas voit jopa istuttaa lehden maahan. Jos päätät odottaa, että lehti juurruttaa juuret, sinun on siirrettävä se huolellisesti maahan, jotta juuret eivät vahingoitu. On suositeltavaa siirtää Saintpaulia joka kolmas vuosi. Halutessasi voit siirtää violetin kerran vuodessa puhdistamalla sen ylimääräisistä lehdistä..

Mielenkiintoinen artikkeli: Lannoite keväällä ruusuille

On suositeltavaa siirtää Saintpaulia joka kolmas vuosi. Halutessasi voit siirtää violetin kerran vuodessa poistamalla siitä ylimääräiset lehdet. Mielenkiintoinen artikkeli: Lannoite keväällä ruusuille

Nykyään on olemassa monenlaisia ​​violetteja, jotka houkuttelevat kauniilla kukinnallaan. Jos noudatat tarkkoja ohjeita, voit kasvattaa kauniita kukkia kotiisi ja sitten jopa tehdä violettien kasvattaminen. Voit luoda asunnollesi vihreän kulman omin käsin..