Kesäkurpitsa -käsityöideoita kotona

syksyn veneet kesäkurpitsa

Käsityö on nykyään erittäin suosittua toimintaa. Tällainen liiketoiminta houkuttelee monia. Aikuiset ja lapset valitsevat tähän erilaisia ​​materiaaleja, jotka voivat olla myös luonnollisia. Tänään tarkastelemme vihanneksia, nimittäin kesäkurpitsaa ja mitä niistä voidaan valmistaa. Kesäkurpitsa – se on kuin valkoinen arkki – laita mielikuvitus päälle, ja siitä voi tulla laiva, helikopteri ja vaunu prinsessalle … Ja tämä vain kätevillä työkaluilla ja lisämateriaaleilla. Syyskuu on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa, että on aika järjestää lasten näyttelyt luonnonmateriaaleista päiväkodeissa ja peruskouluissa. Yleensä tämän artikkelin lukemisen jälkeen opit tekemään käsitöitä kesäkurpitsasta. Heidän kuvaus ja valokuva esitetään sinulle..

Tärkein sääntö tässä asiassa on poimia tasaiset, symmetriset ja vahingoittumattomat kesäkurpitsahedelmät..

Kesäkurpitsa – laiva

Aluksesi mitat riippuvat kesäkurpitsan koosta – onko se valtava jahti vai pieni ketterä vene.

Pese ja kuivaa kesäkurpitsa ensin ja leikkaa sitten pituussuunnassa poistamatta ihoa. Poistamme vain yläosan, noin 1/3, niin että suurin osa jää veneelle.

Kaikki massa ja jyvät – alas, teemme kirkkaita lippuja, ohjauspyörää ja muita laitteita pippurista tai porkkanoista.käsityötä vihannesydystä puutarhaan

Voit jopa tehdä tikkaat leikatusta yläosasta. Hammastikkujen avulla voit pitää kaiken yhdessä tarvittaessa, ja voit koristella aluksen kukilla ja lehdillä, jos haluat..

Kaalinlehdet tekevät myös upeita lippuja ja purjeita! Voit maalata ne guasilla esimerkiksi helakanpunaisella. Mutta voit myös käyttää yksinkertaista kirkasta kangasta..

käsityötä vihannesydystä puutarhaan

Kesäkurpitsa – pingviini

Jos tarvitset käsitöitä kesäkurpitsasta puutarhaan, sinun on tarkasteltava tarkemmin seuraavaa ajatusta. Kesäkurpitsa on jo veistetty, on parempi ottaa pehmeä kuori hedelmä, joka leikattiin muutama päivä sitten.

Ensin nimeämme siivet – sivuilla teemme soikeita leikkauksia taaksepäin ja taivutamme niitä, mutta ei liikaa. Edestä, keskeltä, voit leikata pingviinin vatsan. Silmät voidaan tehdä mistä tahansa – plastiliinista, helmistä, marjoista, nappeista.

Nokka voidaan leikata porkkanoista tai punajuurista.

syksyn veneet kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa – lentokone tai helikopteri

Suurikokoiset kesäkurpitsa sopii erityisen hyvin tällaisen käsityön tekemiseen..

Niitä tarvitaan 2 kpl. Jätetään yksi perustaksi alkuperäisessä muodossaan. On erityisen hyvä, jos hänen hännänsä on luonnollisesti taivutettu ylöspäin. Jaamme toisen kesäkurpitsa 3 osaan, lisäksi keskimmäistä ei tarvita ja se voidaan heti sivuuttaa. Ja kahdessa muussa keskellä teemme soikeita leikkauksia, joten ne istuvat tiukemmin pohjassa.

Kiinnitämme siivet vartailla tai hammastikulla. Teemme ruuvin porkkanoista tai kesäkurpitsan kuoresta.

syksyn veneet kesäkurpitsa

Mutta helikopterilla se on vaikeampaa, koska tarvitset helikopterin muotoista kesäkurpitsaa. Sitten sinun on vain varustettava se ulkopuolelta kaikilla tarvittavilla helikopterielementeillä ja siinä kaikki, vene on valmis näyttelyyn.!

Myös muiden muotojen kesäkurpitsaista on joidenkin muutosten jälkeen mahdollista saada haluttu muoto helikopterin pohjalle. Katkaise hedelmän etuosa niin, että helikopterin nenä on himmeämpi kuin ohjaamo. Leikkaa oven ja ikkunoiden ääriviivat sivuilta. Kiinnitä ruuvi päälle.

Pienet perunat sopivat alustana. Voit myös tehdä kuonon helikopterille, siitä tulee paljon hauskempaa.

käsityötä vihannesydystä puutarhaan

Kesäkurpitsa – traktori

Neuvojemme ansiosta sinulla voi olla syksyinen kesäkurpitsa. Seuraavaa tuotetta varten tarvitset myös halutun muodon kesäkurpitsaa, jos mahdollista. Toimitamme sen hytillä, pyörillä (ne voidaan valmistaa mistä tahansa sopivasta vihanneksesta tai hedelmästä).

Traktorin valmistusta varten on tietysti monimutkaisempi tekninen projekti, täällä sinun on jo osoitettava alueellinen ajattelu ja tekniset taipumukset.

Syksyn käsitöitä kesäkurpitsasta lasten ja perheen luovuuden näyttelyihin.

käsityötä vihannesydystä puutarhaan

Tulokset

Luovia vaihtoehtoja on vain paljon, katso itse katsomalla tästä aiheesta esitettyjä valokuvia. Lisäksi se on yksinkertaisempaa pienemmille lapsille ja vaikeampaa vanhemmille.

syksyn veneet kesäkurpitsakäsitöitä kesäkurpitsa -kuvistakäsitöitä kesäkurpitsa -kuvistakäsitöitä kesäkurpitsa -kuvistakäsityötä vihannesydystä puutarhaankäsityötä vihannesydystä puutarhaansyksyn veneet kesäkurpitsakäsityötä vihannesydystä puutarhaan