Dekorativt speil

DIY dekorasjonsspeil fra skjeer

DIY dekorasjonsspeil fra skjeer

Speil Er en viktig dekorartikkel i ethvert rom. Dette møbelet har kommet godt inn i interiøret på badet, gangen, soverommet og stuen, ettersom det ikke bare fungerer som en veggdekorasjon, men også blir et integrert tilbehør for daglig bruk. Det kan være dyrt å kjøpe et speil i en ferdig tre- eller plastramme, så i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager en ramme av engangs plastskjeer selv. På denne måten kan du dekorere ikke bare et nytt speil, men også gjenopprette det gamle. Håndverk fra engangs servise er et økonomisk alternativ for å bringe noe nytt og originalt til interiøret..

DIY håndverk fra retter

Materialer for å lage et dekorativt speil:

– plastskjeer;

– Sponplater;

– speil;

– spraymaling;

– akrylmaling;

– børster;

– lim.

Håndverk fra retter til huset med egne hender – et speil fra skjeer

1) Fra et stykke kryssfiner må du kutte en sirkel som passer til størrelsen på speilet.

2) Bryt forsiktig av alle beina fra plastskjeene.

Håndverk fra retter til huset med egne hender - et speil fra skjeer

3) Vi begynner å lime skjeene til sponplaten i en sirkel fra ytterkanten. La det være et tomt mellomrom som er en skje mellom de limte skjeene i samme rad.

4) Vi limer den andre raden bare med intervaller, det vil si i et rutemønster. Lim skjeene med en liten overlapping på forrige rad, slik at de ikke stikker ut.

5) Fyll ut hele sirkelen av sponplater på denne måten. Mens du limer, trykker du godt på skjeene slik at de ikke faller av senere.

6) Vent til limet tørker.

Versjoner av speilet laget av engangs servise

7) Spray maling jevnt over skjeenes overflate. Match malingsfargen som passer ditt interiør. I tillegg kan akrylmaling brukes til å gjøre en overgang fra en mørk nyanse til en lys nyanse eller omvendt..

8) Når rammen er tørr, fest speilet fra baksiden med lim.

Det originale dekorative speilet er klart! Den kan henges på barnerommet eller i gangen. Det er ikke nødvendig å lage et bredt spekter av sponplater, alt avhenger av dine designideer og evner. Engangs servise har mange fordeler: det er uknuselig, ser nesten ut som vanlig servise og kan brukes som materiale for håndverk..

Se en video om emnet: DIY dekorativt speil fra skjeer

Du kan lage en ramme for et speil ikke bare av plastskjeer, men også av gafler eller engangskopper. Du kan gjøre mange nyttige ting med egne hender, samt gi et nytt liv til gamle eller brukte gjenstander.