DIY puffepose

DIY puff -veske med sintepon -polstring

DIY puffepose

Rammeløse møbler ble oppfunnet i Italia relativt nylig. Myke ottomanposer var til smaken av tilhengerne av kreative løsninger i interiøret og uvanlig stil. Til tross for at puffer-poser eller bin-run har gått inn i masseproduksjon, kan du sy dem hjemme. Vil du bringe komfort, lysstyrke og moderne design til interiøret ditt? Les i denne artikkelen detaljerte instruksjoner om hvordan du lager en pose med egne hender.

Materialer for å lage en puff - en pose:

Materialer for å lage en puff – en pose:

– symaskin;

– stoff for fôr og deksel;

– syntetisk winterizer;

– tråder;

– saks;

– papir eller tapet for mønstre;

– dekorartikler (bånd, perler, filt).

La oss begynne å lage vår myke puff

1) Først må du bestemme størrelsen på den ferdige puffen. Tegn et mønster på bredt papir: fire sidedeler og to sirkler. Det er best å bruke et hvitt bomullsstoff til fôret, da det ikke kommer til syne og er behagelig å jobbe med..

La oss begynne å lage vår myke puff

2) Fest mønsteret til stoffet og kutt langs omrisset. Fest de 2 sidestykkene sammen og sy på den ene siden. Gjenta det samme med de to andre sidene. Hvis du har en overlocker, må du omarbeide sømmene for å gjøre puffen mer holdbar..

3) Sy nå sidestykkene sammen. Når du kommer til siste side, må du huske å legge igjen et hull for fyllstoffet..

mønster for puff - veske

4) Arbeid kun fra vrangen. Fest de øvre og nedre runde bitene.

5) Skru ut arbeidsstykket gjennom venstre sidehull. Dermed viste alle sømmene seg å være pene på forsiden..

vi syr detaljer om vår osmanniske

6) Fyll puffen med polstring av polyester gjennom sidehullet. Husk samtidig at fyllstoffet over tid vil ta over og ikke være så omfangsrikt..

Polstring i polstret polyester

7) Sy hullet. Ikke bekymre deg hvis sømmen ikke er perfekt. Det vil ikke være synlig under dekselet.

viste seg å være en liten oval osmannisk

8) I henhold til samme mønster, men i et par centimeter, syr du et trekk av et behagelig og tett stoff. Eventuelt kan du lage et rektangulært håndtak.

vi legger på kapselen med polstring polyester i møbeltrekk

9) Puffeposen er klar!

poof - posen med egne hender er klar!

Å sy en puffepose selv er mye mer lønnsomt enn å kjøpe. Ved å bruke bare 2-4 meter stoff og fyll, kan du lage et unikt møbel som blir en dekorasjon og et behagelig sted å slappe av. Som fyllstoff kan du bruke ikke bare syntetisk vinterisator, men også PVC -granulat, bokhvete skall, bønner, lo eller andre miljøvennlige stoffer.

Se en video om emnet: vi lager en puff – en pose

Puffeposen vil se flott ut i det indre av en barnehage eller stue. Fyll hjemmet ditt med levende farger og kreativitet med vårt nettsted og møbelhåndverk!