Hvordan bli kvitt madrassflekker

Slik rengjør du madrassflekker hjemme

Hva om den beste madrassen i hjemmet ditt har blitt ubrukelig? Du trenger ikke å skynde deg å bære madrassen til et dyrt renseri. Mange flekker på madrassen kan fjernes med egne hender hjemme..

For at madrassen skal tjene lenge, er det nødvendig å konstant overvåke den. Før du rengjør madrassen, må du bestemme arten av flekkene på den. En ubehagelig lukt er kanskje ikke på madrassen etter en dag, hvis du drysser den med natron.

Det kan være mange flekker på madrassen, her er noen tips for å fjerne dem.

Hvis overflatene i leiligheten rengjøres ofte, blir madrassene ikke rengjort så ofte, siden de er under et lag med sengetøy. For å forhindre at insekter og andre insekter dukker opp i madrassen, må de rengjøres regelmessig..

Selvfølgelig er det i dag ikke noe problem å tørke ren madrassen. Imidlertid må det brukes mye penger der. Det er best å rengjøre sengemadrassen selvstendig med tilgjengelige verktøy..

Hvordan bli kvitt madrassflekker

Det kan være mange flekker på madrassen, her er noen tips for å fjerne dem.

  • For eksempel, tørk madrassen med en serviett for å fjerne sølt væske. Dette er den eneste måten å forhindre øyeblikkelig væskeinntrengning i de dype lagene på madrassen..
  • Fettet på madrassen fjernes perfekt med alkohol. Du må dynke madrassen med alkohol ved hjelp av en vattpinne, og la den tørke.
  • Kosmetikk fjernes fra madrassen ved å tørke med papir.
  • Leppestift fjernes med alkohol.
  • Neglelakk – aceton.
  • Svært ofte kan madrassen absorbere fuktighet, noe som forårsaker råtning. En ubehagelig lukt dannes på soverommet. Selvfølgelig fungerer denne metoden bare tjue prosent av tiden. Madrassen dynkes i kalkmørtel og tørkes deretter.
  • For de som liker å røyke i sengen, erklærer vi at det er nesten umulig å fjerne sigarettlukten. Du kan bare prøve å drysse madrassen rikelig med brus og deretter støvsuge etter en dag..

Alle disse metodene kan utelates hvis madrassen er skikkelig stellet. Så du trenger ikke å røyke, drikke, spise i sengen. Deksler må brukes for å beskytte madrassen hvis noe skjer. Og til slutt er det ikke nødvendig å vente til madrassen blir ubrukelig..

Se også en nyttig video: Fjerne blodflekker fra en madrass

Les også nyttige artikler under overskriften møbelhåndverk