Sengetøy

Sengetøy. Å vokse og ta vare på hagen. Linfrø. Fordeler og applikasjoner

Denne urten har gamle røtter, og berømmelsen av dens fordelaktige egenskaper går tilbake til våre forfedre. Det første positive inntrykket kan oppnås ved utseende av lin. Blå, beige og blå nyanser av blomster ser fantastiske ut i vinden. De, som en havbølge, svaier kontinuerlig fra side til side. Denne delikate og skjøre planten overrasker og imponerer ganske enkelt med sin skjønnhet og letthet..

Lin er en sunn plante. Stammen består av mange fibre, og olje rik på vitaminer og forskjellige stoffer presses ut av frøene. Til enhver tid ble det laget en sterk klut av lin, hvorfra klær og mange nyttige ting til hjemmebruk ble sydd. Hver husmor vil sikkert ha sengetøy og duker, og sengetøy på de varmeste dagene regnes som en av de mest komfortable.

Planten har mange fordelaktige og helbredende egenskaper. Lin brukes i folkemedisin og i kosmetologi som et foryngende middel. Den er lett å dyrke og krever ikke mye vedlikehold. Planten regnes som upretensiøs for værforhold, klima, plantested og holdeforhold.

Hjemmetjeneste og dyrking

Ulike typer og varianter av lin varierer i farge og nyanse. De kan ikke bare være blå og blå. Du kan finne blomster og lyse rødt og syrin og nesten hvitt. Aktiv blomstring begynner i mai, varer hele sommeren og slutter bare på senhøsten (rundt november). Det er sjelden å finne planter som vil gi skjønnhet og duft så lenge. Blomstringen fortsetter uavbrutt – for å erstatte den visne blomsten, åpnes nye umiddelbart.

For at plantene skal vise alle sine dekorative muligheter, må de tynnes ut etter spiring. La det være omtrent ti centimeter mellom plantene. De vil raskt få styrke og begynne å oppløse sine mange knopper..

Hjemmetjeneste og dyrking

Lin plantes på et godt opplyst, solrikt sted. Jorden kan være hvilken som helst, bortsett fra sumpete. Planting utføres om høsten eller våren. Frø sådd før vinteren holder seg godt. Etter å ha overlevd kulden, vil de bare bli sterkere. Frø blir sådd i hull som ikke er mer enn to centimeter dype, vannes moderat. Planten liker ikke fuktig jord og tåler tørke godt. Hvis det er mye nedbør i sommersesongen, krever lin ikke ekstra vanning..

De første spirene av spirede frø vil dukke opp om to til tre uker, og ikke glem å tynne dem etter et par uker til. Før dannelsen av linknopper, er det tilrådelig å mate med gjødsel. All organisk gjødsel eller mineralgjødsel (med komplekse tilsetningsstoffer) er egnet for denne planten..

Linapplikasjon

Dekorativt lin er en flott dekorasjon for hagen din. Originale nyanser av blomster og fantastisk skjønnhet – det er det ikke bare eierne, men også gjester, naboer, forbipasserende vil stirre på. Lin kan ta sin rettmessige plass i hver blomsterhage.

Dekorativt lin er et flott element for å dekorere hagen din.

Tradisjonell medisin, homeopati – dette er områdene der lin føles som en av sine egne. Linfrø er en helbredende kraft for hele organismen. De inneholder et stort antall næringsstoffer som kan forbedre helsen betydelig..

Linfrø:

  • Øk og styrk immunsystemet
  • Normalisere hormonelle lidelser i overgangsalderen
  • Normaliser nedsatt metabolisme, fjerner giftstoffer og giftstoffer
  • Har en foryngende effekt

Hvis du vil tilføre vitalitet og “miste” noen år, så prøv hver morgen på tom mage å spise en teskje frø, vasket med vann (minst ett glass). Etter omtrent tretti dager vil du føle en økning av livskraft og energi. Kroppen vil så å si få en ny vind – syn, hud og hårtilstand kan bli bedre. Linfrø brukes aktivt for vekttap.

Linfrø: hva er fordelene og bruksområdene i medisin

Linfrøolje anbefales å brukes som et middel som hjelper tarmene og normaliserer leveren. Det regnes også som et koleretisk middel. Det er også kjent om dets eksterne bruk: under massasje, under kosmetiske prosedyrer.

Linfrø og linfrøolje selges på hvert apotek. Detaljerte instruksjoner hjelper deg med å forberede buljongen riktig og bruke alt i riktig dosering.

Selvdyrkede linfrø er et miljøvennlig produkt. Ikke spar energi og fritid, så får du ikke bare ubeskrivelig skjønnhet, men også påfyll av ditt førstehjelpsutstyr.