Hvordan velge et friskt tre

Hvordan velge et friskt tre. Å velge et juletre til nyttår riktig

Ikke et nytt nyttårsmøte finner sted uten hovedattributtet – juletreet. De fleste familier velger ekte, nyslått gran i stedet for kunstig. Bare et ekte levende tre kan bringe aromaen fra den kommende ferien inn i huset og skape en gledelig atmosfære..

Når de velger et juletre, stiller mange seg selv spørsmålet: hvordan velge riktig juletre slik at det forblir grønt i huset så lenge som mulig og gleder barn og voksne med sine nåler? Nedenfor er noen nyttige tips for valg av juletre..

Tips om hvordan du velger riktig juletre

Tips om hvordan du velger riktig juletre

  • Bare nyslått tre bør foretrekkes. Det begynner ikke snart å bli gule og felle nåler. Det er ganske enkelt å bestemme friskheten til et kutt: du trenger bare å holde hånden mot nålenes vekst og se hvor mange av dem som smuldrer. Et nykutt tre vil ha et minimalt antall nåler som har falt..
  • Snittet på stammen kan også si mye om friskheten på treet. Hvis harpiksjuice fortsetter å sive ut av det, ble treet hogd ganske nylig..
  • Det er flere typer bartrær på salg. Det er viktig å huske at en ekte gran faller nåler raskt nok, men et furutre kan glede seg med sine grønne nåler i mer enn en uke.
  • Når du kjøper, bør det ikke være røde eller gule nåler på treet.
  • En nål fra et nykuttet tre er ganske vanskelig å plukke. I tillegg må den være smidig og fleksibel, og må ikke gå i stykker..
  • Før du kjøper, kan du ta et tre og banke på gulvet flere ganger. Mange nåler vil smuldre fra et tre som ble hugget ned for lenge siden..

De enkle reglene som er oppført ovenfor, hjelper deg med å velge et nykutt tre som vil glede hele familien for en lang vinterferie..

Hvordan velge en frodig levende gran (video)

Hvordan velge en frodig levende gran? – Alt vil være snilt – 22.12.2014 – Alt kommer til å gå braHvordan velge en frodig levende gran? - Alt vil være snilt - 22.12.2014 - Alt kommer til å gå bra