Gratulerer med ideer til kokken

hvordan gratulere sjefen på en original måte

En høvdings fødselsdag er en spesiell høytidelig anledning. Og du bør forberede deg på forhånd. Vanligvis begynner oppgaver før ferien med å samle et visst beløp fra de ansatte i kollektivet, og en generell beslutning om hva de skal kjøpe med de innsamlede pengene. På den planlagte dagen overleveres en gave, pliktgratulasjonene leses, og kokken festes med en kake og champagne. Generelt er det alt. Neste år, samme scenario, er det bra hvis noe annet blir kjøpt i gave, og ikke fjorårets versjon. Men å gratulere slik at denne hendelsen senere vil bli husket lenge – dette er målet vårt! Generelt bestemte vi oss i denne artikkelen for å finne ut hvordan vi gratulerer sjefen på en original måte..

Hvordan gratulere sjefen din på en original måte

Tilby å gjøre ferien lys og minneverdig, og til en rimelig budsjettkostnad ser det ut til at kolleger ikke har noe imot det i det hele tatt. Videre vil alle være glade, sjefen – med ekstraordinær oppmerksomhet og ansatte – med deltakelse i et ikke -trivielt show, og til og med muligheten til å bevise seg selv i en uformell setting. Kanskje en fornøyd kokk vil glede ham med en kvartalsbonus, eller kanskje en økning i lønn.

Så vi tenker på gaven. Slåtte alternativer som alkohol, malerier, figurer blir feid til side, en samling av disse elementene har sannsynligvis allerede blitt samlet hjemme hos ham. Men en personlig gave vil være en hyggelig overraskelse! La oss vurdere eksempler på alternativer:

Dukken er kokken. Dette er en dukke laget av en håndverker fra sjefens bilde. Nå kan du finne mange forslag på Internett, du trenger bare et realistisk bilde av sjefen din. Materialer kan være veldig forskjellige.

Tegnefilm. For å gjøre dette trenger du også et bilde, gjerne der bursdagsgutten smiler. Tilbud kan også finnes på Internett, eller i rekreasjons- og turområder i byen din..

Reproduksjon av et berømt maleri, hvorav en av hovedpersonene bare er sjefen, gjenstår det bare å finne ut de kunstneriske preferansene til anledningen til helten ved anledningen.

gratulere sjefskvinnen

En collage basert på fotografier av bygninger i byen din, gjenkjennelige steder, i kombinasjon gir de navnet på sjefen din. En slik gave vil glede bursdagsgutten med stil og originalitet..

Kvinner vil sette pris på å skrive ut på et skjerf, sjal, sjal, fordi denne tingen allerede vil være individuell og unik.

Søtsaker i form av bokstaver med navnet, et portrett av bursdagsgutten laget av sjokolade kan også være en god og hyggelig overraskelse for en ferie.

Et konferanserom eller møterom vil være en utmerket plattform for en gratulasjonspresentasjon.

Samle alle de lyse, hyggelige arbeidsmomentene som ikke kan glemmes. Velvalgt musikk vil forsterke effekten. Videogratulasjoner fra forskjellige ansatte, kanskje fra nabosteder vil også gjøre et hyggelig inntrykk.

Utfordre kolleger til å legge ut ordet på forskjellige måter "Gratulerer", for eksempel:

  • Skriv i snøen.
  • Spredt ut av mynter.
  • Legg deg ut på fortauet med brosjyrer.
  • Skriv ut på skriveren.
  • På å kysse ham med leppestift på et ark eller på et speil.
  • Skriv med majones på en sandwich eller kremkake.
  • Du kan ordne mye, hvem vil velge hvilket alternativ. Lag en lysbildefremvisning av alt dette.

gratulere sjefskvinnen

Kommer med teksten

Vi bestemte oss for å gratulere sjefsmannen, så vil vårt råd komme godt med. Det er mange gratulasjoner på Internett, både i poesi og i prosa. Men noen har allerede lest den for noen, det er ingen individualitet. Kom sammen med kolleger på jobben, tenk, det er sikkert en person i teamet som skriver poesi. Skiss sammen mulige tekster eller punkter du ønsker å gjenspeile i gratulasjonen. Hvis bursdagsmannen har en hobby eller et mål, må du også nevne det i gratulasjoner med det obligatoriske ønsket om suksess eller prestasjon. Sunn humor i slike gratulasjoner er veldig velkommen..

Det er bra når flere deltar i diskusjonen om gratulasjonsprosjektet, ett hode er bra, men mange er bedre, dette er akkurat tilfelle. Da vil alle sikkert huske alle de individuelle egenskapene til kokken, uten å gå glipp av noe..

For en konservativ sjef vil en komplett, men hyggelig overraskelse for eksempel være en sjokoladefontene installert på et sted der lunsjte vanligvis holdes. Og hvis du sprer søtsaker og kutter frukt i nærheten av ham, vil underordnede også forbli hyggelig overrasket over en slik overraskelse..

Hvis gaven skal være usøtet, er det fornuftig å bestille en temakake som gjenspeiler retningen for aktiviteten din i dekorasjonen, eller bare dekorert i form av en dollar eller et slips..

Sandshows er på topp i popularitet akkurat nå. Du kan fortelle mesteren på forhånd om sjefen din, hans liv og lederskap, slik at han innen den fastsatte datoen kunne reprodusere alt dette i den opprinnelige teknikken. Sjefen din vil definitivt være fornøyd!

hvordan du opprinnelig gratulerer sjefen med dagen

FOTOSESSJON

Du vet ikke hvordan du ønsker en mann en gratulerer med dagen til sjefen, så bør du bruke tipsene som er tilgjengelige i denne artikkelen. Den neste gaven vil bli spesielt verdsatt av den kvinnelige sjefen. Hvem ville ikke være fornøyd med en profesjonell fotograf. For å være modell på en slik dag, vil all oppmerksomhet være fokusert på henne alene, det er her sjefen vil få ekte glede. Dessuten, i anledning ferien, vil hun sannsynligvis være fullt bevæpnet – i smarte klær, med hår og sminke..

Og kolleger kan bruke de originale hjemmelagde rekvisittene, for eksempel hatter, bart, masker kuttet ut av papir, i denne formen vil de være et utmerket tillegg til fotograferingen.

Som et alternativ for en fotosession kan det være en karikatur – et show, den inviterte artisten vil gjerne ta del i kunsten hans i ferien og etterlate uforglemmelige tegninger til minne om hendelsen.

gratulere sjefen

Kontorbilde

For henne er et stykke papir plassert i en ramme, kunstneren lager en generell skisse på det, men hvert medlem av teamet må tegne ferdig, så den som er i så mye, du må bare avtale på forhånd om plott av bildet, enten det vil være et tema for sjefens hobby, eller en gratis humoristisk skisse.

Endelig

Generelt, hvis du bestemmer deg for å gratulere kvinnens sjef, vil disse anbefalingene også komme godt med. Sjefen vil sette pris på sjelen som er lagt i slike forberedelser av hans underordnede, og bildet kan til og med ta en fremtredende plass på kontoret eller direktørkontoret..