Hvilken dato er St. Nicholas Day. Hva du skal gi til dine nærmeste

Saint Nicholas Day Crafts

Alle vet at den 19. desember feires høytiden St. Nikolausdag eller Nikolausdag. Denne helgen regnes som den mest ærverdige i hele verden. Og hvis vi vender oss til en interessant tro, blir det klart at denne hellige gir gaver til alle nattene 18.-19. desember. Som regel forventes det at barn mest mottar gaver. I katolske land, på kvelden før ferien, legger barn ut sokker nær sengene sine, som er beregnet på gaver. Forventningen til denne ferien går bra, og barna leker ikke skøyer og gjør ikke foreldrene urolige. Som belønning for denne oppførselen får de utmerkede gaver..

Visste du at det lages fantastiske håndverk på St. Nicholas Day. Derfor vil vi fortelle deg mer om dem i denne publikasjonen. Vi vil også snakke om hva som er passende å presentere som en gave til dine nærmeste.

Gaveideer

Det er mange grunner til glede og St. Nicholas Day er nettopp en slik dag. I dette tilfellet er det passende å gi absolutt alle nyttige gaver. Det kan bli:

  • DIY ting,
  • Suvenirer,
  • Rammer for bilder.

Selv barn kan lage enkle håndverk på denne dagen. Og for å glede en du er glad i – prøv å sy en pose av sateng eller silke. Og det er verdt å fylle det med duftende kronblad eller urter. Du kan dekorere en slik pose etter eget skjønn..

saint nicholas day for barn

Ved hjelp av butterdeig kan du lage noen figurer. For at du skal få en god deig, må du ta to deler mel og to deler vann. Det tar en del av saltet. Komponentene blandes og vann tilsettes også. Deigen tørker raskt. Derfor eltes den i små porsjoner. For å tørke figurene trenger du en forvarmet ovn på 100 grader. Tørkeprosessen tar omtrent 3 timer..

En enkel ramme ser kjedelig ut som en gave. Men hvis knapper er limt til den, vil situasjonen endres. I tillegg til knapper kan du lime fargerike skall, perler og andre detaljer på fotorammen.

Du har sikkert innsett at St. Nicholas Wonderworker -dagen er en høytid. Derfor er det på denne dagen en hellig ting å glede dine nærmeste. På denne dagen kan du presentere et armbånd eller anheng som er vevd med egne hender. En kiste eller vase er også egnet, som vil bli dekorert med decoupage -metoden. Og hvis du har talenter, kan du lage et panel av dyre materialer..

Og hva man skal gi barn

På Nikolausdag er det også vanlig å gi gaver til barn. Og hvis du følger tradisjonen, bør voksne legge gaver i barnesko eller sokker, som ligger i nærheten av køyen. Og i Ukraina legges gaven til barnet rett under puten. Dette gjøres mens barnet sover..

Hvis du vil overraske barnet ditt, fortsett som følger. Sokken er sydd av det røde materialet. Den er fylt med: søtsaker, pepperkaker, kaker og sjokolade.

Du kan gjøre det på en annen måte. Bak for eksempel paier, kaker eller kaker med egne hender. Og barna vil glede seg: leker og suvenirer som vil bli mottatt på denne ferien.

Hvilken dato er St. Nicholas Day. Hva du skal gi til dine nærmeste

Bilde av håndverk

Selvfølgelig kan du liste dem lenge tilstede, som presenteres på denne høytidelige dagen. Men, og for at det ikke skal bli kjedelig, er det verdt å lage håndverk, hvis ideer vil bli presentert for deg nedenfor.

Saint Nicholas Day Crafts

saint nicholas day for barn

hvilken dag er saint nicholas

dagen til helgen nicholas undringsarbeideren

Saint Nicholas Day Crafts

Saint Nicholas Day Crafts