Hvor å dra på ferie i desember

Ferier i utlandet i desember. Hvor du skal dra til sjøen eller til Europa

I desember, når kalenderåret går mot slutten, vil du bryte ut på ferie mer enn noen gang. Kaldt ubehagelig vær får tanker om varm sand, snødekte bakker under en blendende himmel, underholdning. Men hvor skal du dra i desember 2015 for å få alt dette? Vurder de mest populære alternativene.

Strandferie i desember 2015. Hvor du skal dra

Hvis du har tenkt å gå et sted til solen og sjøen, så er tankene dine sikkert fokusert på varme land.

Thailand

Denne eksotiske staten har ikke mistet sin popularitet på mange år. Alle vil se skjønnheten i dette landet med sine egne øyne, stupe inn i den unike kulturen og få ny erfaring. Uvanlig underholdning, rar mat, fantastiske velstelte strender – hva mer kan du be om? I tillegg er det i desember det mest akseptable klimaet er etablert i Thailand: det regner ikke, og solen brenner ikke så nådeløst som i sommermånedene..

Uvanlig underholdning, rar mat, fantastiske velstelte strender - hva mer kan du be om? I tillegg er det i desember det mest akseptable klimaet er etablert i Thailand: det regner ikke, og solen brenner ikke så nådeløst som i sommermånedene.

Ferier i India i desember

Landet med sanger og danser har alltid vært av interesse for vår turist. Den unike smaken tvinger til og med inderlige sofaer til å dra på tur. Så det er verdt å ta hensyn til indiske feriesteder hvis du skal arrangere en ferie for deg selv i desember. Flotte strender, fantastiske utflukter, dans- og mehendi -leksjoner, deilig mat venter på deg. Når det gjelder værforholdene, er de gunstige i desember, spesielt hvis du skal til Goa.

dansetimer og mehendi, deilig mat. Når det gjelder værforholdene, er de gunstige i desember, spesielt hvis du skal til Goa.

Hvor skal du dra for å hvile i desember på sjøen? den dominikanske republikk

Denne staten har lenge blitt ansett som et paradis på jorden. Hvordan ellers å kalle dette stedet for fantastisk skjønnhet? Du vil bli overrasket over ryddigheten på strendene, og panoramautsikten over skianleggene får deg til å fylle alt minnet på kameraet ditt. Forresten, hvis du er glad i slike aktive rekreasjonsformer som dykking og brettseiling, er det ikke noe bedre sted enn Den dominikanske republikk for dette..

Forresten, hvis du er glad i aktiv aktivitet som dykking og brettseiling, er det ikke noe bedre sted enn Den dominikanske republikk for dette.

For de som har hjertet til skiferie, har vi valgt de beste alternativene for en desemberferie.

Andorra

Uten tvil er Andorra det beste vinterdestinasjonen. Hvis du tidligere ikke likte denne tiden av året, kan du endre din mening om vinteren etter å ha besøkt dette feriestedet. Flotte stier og mye moro venter på deg her.

Uten tvil er Andorra det beste vinterdestinasjonen. Hvis du tidligere ikke likte denne tiden av året, kan du endre din mening om vinteren etter å ha besøkt dette feriestedet. Flotte stier og mye moro venter på deg her.

Hvor å dra til Europa i desember

Hvis du er en fan av komfortable hoteller og hvile i Europa, anbefaler vi å besøke Polen, Sveits, Tyskland eller Italia i desember.

Polen

Mange stiller spørsmålet: hva skal jeg gjøre om vinteren i Polen? Selvfølgelig for å bli sunnere. Det viser seg at i dette landet er det mange feriebyer som er åpne for turister om sommeren, men om vinteren anbefaler vi å gå til feriestedet i Swieradow Zdroj. Elskere av vintersport vil like det her. I tillegg spesialiserer sanatoriene i Swieradow Zdroj seg på behandling av sykdommer i muskuloskeletalsystemet, utvinning av skader og andre sykdommer. Bare her kan du få behandling med radon eller gjørme, samt mestre skiløypene.

St. Lukas

St. Lukas er ikke bare et sanatorium, det er et førsteklasses hotell som ligger i et av de mest berømte kurstedene i verden, Swieradow Zdroj.Hotel St. Lukas i Swieradow Zdroj

St. Lukas er ikke bare et sanatorium, det er et førsteklasses hotell som ligger i et av de mest berømte kurstedene i verden, Swieradow Zdroj. Eierne av dette komplekset gjør sitt beste for å sikre at gjestene er fornøyd med hver dag som tilbringes på St. Lukas territorium. Du kan reise til dette sanatoriet med hele familien, da du ikke bare finner medisinske prosedyrer der, men også mange underholdninger! Drømmer du om å ha en så bekymringsløs vinterferie i luksuriøse omgivelser? Hotel St. Lukas hjelper deg med å stupe inn i en fantastisk atmosfære full av eventyr og positive følelser!

Sanus

Hva trenger du for et behagelig og avslappende opphold? Ren luft, vakker utsikt over naturen rundt, god hotellservice, avslapning og helseforbedrende aktiviteter og, viktigst av alt, avstand fra byens travelhet og problemer.Sanus sanatorium i Swieradow Zdroj

Hva trenger du for et behagelig og avslappende opphold? Ren luft, vakker utsikt over naturen rundt, god hotellservice, avslapning og helseforbedrende aktiviteter og, viktigst av alt, avstand fra byens travelhet og problemer. Alle disse kriteriene for et kvalitetsopphold er harmonisk kombinert på Sanus Hotel, som ligger i det berømte gjørme- og radon -feriestedet Swieradow Zdrój. Selv om Sanus er et helt nytt hotell, har det mye å overraske kundene om. Hans mange behandlinger har allerede hjulpet mange mennesker. Du kan slappe helt av og forbedre helsen din på dette hotellet. En slik ferie vil ikke bare være interessant, men også nyttig..

Hvis du synes at du kjeder deg på hotellet eller din favoritt skibakke er stengt, gjør det selv. Vev for eksempel et elastisk armbånd Dragon Scales.

Ferier i Sveits i desember

Hvis vi snakker om kvalitet og komfort, er en vinterferie best tilbrakt i Sveits. I dette landet vil tiden din virkelig flyte umerkelig, siden turister i tillegg til skisteder tilbys interessante utfluktsprogrammer, turer i berømte steder, sightseeing.

Hvis vi snakker om kvalitet og komfort, er en vinterferie best tilbrakt i Sveits. I dette landet vil tiden din virkelig fly umerkelig, siden turister i tillegg til skisteder tilbys interessante utfluktsprogrammer, turer i berømte steder, sightseeing.

For de som har ventet hele året på desember for å komme seg ut for shopping, vil butikker og kjøpesentre absolutt bli prioritert. Hvor du skal lete etter de beste alternativene?

Tyskland

I Tyskland finner du mange eksklusive butikker hvor du lønnsomt kan oppdatere garderoben din. Du kan tilbringe ferien på en hyggelig spasertur gjennom de vakre brosteinsgatene. Det er forresten store rabatter i desember..

I Tyskland finner du mange eksklusive butikker hvor du lønnsomt kan oppdatere garderoben din. Du kan tilbringe ferien på en hyggelig spasertur gjennom de vakre brosteinsgatene. Det er forresten store rabatter i desember.

Italia

Du kommer definitivt tilbake fra Italia med tankevekkende shopping, ettersom dette er landet nummer én for de som liker å spare. Du får også sjansen til å smake ekte italiensk pizza og beundre severdighetene.

Du kommer definitivt tilbake fra Italia med tankevekkende shopping, ettersom dette er landet nummer én for de som liker å spare. Du får også sjansen til å smake ekte italiensk pizza og beundre severdighetene.

Eventuell hvile bør brukes med fordel. Du vet allerede hvor du kan dra i desember, nå kan du mestre noen mesterklasser slik at det dårlige været ikke overskygger oppholdet ditt på feriestedet. Du kan også presentere et håndlaget håndverk for dine nye venner eller hotellpersonalet. Da vil du ikke bare huske om en fantastisk ferie, men de vil ikke glemme deg på lenge..