Hvordan installere en kjøkkenvask med egne hender?

Hvordan installere en kjøkkenvask med egne hender?

Vask er en viktig egenskap ved kjøkkenet. Det er bedre å ikke spare på kvaliteten ved å velge pålitelige og holdbare modeller. Men det er fullt mulig å installere produktet på benken med egne hender. Vi vil fortelle deg hvordan du gjør dette ved å bruke eksemplet på hurtigmonterte vasker med Fast Fix -systemet fra merket Franke..

Hvordan installere en kjøkkenvask med egne hender?

Vaskinstallasjon: funksjoner og forberedelse

Det er fire måter å installere en vask på en kjøkkenenhet:

  • mortise – det er plassert på toppen av et ferdig forberedt hull, dette er en klassisk universell versjon for forskjellige modeller;
  • under benkeplaten – dette er en veldig estetisk løsning, installasjon nedenfra forstyrrer ikke glattheten til overflaten av naturlige materialer: granitt, tre, etc.;
  • på toppen av arbeidsoverflaten – installasjon med en tynn hylle ligner en dør, men med den stikker kantene på bollen litt over bordet;
  • flush med benkeplaten – de innfelte vaskene er flush og dekker fordypningen helt, fraværet av ledd, hull og overganger ser så estetisk tiltalende ut som mulig, og lar deg holde kjøkkenet upåklagelig rent.

På standard arbeidsflater kan du uavhengig installere bare mortise Franke synker. Underbord, innfelt og andre er vanskelige å installere uten hjelp av en spesialist. Dette krever verktøy for arbeid med harde materialer og en viss fingerferdighet for å få helt rette kanter på hullet. Og for rask installasjon er det ikke nødvendig med spesialverktøy.

Før du installerer vasken, er det nødvendig å sette en avløpssifon og en mikser på den, slik at det senere blir lettere å koble til vannforsynings- og avløpssystemet. Det er viktig å måle alt på forhånd og sørge for at den ferdige strukturen står i forhold til kjøkkenskapet, er praktisk å bruke og vil holde tett.

Slik installerer du en vask på kjøkkenet. Rask montering

Franke Fast Fix quick fix-kjøkkensystemer er spesialdesignet for selvmontering hjemme. Dette krever ikke spesifikke ferdigheter og verktøy. Det er nok å følge instruksjonene. Med et bredt spekter av modeller, former og størrelser kan du enkelt finne den rette vasken for kjøkkenet ditt.

AP017_127.0254.285.1472627982059.jpeg

Slik fikser du vasken:

1. Sett konturen på bordet ved å bruke malen som følger med settet, eller ved å feste produktet til skapet. I tillegg til hovedoversikten er det nødvendig å tegne en arbeider med et innrykk på 1,5 centimeter.

2. Bor et hull i linjen med et bor og skjær med et stikksagfeste rundt omkretsen.

3. Rengjør kantene med sandpapir, glatt og behandle flis.

4. Forsterk forkanten av utsnittet med den medfølgende tapen eller tetningsmassen..

5. Sett inn vasken og dra den til bunnen av benkeplaten ved hjelp av de spesielle festene. De vil lene seg på kantene på overflaten og fikse den sikkert i denne posisjonen..

Som du kan se, er det ikke så vanskelig å installere en vask på en benkeplate som det ser ut til. Men hvis du er i tvil, er det bedre å ringe en profesjonell. Og for råd og gode vasker, ta kontakt med Franke! Det er alltid et godt utvalg, rimelige priser og kvalifisert personale..